Farma
Moderator: anex
-
Mustang1
#4751 Re: Farma
Prebaci ha ya ne moras 24 sata gledati
Odoh pocela utakmica 
-
Opalaopa12
#4752 Re: Farma
E koji je Memo kralj 
Kako se covjek uvijek ovako izdere , nije mi jasno kako moze pricati , kako bez glasa ne ostane

Kako se covjek uvijek ovako izdere , nije mi jasno kako moze pricati , kako bez glasa ne ostane
-
Igbala
#4753 Re: Farma
Ovaj Memo voli neku Danicu, Danku, Danu ili nešto tako
evo raznosi se i uz ovu "i tebe sam sit kafano...šta mi radiš Dano"
evo raznosi se i uz ovu "i tebe sam sit kafano...šta mi radiš Dano"
-
Igbala
#4754 Re: Farma
pa ostane, zato jedva priča, mora se naprezatiOpalaopa12 wrote:E koji je Memo kralj
Kako se covjek uvijek ovako izdere , nije mi jasno kako moze pricati , kako bez glasa ne ostane![]()
-
Igbala
#4755 Re: Farma
Tarot govori Ekremu da mu Memo nije prijatelj, da se vrti oko njega jer zna kako stoji vani s glasovima kao i oko Mikija.
Memo i Era su imali priliku vidjeti ko je kakav. Joj usranka
Nešto se tupavac uzvrtio oko Fufice, neki zagrljaj, neka utjeha, njoj kao žao što je maneken ispao, a jedva čeka da bude gazdarica, ako bude.
Govori Ekremu maneken ima priču ovdje sa mnom, mali Filip nema ništa, uvijek je ispadao onaj koga publika izbaci.
Kaže njoj Eki da je tvoj učio, duplirali bi mu i imao bi PREKO 100%
Memo i Era su imali priliku vidjeti ko je kakav. Joj usranka
Nešto se tupavac uzvrtio oko Fufice, neki zagrljaj, neka utjeha, njoj kao žao što je maneken ispao, a jedva čeka da bude gazdarica, ako bude.
Govori Ekremu maneken ima priču ovdje sa mnom, mali Filip nema ništa, uvijek je ispadao onaj koga publika izbaci.
Kaže njoj Eki da je tvoj učio, duplirali bi mu i imao bi PREKO 100%
-
Igbala
#4756 Re: Farma
Uživo sa terena, Fufi sje*ana
lažno, naravno
kakve su joj ovo cokule

lažno, naravno
kakve su joj ovo cokule

- Herr Flick
#4757 Re: Farma
Kakve su to gluposti vracanje jednog farmera
Taj isti ko god da udje ce imati uvid u sve i odmah nije fer prema ostalim 
-
dječak sa šibicama
#4758 Re: Farma
Vec su aktivirali "poruke" nezadovoljnih koji zahtjevaju Filipa nazad.... koja providna igra, ovaj samo izasao da pokupi informacije.
Kad sevmutavi vrati, tek onda ce ga mrziti svi.
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Kad sevmutavi vrati, tek onda ce ga mrziti svi.
- It_is_a_Leclerc
#4759 Re: Farma
Jedva čekam da se Filip vrati, pa da romansa nastavi gdje je stala... 
- Partijaner
#4760 Re: Farma
E jbo im ja mater ako ga vrate.
- Herr Flick
#4761 Re: Farma
Ma nece se vratit,vratice oni Zoricu da podignu gledanost,uvidjeli su da im opada.Ekrem ne pravi sovove

- It_is_a_Leclerc
#4762 Re: Farma
Nema Zorica pravo da se vrati, jer je prekršila ugovor. Oduzet joj je honorar i sve privilegije koje dobija poslije izlaska sa Farme.
Bio je slučaj sa Juiceom (navodno seksualno zlostavljao Miloša B.), kad je publika htjela da se on vrati, i voditeljica je objasnila kako on više nema prava na sudjelovanje u programu, bla-bla.
Bio je slučaj sa Juiceom (navodno seksualno zlostavljao Miloša B.), kad je publika htjela da se on vrati, i voditeljica je objasnila kako on više nema prava na sudjelovanje u programu, bla-bla.
- amiliana
#4763 Re: Farma
Evo pisma.Stanojka gazda
Ono reklame.
Ono reklame.
- Neradnik
#4764 Re: Farma
Sve i da ga vrate mnogima ce bit nezanimljivi ko sto su bili do sad....osim bolesne ljubomore i tonu isfoliranosti nista drugo nisu bili u stanju da pokazu publici.Mene najvise zabrinjava ova rezija-produkcija koja ih je forsirala non stop.Daj joj brate pare kad vec imate dogovor da pobjedi a ne smaraj nas sa njima i njihovoj "vezi" koja ce se raspast mjesec dana nakon zavrsetka farme a mozda i ranije.
A ovo sto je gazda nakon onog juce sto je bilo ako je ne skine produkcija i direktno ne nominuje onda nemam rijeci...
A ovo sto je gazda nakon onog juce sto je bilo ako je ne skine produkcija i direktno ne nominuje onda nemam rijeci...
- Sabirni centar
#4765 Re: Farma
Ne mogu da vjerujem
I nakon svih kršenja pravila, i igranja sa produkcijom, silikonija gazdarica..
Umjesto da jutros bude direktno nominovana, oni je ustoličili...još samo da joj večeras vrate mutavka..
Svakako jutros Memo reče Eri da je maneken ostavio svu garderobu, samo nešto sitno uzeo kad je krenuo u izolaciju..
Sluge, ženski Irvaska, a od muških ako bog da Tarot.
I nakon svih kršenja pravila, i igranja sa produkcijom, silikonija gazdarica..
Umjesto da jutros bude direktno nominovana, oni je ustoličili...još samo da joj večeras vrate mutavka..
Svakako jutros Memo reče Eri da je maneken ostavio svu garderobu, samo nešto sitno uzeo kad je krenuo u izolaciju..
Sluge, ženski Irvaska, a od muških ako bog da Tarot.
- kupačica
#4766 Re: Farma
Kad je Stanija bila zrela za izbacivanje zbog kršenja pravila, zadruga je malo ko fol raskrinka, da nam zamaže oči.
Mislim na onu scenu iza wc-a, kad stavlja Fifici u usta šta će da napriča, i to još kojim redoslijedom!
Malo brukice za Staniju umjesto zaslužene noge sa Farme. Posljednja opomena do utorka, dok ne bude gazdarica. Jad.
I ja sam sama sebi idiot što gledam i time im puštam da me smatraju idiotom.
Ali opet nema izrazitog favorita po izboru publike. Dok je bio Miloš Bojanić stvari su se spontano same odvijale, narod je glasao kao lud, ali sada slabo. Eeeeeh, jedan je Bojanić (rudnik para za Pink)
.
Zbog toga sada zadruga pravi kombinacije, obrni-okreni, ali tanko. Idu na to da isprovociraju glasačko tijelo, tako što manipulišu kaznama i igricama pravde i nepravde. Tanki igrači, ništa. Možda ubace Vendi da zatalasa, nemaju druge, kako mi izgleda.
Studio?
Mislim na onu scenu iza wc-a, kad stavlja Fifici u usta šta će da napriča, i to još kojim redoslijedom!
Malo brukice za Staniju umjesto zaslužene noge sa Farme. Posljednja opomena do utorka, dok ne bude gazdarica. Jad.
I ja sam sama sebi idiot što gledam i time im puštam da me smatraju idiotom.
Ali opet nema izrazitog favorita po izboru publike. Dok je bio Miloš Bojanić stvari su se spontano same odvijale, narod je glasao kao lud, ali sada slabo. Eeeeeh, jedan je Bojanić (rudnik para za Pink)
Zbog toga sada zadruga pravi kombinacije, obrni-okreni, ali tanko. Idu na to da isprovociraju glasačko tijelo, tako što manipulišu kaznama i igricama pravde i nepravde. Tanki igrači, ništa. Možda ubace Vendi da zatalasa, nemaju druge, kako mi izgleda.
Studio?
Last edited by kupačica on 03/06/2013 11:46, edited 1 time in total.
- kisni indijanac
#4767 Re: Farma
prije da će muški sluga biti mali aki ili možda fićko......
- Sabirni centar
#4768 Re: Farma
Neće vratiti Zoricu, jer sjećam se koliko je u farmi 2 raja tražila da vrate Đusa, ali nije bilo moguće jer je i on bio diskvalifikovan zbog fizičkog kontakta nad Bojanićem, nije dobio honorar, isto kao i Zorica...vratiće oni manekena jer im je fićko mali razvalio koncepciju sa učenjem, pa moraju na ovaj način da ga vraćaju..Herr Flick wrote:Ma nece se vratit,vratice oni Zoricu da podignu gledanost,uvidjeli su da im opada.Ekrem ne pravi sovove![]()
- kupačica
#4769 Re: Farma
Mogli su odmah da slažu da je maneken pobijedio u Areni, samo slažu za procente i kraj priče.Sabirni centar wrote:vratiće oni manekena jer im je fićko mali razvalio koncepciju sa učenjem, pa moraju na ovaj način da ga vraćaju..
- Neradnik
#4770 Re: Farma
Nisu jer je ovaj mali grandovac a takve osim granda gura i publika glasanjem.Bolje ostavit kepeca i na njemu jos zaradit nego ga izbacit i nadat se sitnoj lovi filipovih glasaca.Valja isplatit na kraju ove farmere i dat glavnu nagradu....kupačica wrote:Mogli su odmah da slažu da je maneken pobijedio u Areni, samo slažu za procente i kraj priče.Sabirni centar wrote:vratiće oni manekena jer im je fićko mali razvalio koncepciju sa učenjem, pa moraju na ovaj način da ga vraćaju..
mislim jos da je ovo oduzimanje honorara zbog slabog odaziva glasaca....
- kupačica
#4771 Re: Farma
I to što kažeš.Gospodin_bez_kravate wrote:Nisu jer je ovaj mali grandovac a takve osim granda gura i publika glasanjem.Bolje ostavit kepeca i na njemu jos zaradit nego ga izbacit i nadat se sitnoj lovi filipovih glasaca.Valja isplatit na kraju ove farmere i dat glavnu nagradu....kupačica wrote:Mogli su odmah da slažu da je maneken pobijedio u Areni, samo slažu za procente i kraj priče.Sabirni centar wrote:vratiće oni manekena jer im je fićko mali razvalio koncepciju sa učenjem, pa moraju na ovaj način da ga vraćaju..
- Sabirni centar
#4772 Re: Farma
Tako je, iza njega stoji čitav Grand, plus ostali glasači..mali je neki dan kao nagradu za dobro odrađen zadatak imao priliku da u živom programu bezbroj puta pusti tek montiran spot za svoj pjesmuljak..ko još ima tu priliku i takav marketing sem grandovih "zvjezdica" na farmi..Gospodin_bez_kravate wrote: Nisu jer je ovaj mali grandovac a takve osim granda gura i publika glasanjem.Bolje ostavit kepeca i na njemu jos zaradit nego ga izbacit i nadat se sitnoj lovi filipovih glasaca.Valja isplatit na kraju ove farmere i dat glavnu nagradu....
Produkcija kako god okreće vodu na svoj mlin, pa tako i sa ponovnim vraćanjem jednog od farmera, narod će da zove, glasa, linije će da se usijaju, a oni će ubaciti onog koga oni žele..ha ja.
-
dječak sa šibicama
#4773 Re: Farma
Ne znam, po meni bi bilo krajnje bezobrazno vratiti covjeka koji je sinoc ispao.
To je onako, ruganje i publici i svim ostalim farmerima. Cista protekcija.
To je onako, ruganje i publici i svim ostalim farmerima. Cista protekcija.
- Asamoah Gyan
#4774 Re: Farma
tarot sinoć opet u svom karakterističnom degeneričnom elementu, trpa se staniji, ekrema okreće protiv mene, bezočno laže kao memo govori "ja sam ti brat ja sam musliman", a to nikad frajer nije reko, majku jebo degeneričnu lažovsku, psuje majku šahu iza leđa ..... fuj jebo pleme svoje
-
dječak sa šibicama
#4775 Re: Farma
Gnjida, meni obicno ostane upaljen tv i probudi me u 4, magarac naziva Memu djubretom lazljivim, Stanija brani Memu, ovaj zapeo "on je djubre lazljivo", pijan ko letva.Asamoah Gyan wrote:tarot sinoć opet u svom karakterističnom degeneričnom elementu, trpa se staniji, ekrema okreće protiv mene, bezočno laže kao memo govori "ja sam ti brat ja sam musliman", a to nikad frajer nije reko, majku jebo degeneričnu lažovsku, psuje majku šahu iza leđa ..... fuj jebo pleme svoje
Debeli gad usrani