Eeee OVO su bili šovoviGospodin_bez_kravate wrote:
![]()
Farma
Moderator: anex
- LEDA
#4976 Re: Farma
-
dječak sa šibicama
#4977 Re: Farma
Slihtara Ljuba sad pokusava ukopati druge.
Ne cujem sve, od ovog degena Fitjka, jebo ga njegov zenskasti glas.
Ne cujem sve, od ovog degena Fitjka, jebo ga njegov zenskasti glas.
- Kal El
#4978 Re: Farma
A ko je pobjedio u onom rijalitiju "Operacija Trijumf" ? Naš Bosanac i Hercegovac,Musliman...Adnan Babajić
Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk 2
-
dječak sa šibicama
#4979 Re: Farma
Uglavnom, ono sto sam cuo iz razgovora Stanije i Ljubomira, Stana zeli Akija eliminisati, kao glupo je da ga stavlja sa Vesnom jer ce Vesna dobiti stapice i vratice se... uglavnom otpada opcija da pokusa eliminisati Vesnu jer se svaki put vrati.
Pa je rekla da planira staviti neku jacu zenu sa Akijem, da on dobije stapice, na sta se Ljuba ukenjala jer je Stanija rekla "nemoj mi zamjeriti ako tebe stavim".
Pa je rekla da planira staviti neku jacu zenu sa Akijem, da on dobije stapice, na sta se Ljuba ukenjala jer je Stanija rekla "nemoj mi zamjeriti ako tebe stavim".
- Neradnik
#4980 Re: Farma
jest samo ga nema nigdje ko da je u zemlju propo.Kal El wrote:A ko je pobjedio u onom rijalitiju "Operacija Trijumf" ? Naš Bosanac i Hercegovac,Musliman...Adnan Babajić
kad skontas kolko je bilo vb-ova,farmi..red je bio da nas nesto uzme jebi ga
- kisni indijanac
#4981 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Uglavnom, ono sto sam cuo iz razgovora Stanije i Ljubomira, Stana zeli Akija eliminisati, kao glupo je da ga stavlja sa Vesnom jer ce Vesna dobiti stapice i vratice se... uglavnom otpada opcija da pokusa eliminisati Vesnu jer se svaki put vrati.
-
dječak sa šibicama
#4982 Re: Farma
Evo upravo Stanija Danhilu govori oko sluga, Mutavi je htio Shaha i Ljubu ali Stanija nece jer bi najebala ko Zorica... druga opcija je Aki i Vesna ali onda nista nije dobila, ne zeli da Vesna i 4 put dodje iz Arene jos jaca... najizglednija opcija je dakle Aki i Ljuba, upravo je i Danhil podrzao u tome. Da Akija izbace u arenu.
Jos bolje bi bilo Aki i Goca, ali nema srca kao da stavi Gocu. Zamjerila bi joj Goca.
Sad smisljaju koja jos zena moze sa Akijem, neka kojoj nece dati stapice.
Jos bolje bi bilo Aki i Goca, ali nema srca kao da stavi Gocu. Zamjerila bi joj Goca.
Sad smisljaju koja jos zena moze sa Akijem, neka kojoj nece dati stapice.
-
tasa65
#4983 Re: Farma
Evo ovako,moj kolegakoji radi na Pinkbih je trenutno angazovan na Farmi jer im je trebalo ljudi (u produkciji Farme radi 400 ljudi pa im je trebao neko iz Sa).Ovako mi je ispricao,Stanija je dobila 12.000 eura samo da bi tamo nasla nekog momka.Potpisala je ugovor sa produkcijom i te pare ce joj biti isplacene nakon zavrsetka Farme i jos kojekakve beneficije.Svaki dan je Stanija duzna da ide u produkciju tj.zadrugu gdje joj ovi govore sta treba da radi,da li da se svadja,place,mazi....zavisi od trenutne gledanosti.Vec u subotu su dobili (ovi sa Pinka)dopis da ako u slucaju Filip ispadne da najave da ce biti jos jedno ubacivanje a da on nije ispao nebi ga ni bilo.Pobjednik se vec odavno zna tako da vam je glupo bacati pare na glasanje.Od kada sam saznala da je Farma jedan veliki scenario prestala sam gledati jer sada vec znam sta ce se do kraja desavati.
- Neradnik
#4984 Re: Farma
tasa65 wrote:Evo ovako,moj kolegakoji radi na Pinkbih je trenutno angazovan na Farmi jer im je trebalo ljudi (u produkciji Farme radi 400 ljudi pa im je trebao neko iz Sa).Ovako mi je ispricao,Stanija je dobila 12.000 eura samo da bi tamo nasla nekog momka.Potpisala je ugovor sa produkcijom i te pare ce joj biti isplacene nakon zavrsetka Farme i jos kojekakve beneficije.Svaki dan je Stanija duzna da ide u produkciju tj.zadrugu gdje joj ovi govore sta treba da radi,da li da se svadja,place,mazi....zavisi od trenutne gledanosti.Vec u subotu su dobili (ovi sa Pinka)dopis da ako u slucaju Filip ispadne da najave da ce biti jos jedno ubacivanje a da on nije ispao nebi ga ni bilo.Pobjednik se vec odavno zna tako da vam je glupo bacati pare na glasanje.Od kada sam saznala da je Farma jedan veliki scenario prestala sam gledati jer sada vec znam sta ce se do kraja desavati.
ha ja dobro sam sve nanjusio da je tako.
insekt me nikad ne vara
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#4985 Re: Farma
De reci sta ce se desavati i ko je pobjedniktasa65 wrote:Evo ovako,moj kolegakoji radi na Pinkbih je trenutno angazovan na Farmi jer im je trebalo ljudi (u produkciji Farme radi 400 ljudi pa im je trebao neko iz Sa).Ovako mi je ispricao,Stanija je dobila 12.000 eura samo da bi tamo nasla nekog momka.Potpisala je ugovor sa produkcijom i te pare ce joj biti isplacene nakon zavrsetka Farme i jos kojekakve beneficije.Svaki dan je Stanija duzna da ide u produkciju tj.zadrugu gdje joj ovi govore sta treba da radi,da li da se svadja,place,mazi....zavisi od trenutne gledanosti.Vec u subotu su dobili (ovi sa Pinka)dopis da ako u slucaju Filip ispadne da najave da ce biti jos jedno ubacivanje a da on nije ispao nebi ga ni bilo.Pobjednik se vec odavno zna tako da vam je glupo bacati pare na glasanje.Od kada sam saznala da je Farma jedan veliki scenario prestala sam gledati jer sada vec znam sta ce se do kraja desavati.
-
dječak sa šibicama
#4986 Re: Farma
Ovo sto tasa pise je manje vise i istinito, Stanija ide svaki dan u zadrugu, "na inekciju", prvo je malo anemicna, onda malo upala jajnika, sad malo pregledi, mozes misliti.
Svaki dan ide.
A i sam tok farme je takav, namiguje kamerama, pozdravlja reziju... stimaljka i nista drugo.
Svaki dan ide.
A i sam tok farme je takav, namiguje kamerama, pozdravlja reziju... stimaljka i nista drugo.
- Neradnik
#4987 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Ovo sto tasa pise je manje vise i istinito, Stanija ide svaki dan u zadrugu, "na inekciju", prvo je malo anemicna, onda malo upala jajnika, sad malo pregledi, mozes misliti.
Svaki dan ide.
bravo taman htjedoh napisat da je i ona trudnoca bila lazna.bitno je bilo naci razlog da ide u zadrugu
kad skontas kakvu je nagradu dobila sa sha a kakvu je nagradu dobio danijel sa jovanom jasno se vidi da je privilegovana.
- thesting
#4988 Re: Farma
Ima svaki reality scenarij ali ne ide to bas ko u filmu da svi rade sta im se kaze. Oni samo pokusavaju ostvariti scenarij kroz manipulisanje ljudima kroz zadatke, pisma i sl. Dobro, mozda je ova produkcija malo bezobraznija pa ide malo dalje u tome. A ne mora znaciti da je Staniji obecana pobjeda, ona je svako vec dobila pare da radi kako zadruga diktira. Sto bi joj jos davali dodatnu lovu u vidu glavne nagrade. Mada nju vjerovatno imaju u planu za nesto i poslije farme inace ne vjerujem da bi je toliko forsirali tako da nije iskljuceno i da pobijedi.
- Neradnik
#4989 Re: Farma
bice kazu uskoro rialiti na brodu nekakvo krstarenje.moguce da i tu vidimo staniju 
ovo za pobjedu si upravu mozda i ne pobjedi al samo igra kako joj kazu...
ovo za pobjedu si upravu mozda i ne pobjedi al samo igra kako joj kazu...
- Herr Flick
#4990 Re: Farma
Ljuba ,Tarot i Ekrem su opomenuti zbog lobiranja odnosno nagovaranja gazdarice koga da postavi za slugu!

- kisni indijanac
#4991 Re: Farma
a koga je tarot predlagao ?Herr Flick wrote:Ljuba ,Tarot i Ekrem su opomenuti zbog lobiranja odnosno nagovaranja gazdarice koga da postavi za slugu!![]()
-
dječak sa šibicama
#4992 Re: Farma
Njihove opomene vise niko ne shvata ozbiljno.
-
DooWhy
#4993 Re: Farma
Ali nevjerovatno kako se ova Ljuba šlihta svakom gazdi... Već me iritira, debelo...
I kako to da Stanija nije kažnjena što je pričala sa Filipom, dok je on bio u izolaciji?
Ako vrate Filipa P., ni pregled više neću gledati.
I kako to da Stanija nije kažnjena što je pričala sa Filipom, dok je on bio u izolaciji?
Ako vrate Filipa P., ni pregled više neću gledati.
- lazni liberal
#4994 Re: Farma
Te opomene su vise zbog toga da ko bude sluga krivi i njih troje za to sto je sluga i da se malo zakuha i podignu tenzije medju farmerima.
- Partijaner
#4995 Re: Farma
Ne da necu gledat pregled dana, nego necu kanal opcenito gledati.
- Neradnik
#4996 Re: Farma
pa sto se bunite danas je sve "stimaljka" sto nebi bio i rialiti 
opusteno...
opusteno...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4997 Re: Farma
Koga je Ljuba predlagala za slugu?
-
Igbala
#4998 Re: Farma
Partijaner wrote:Ne da necu gledat pregled dana, nego necu kanal opcenito gledati.
ja sam već rekla da ako njega vrate, prestajem gledati i komentarisati
- kisni indijanac
#4999 Re: Farma
a ekrem te redovno pozdravlja, nemo' za'ebavatIgbala wrote:Partijaner wrote:Ne da necu gledat pregled dana, nego necu kanal opcenito gledati.![]()
ja sam već rekla da ako njega vrate, prestajem gledati i komentarisati
-
dječak sa šibicama
#5000 Re: Farma
Ljuba je nesto mumljala sa Stanijom, tesko je cuti jer urlicu Aki, Daniel, ovi sto misle da su Saban Saulic, ne cujes nista od njihovog pjevanja ili zavijanja.
Stanija joj je rekla kao "nemoj se ljutiti ako budes u opciji, zelim Akija u Areni".
I na kraju je sa Danhilom to i potvrdila, jedino se necka malo zbog Ljube jer se plasi da ce je Ljuba jos vise mrziti. Ali nema koga drugog, Jovanu nece zbog Danhila, Radojku nece jer je voli, Gocu ne smije jer bi je Goca zamrzila, Sasku nema logike jer nije ni ova nju, ostaje samo Ljuba. Vesnu nece jer zna da ce se vratiti iz arene, i da ce biti jos jaca, samo joj tom ulogom sluge jacaju poziciju "Milosa Bojanica" odnosno zrtve.
Tako je rekla, Aki i Ljuba sluge, osim ako nesto ne prevrne do veceras.
Ekrem je nagovarao da stavi Mikija i Gocku, to je rekla Danhilu... podao je Eki nekada, stalno gura Mikija za slugu, a kad Miki to sazna i naljuti se, onda se Eki pravi blesav.
Za Tarota nemam pojma sta je lobirao, znam samo da je protiv Akija lajao svasta. Ljiga od covjeka, dok se slihtao Saski prosle sedmice, na Staniju je drvlje i kamenje, djubretusa, plastikusa, ima oziljke ispod sisa, a zanimljivo da je to o oziljcima Stanija saznala... to smo neki dan pisali, o tome... niko joj to nije mogao reci, osim zadruga. Ona tamo redovno ide po informacije i savjete. Mislim da i zna da ce Mutavi vratiti.
Pa i Zorica je izletila tek kad je Staniju napala, da je polila pivom bilo koga drugog, nista se nebi desilo.
Stanija joj je rekla kao "nemoj se ljutiti ako budes u opciji, zelim Akija u Areni".
I na kraju je sa Danhilom to i potvrdila, jedino se necka malo zbog Ljube jer se plasi da ce je Ljuba jos vise mrziti. Ali nema koga drugog, Jovanu nece zbog Danhila, Radojku nece jer je voli, Gocu ne smije jer bi je Goca zamrzila, Sasku nema logike jer nije ni ova nju, ostaje samo Ljuba. Vesnu nece jer zna da ce se vratiti iz arene, i da ce biti jos jaca, samo joj tom ulogom sluge jacaju poziciju "Milosa Bojanica" odnosno zrtve.
Tako je rekla, Aki i Ljuba sluge, osim ako nesto ne prevrne do veceras.
Ekrem je nagovarao da stavi Mikija i Gocku, to je rekla Danhilu... podao je Eki nekada, stalno gura Mikija za slugu, a kad Miki to sazna i naljuti se, onda se Eki pravi blesav.
Za Tarota nemam pojma sta je lobirao, znam samo da je protiv Akija lajao svasta. Ljiga od covjeka, dok se slihtao Saski prosle sedmice, na Staniju je drvlje i kamenje, djubretusa, plastikusa, ima oziljke ispod sisa, a zanimljivo da je to o oziljcima Stanija saznala... to smo neki dan pisali, o tome... niko joj to nije mogao reci, osim zadruga. Ona tamo redovno ide po informacije i savjete. Mislim da i zna da ce Mutavi vratiti.
Pa i Zorica je izletila tek kad je Staniju napala, da je polila pivom bilo koga drugog, nista se nebi desilo.