Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#4927 Re: Farma
Ne kuzim sto bi Memu stavila za slugu, sa njim je kao dobra. I otkud ona zna da ce Memo ispasti ako ga stavi za slugu, prvo stapici, a onda arena. A valjda joj do sada jasno da ima ogromnu podrsku naroda, pa i Pinka.kisni indijanac wrote:stanojka spominje da bi slijedeći gazda mogao biti ša, znači memo sluga najvjerovatnije......
Ali sve je moguce kod ovih ljudi bez imalo karaktera...
-
dječak sa šibicama
#4928 Re: Farma
Ne pratim redovno, ali brate, nisam cuo da je Tarot ijednom spomenuo Staniji da stavi Memu za slugu.kisni indijanac wrote:jučer stanija kaže eri da ga ne planira za slugu ni u malom mozgu....nešto sam siguran da će biti memo, čini mi se da će tarotova šuplja naići na plodno tlo....gnjev wrote:Sinoc govori Vesna da zna da ce ona i Era biti i pita Tarota sto je lobiro kod Stanije da Saska ne bude uvaljujuci time nju . On blagim telecim pogledom govori prvo jesam , pa nisam pa ne zna ni on sta ce onda .kisni indijanac wrote:stanojka spominje da bi slijedeći gazda mogao biti ša, znači memo sluga najvjerovatnije......
Uglavnom govore o Hakiju, kao on je ovakav, onakav, djubre, izdajica, sad im je on meta.
- gnjev
#4929 Re: Farma
Al bi bilo najjace da stavi Tarota , mislim da je prozrela o kakvom se kvarnjaku radi 
- lazni liberal
#4930 Re: Farma
Ekrem radi izolejsn
izolira cijevi, a sto se tice vracanja Zorice ona nema pravo da se vrati i ako bi je vratili izgubili bi licencu i prica oko njenog vracanja je da bi zavarali trag da ne bi bilo providno da se vraca Filip i cim pocne emisija voditeljka ce objaviti da ne moze da se glasa za nju jer je diskvalifikovana i nema pravo da se vrati. Ako se Filip vrati najvise ce gledati da se obracuna sa onima koji su mu dali stapic a nije se od njih nadao i to su Haki,Fitjko i Shah . Sigurno mu je bilo krivo sto je Memo huskao Shaha da krene da se udvara Sraniji ali mislim da nece krenuti na njega posto mu on nije dao stapic a i odrzao je onaj govor kako glasa za ljubav prilikom davanja stapica Radojki.
-
dječak sa šibicama
#4931 Re: Farma
Onda maloprije Eki i Memo na ljuljama, obojica su pricali sa Stanijom, kandidati za sluge su Shah i Aki, i Vesna i Ljuba.
e sad... ko zna, mozda Stanija odigra neku igru, vidjecemo. Memo je konkurencija, sve je moguce, ali on se ni 1% ne boji da ce biti sluga. Nesto zna, ili misli da zna.
e sad... ko zna, mozda Stanija odigra neku igru, vidjecemo. Memo je konkurencija, sve je moguce, ali on se ni 1% ne boji da ce biti sluga. Nesto zna, ili misli da zna.
- Sabirni centar
#4932 Re: Farma
Šta i ako bude..biće u kombinaciji sa Irvaskom, koja će u subotu dobiti najviše štapića..
Ne treba isključiti mogućnost da budu Aki ili Fićko..
Ne treba isključiti mogućnost da budu Aki ili Fićko..
- Partijaner
#4933 Re: Farma
Tarot citaj usranko, kucni ljubimac svakog gazde.
- Sabirni centar
#4934 Re: Farma
I ja sam o tome razmišljao, to bi najbolje i najrealnije.gnjev wrote:Al bi bilo najjace da stavi Tarota , mislim da je prozrela o kakvom se kvarnjaku radi
- lazni liberal
#4935 Re: Farma
Bice Haki , zna ona da je on ZG i da joj je on konkurencija ako hoce da osvoji 1 mjesto i ne voli ga nimalo.
-
dječak sa šibicama
#4936 Re: Farma
Memo je budala sto urgira za druge, kao rekao Staniji ako stavi Shaha i Ljubu, da je zavrsio sa njom.
Kao, zaprijetio joj
eto, sad kad stavi njega, moze sa njom nastaviti 
Kao, zaprijetio joj
- LEDA
#4937 Re: Farma
gnjev wrote:Al bi bilo najjace da stavi Tarota , mislim da je prozrela o kakvom se kvarnjaku radi
- Neradnik
#4938 Re: Farma
Moze stavit memu i irvas sa tim da bi od ukucana sigurno u subotu vise dobila irvas i tako otisla u arenu.Ko zna sta se stanojki mota po glavi 
- LEDA
#4939 Re: Farma
zna se šta se mota po njenoj glavi: samo i uvijek €€€€€€€€€€€€€€€€€Gospodin_bez_kravate wrote:Moze stavit memu i irvas sa tim da bi od ukucana sigurno u subotu vise dobila irvas i tako otisla u arenu.Ko zna sta se stanojki mota po glavi
- kisni indijanac
#4940 Re: Farma
pa ne znam kao prvo ko bi stavio ša za gazdu osim meme ako ispadne, a ispast može samo ako postane sluga ili sa najmanjim brojem glasova, a ona priča možda sljedeći gazda postane ša , drugo govori da oni koji idu sutra na pijacu moraju biti lijepi i da imaju šta pokazati, a one koje planira za sluge kaže da ne ispunjavaju takve uslove, memo baš i nije ljepotan...nadam se da sam se prevario..valjda tarot najbolje zna ko će bitidječak sa šibicama wrote:Ne kuzim sto bi Memu stavila za slugu, sa njim je kao dobra. I otkud ona zna da ce Memo ispasti ako ga stavi za slugu, prvo stapici, a onda arena. A valjda joj do sada jasno da ima ogromnu podrsku naroda, pa i Pinka.kisni indijanac wrote:stanojka spominje da bi slijedeći gazda mogao biti ša, znači memo sluga najvjerovatnije......
Ali sve je moguce kod ovih ljudi bez imalo karaktera...
- Neradnik
#4941 Re: Farma
pa moze ga ljuba stavit i ako mi se cini da su dosta zahladnili odnosi 
- lazni liberal
#4942 Re: Farma
Ne znam sta joj se mota po glavi ali znam sta joj viri iz ociju.LEDA wrote:zna se šta se mota po njenoj glavi: samo i uvijek €€€€€€€€€€€€€€€€€Gospodin_bez_kravate wrote:Moze stavit memu i irvas sa tim da bi od ukucana sigurno u subotu vise dobila irvas i tako otisla u arenu.Ko zna sta se stanojki mota po glavi
- kisni indijanac
#4943 Re: Farma
to je istina, ali sam nekako siguran da je ženski sluga irvas vesna....Gospodin_bez_kravate wrote:pa moze ga ljuba stavit i ako mi se cini da su dosta zahladnili odnosi
-
f a r m e r
#4944 Re: Farma
na FB stranici Farme već su većinom glasova "izabrani" Irvas i Aki
https://www.facebook.com/pages/Farma-4/ ... ion=stream
Stanija ima najviše glasova u glasanju za pobjednika
1.Stanija Dobrojevic
2.Goca Božinovska
3.Filip Panajotovic
4.Ekrem Jevric
5.Nenad Aleksic SHA
6.Andrija AKI Markovic
1.Stanija Dobrojevic
2.Goca Božinovska
3.Filip Panajotovic
4.Ekrem Jevric
5.Nenad Aleksic SHA
6.Andrija AKI Markovic
- Neradnik
#4945 Re: Farma
ojrovina ispod saća haLEDA wrote:zna se šta se mota po njenoj glavi: samo i uvijek €€€€€€€€€€€€€€€€€Gospodin_bez_kravate wrote:Moze stavit memu i irvas sa tim da bi od ukucana sigurno u subotu vise dobila irvas i tako otisla u arenu.Ko zna sta se stanojki mota po glavi
ih vala ko nebi ojrovine.
- LEDA
#4946 Re: Farma
Nadam se da neće Irvasku
bila je već i vidjelo se da je na taj način ne mogu izbaciti .Bolje bi joj bilo Ljubu da stavi -za nju zna da je baš mrzi. ako stavi Grandovca malog ,on se sigurno vraća .Mislim da Memo nije u igri za slugu ,ali ko će ga znati 
- Neradnik
#4947 Re: Farma
pa ti glasovi nemaju veze sa zivotomf a r m e r wrote:na FB stranici Farme već su većinom glasova "izabrani" Irvas i Aki
1.Stanija Dobrojevic
2.Goca Božinovska
3.Filip Panajotovic
4.Ekrem Jevric
5.Nenad Aleksic SHA
6.Andrija AKI Markovic
nema vise broja 3 na platnoj listi
- LEDA
#4948 Re: Farma
Ako nema -ĆE biti ,od sutraGospodin_bez_kravate wrote:pa ti glasovi nemaju veze sa zivotomf a r m e r wrote:na FB stranici Farme već su većinom glasova "izabrani" Irvas i Aki
1.Stanija Dobrojevic
2.Goca Božinovska
3.Filip Panajotovic
4.Ekrem Jevric
5.Nenad Aleksic SHA
6.Andrija AKI Markovic![]()
nema vise broja 3 na platnoj listi
- Neradnik
#4949 Re: Farma
ma zorica mi nesto previse gostuje u grand emisijama mozda nju vrate nazad nije dzaba bilo ono glasanje.
- Partijaner
#4950 Re: Farma
Ma vratice je garant, jos ono ofiranje od Popovica, moguce da vrate dvoje ne znam tacno, hahah haj vozdra.