Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Ma ici ce ono, glasanje, i izglasat ce mutavog.
Mada nije fer, tek je izbacen, i vec ga vracaju. Pa jebote....
Mada mislim da je i Fitjka spasilo to sto je Grandova, citaj Sasina, zvezda...
Sve je ovo namjesteno.
Filip M nije Sašina "zvezda" on se prvi put pojavio u "Prvom Glasu Srbije" pa je kasnije potpisao za grand Imaš na YouTube snimak kad se predstavlja..Bože sačuvaj, nešto se uvija kao da je žensko
Stanija je sada pravo ranjiva, a super bi bilo da se Zorica vrati. Tarot je samo takav retard i glupak, sada njega trebaju sjebati.
Pogrijesio je kod prognoze za Bebi (memo jucer rekao) i naravno veceras je kiksao, a sada samo zapeti i iz dana u dan ga je*avati i filovati da je glupak i lazljivac.
Sent from my GT-N7000
Last edited by iPod on 03/06/2013 00:15, edited 2 times in total.
Moguće i Zoricu da vrate, ima ona jake glasače, šta fali ako je diskvalifikovana.
Onda Fufi sama protiv nje, nema joj Fifija da je tješi.
Fufi žrtva i opravdanje da bude pobjednik.
Igbala wrote:Moguće i Zoricu da vrate, ima ona jake glasače, šta fali ako je diskvalifikovana.
'veče Igbala.
Nekad sam tako mrzio Zorku, ali sad bi volio da se vrati..zamisli Ljubu
nemojte tako stanija je postena i iskrena djevojka i ljepo se ponasa i tatu su joj ubili i svi su protiv nje.Evo odoh samo da se isplacem pa cu se vratiti.....
Igbala wrote:Moguće i Zoricu da vrate, ima ona jake glasače, šta fali ako je diskvalifikovana.
'veče Igbala.
Nekad sam tako mrzio Zorku, ali sad bi volio da se vrati..zamisli Ljubu
gud ivning
i meni bi bilo drago da je vrate iako je ne podnosim, samo da zabiberi
Gospodin_bez_kravate wrote:dobro je odglumila da je pogodilo fifijevo izbacivanje.fifija vani koliko hoces...
Ovo je njen kraj, jednom je kamera prikazala i to je to, a ovi vamo uzivaju i slave mikijev rodjendan, eto koliko ona postuje bilo koga od ukucana.
Sent from my GT-N7000
u pravu si.suhveli mi je ovo vracanje ukucanina.njega ako vrate sve je jasno ko dan.eto je opet u prvi plan i sigurno pobjeđuje.njegovo ponasanje u studiju nije uopste kao na farmi.od onakvog psihica sam ocekivao da ce makar malo bit sjeban sto mu draga ostaje sa drugim momcima
mora da ga je neko dobro nasavjetovo sta da kaze na putu ka studiju.
Kako profesionalno Stanija jede ove palacinke .. Prvo ga gurne pola u usta i onda zagrize (a kao moze se drugacije jesti ali ona to profesionalno vidi se )
Sabirni centar wrote:Imal' pravo Ćita da se vrati?
E ne znam
Možda uzmu sve ili samo one koji su ispali poslije onog vraćanja starog farmera, u tom slučaju Ćita ne bi mogao jer je već jednom imao priliku
SwatkiMawi13 wrote:Kako profesionalno Stanija jede ove palacinke .. Prvo ga gurne pola u usta i onda zagrize (a kao moze se drugacije jesti ali ona to profesionalno vidi se )
koliko je tužna, leži u krevetu i usnama vrti pjesmu koju oni pjevaju
ma kakve su joj ono mindžuše da joj nije dragi na rastanku dao, nisam viđala da nosi ranije
da li sad Fifi boravi na youtubeTU
Last edited by Igbala on 03/06/2013 01:52, edited 1 time in total.
SwatkiMawi13 wrote:Ma kad je usla sad da ostavi tanjire vidio se onaj jebacki osmijeh .. Da nije ni sekunde tuzna .. I evo je ostala ovdje i ne vidim da je tuzna
SwatkiMawi13 wrote:Kako profesionalno Stanija jede ove palacinke .. Prvo ga gurne pola u usta i onda zagrize (a kao moze se drugacije jesti ali ona to profesionalno vidi se )
SwatkiMawi13 wrote:Nego sta
Dosta im 15.ak minuta od mene gledanja
Vidim brasno su dobili .. Kada ? Jel im vec nestalo .. Evo opet hoce palacinke da prave
Na pregledu je bilo da su dobili vreću, vjerovatno danas
A mi da gledamo