Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
lazni liberal

#4301 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Nije imao monolog u bubicu nego po Tarotovoj prici da ga otkrije kako spletkari i sve ogovara i da pokaze Sahu da mu nije prijatelj nego se samo pretvara.
LEDA

#4302 Re: Farma

Post by LEDA »

lazni liberal wrote:Nije imao monolog u bubicu nego po Tarotovoj prici da ga otkrije kako spletkari i sve ogovara i da pokaze Sahu da mu nije prijatelj nego se samo pretvara.
Ma može mu valjat' :mrgreen: nisam čula da je Memo ikada tračao onog šarenog :hm:
lazni liberal

#4303 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Pricao je i kako je Memo gledao njega kako igra kad nije bio na farmi i da je Memo style kopija Tarotovog igranja sto je :lol:
dječak sa šibicama

#4304 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Pederko i Stanija sumiraju dojmove, on se raspricao, a Stanija u glavi svoj film vrti :lol:

Koja namazanderka, Pederko se uzivio u pricu "nas dvoje" a njoj samo na pameti strategijom do pobjede :D

Da, Tarot style :lol: vidoviti plese ko pijana sjekira.
gnjev

#4305 Re: Farma

Post by gnjev »

Pa od prvog dana ga ne moze. U tripu je da mu je Memo ukro njegovog najboljeg jarana na farmi, Sha. Ne znam sta vam je cudno.
LEDA

#4306 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama wrote:Pederko i Stanija sumiraju dojmove, on se raspricao, a Stanija u glavi svoj film vrti :lol:

Koja namazanderka, Pederko se uzivio u pricu "nas dvoje" a njoj samo na pameti strategijom do pobjede :D

Da, Tarot style :lol: vidoviti plese ko pijana sjekira.
:thumbup: :lol:
LEDA

#4307 Re: Farma

Post by LEDA »

gnjev wrote:Pa od prvog dana ga ne moze. U tripu je da mu je Memo ukro njegovog najboljeg jarana na farmi, Sha. Ne znam sta vam je cudno.
Ja to nisam primjetila :?
gnjev

#4308 Re: Farma

Post by gnjev »

LEDA wrote:
gnjev wrote:Pa od prvog dana ga ne moze. U tripu je da mu je Memo ukro njegovog najboljeg jarana na farmi, Sha. Ne znam sta vam je cudno.
Prije par dana mu govori ne valja ti sto se druzis sa onim bosancem. Sha govori kako mu je Memo ok lik . Kaze Tarot kako je kvarnjak i da ce to vidjeti kad izadje .
dječak sa šibicama

#4309 Re: Farma

gnjev wrote:
LEDA wrote:
Prije par dana mu govori ne valja ti sto se druzis sa onim bosancem. Sha govori kako mu je Memo ok lik . Kaze Tarot kako je kvarnjak i da ce to vidjeti kad izadje .
Da da, i to kad je popio, pa mu Shah kaze "dobro je Tarot, to iz tebe progovara Zorica Markovic" :D

Sad se kolju Vesna i Fitjko, oko kafe :D

Tarot me iskreno ne cudi, realno covjek zivi od laganja. Osim ako neko njegove vidovnjacke nebuloze ne shvata kao ozbiljne, ono "razbijte 2 jajeta od glavu i plesite u krug" i slicne gluposti.
LEDA

#4310 Re: Farma

Post by LEDA »

@ gnjev - hvala ,nisam tada gledala ,valjda.....većini Memo smeta jer je bosanac ,drugačiji,a ništa mu ne mogu strašno prišiti. A tračaju svi ,čini mi se najmanje ona rotkva Radojka i Eki ....ali Eki i ako to radi ,kaže i u lice . Eki je priča za sebe :-D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4311 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Tarot me iskreno ne cudi, realno covjek zivi od laganja. Osim ako neko njegove vidovnjacke nebuloze ne shvata kao ozbiljne, ono "razbijte 2 jajeta od glavu i plesite u krug" i slicne gluposti.
Sumnjam da je itko ozbiljno shvatao njegova proročanstva :D , ali je pravio odlične šovove :D u svojim emisijama. Kad je bio na OBN-u, mi smo do gluho doba noći gledali i suze su nas obljevale od smijeha. Bilo je ludo zabavno i duhovito. Utoliko, meni je Tarot najneprijatnije iznenađenje Farme i mislim da je izgubio a ne dobio. Dosadan je, neinovativan, dok je u svojim emisijama bio sušta suprotnost tome.
dječak sa šibicama

#4312 Re: Farma

KatarinaKosaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:Tarot me iskreno ne cudi, realno covjek zivi od laganja. Osim ako neko njegove vidovnjacke nebuloze ne shvata kao ozbiljne, ono "razbijte 2 jajeta od glavu i plesite u krug" i slicne gluposti.
Sumnjam da je itko ozbiljno shvatao njegova proročanstva :D , ali je pravio odlične šovove :D u svojim emisijama. Kad je bio na OBN-u, mi smo do gluho doba noći gledali i suze su nas obljevale od smijeha. Bilo je ludo zabavno i duhovito. Utoliko, meni je Tarot najneprijatnije iznenađenje Farme i mislim da je izgubio a ne dobio. Dosadan je, neinovativan, dok je u svojim emisijama bio sušta suprotnost tome.
Nebi on toliko trajao, da ljudi ne vjeruju... pa pogledaj oko sebe, hodzini zapisi, istjerivanje djavola u Jajcu, gospa u Medjugorju, da ne spominjem crnu magiju, leptirice, babaroge, ljudi u to vjeruju.

I svi se bave tim, od sihri pa na dalje.

Tarot zivi od tog posla, laganje ljudima, i to navodno jako dobro zivi.
lazni liberal

#4313 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Memo im smeta otkad su vidjeli da ga vecina farmera voli i da ima podrsku napolju i od tad krece prvo Bebi i Radojka sa onim pismom i Asanom pa onda Rivaska i sad Tarot posto im je krivo da su im jedini farmeri koji su zanimljivi Sulejman Memo i Ekrem i to ne mogu da podnesu a smeta im i sto je dobar sa Sha posto im je Shah tamo glavni muskarac i ne smiju sa njim da se kace.
Artest

#4314 Re: Farma

Post by Artest »

Tarot hinjara.... Vidi svake sedmice ga dizu da ima medju najmanje glasova, i sad hoce da bude u zizi paznje.
Dosao da se obzdere i loce dzaba. Mutavko usrani.
LEDA

#4315 Re: Farma

Post by LEDA »

Artest wrote:Tarot hinjara.... Vidi svake sedmice ga dizu da ima medju najmanje glasova, i sad hoce da bude u zizi paznje.
Dosao da se obzdere i loce dzaba. Mutavko usrani.
Tek ćemo vidjeti sve "dubine" vidovnjaka :nasolji1: .
Bojim se da Irvaska ne bude kao malo dijete pored njega i njegove ljigavštine :evil:
kupačica

#4316 Re: Farma

Post by kupačica »

Artest wrote:Tarot hinjara.... Vidi svake sedmice ga dizu da ima medju najmanje glasova, i sad hoce da bude u zizi paznje.
Nije li to taktika svih farmera sa najmanje glasova?
Artest wrote:Dosao da se obzdere i loce dzaba.
Ne sekiraj se ti ništa oko toga, nije iz tvog džepa. :)
kupačica

#4317 Re: Farma

Post by kupačica »

Kako sad svi skočiše na Tatora, kao po komandi. :lol:
Do juče ste ga dizali u nebesa, danas svi na njega. :D
gnjev

#4318 Re: Farma

Post by gnjev »

Ako na svjetskom prvenstvu u fudbalu bude ucestvovala Bosna ne vidim razlog da navijam za Spaniju .
varijabilni

#4319 Re: Farma

Post by varijabilni »

tarot legenda neka je uzdrmo džiberski klan ša, memo, ljuba. :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#4320 Re: Farma

Jos ako se ukenja u gace, bice jos veca legenda.
kupačica

#4321 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote:Jos ako se ukenja u gace, bice jos veca legenda.
Zezali su i Kaću zbog toga pa je uzela nagradu. Možda to donese sreću i Tarotu.
I kad nekoga ptica po***e to je sreća. :) :D :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4322 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

gnjev wrote:Ako na svjetskom prvenstvu u fudbalu bude ucestvovala Bosna ne vidim razlog da navijam za Spaniju .
KO je ovo rekao? Tarot?

Što su svi protiv njega, šta se dešava?
lazni liberal

#4323 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Ja ga nikad nisam velicao posto mi se ne svidjaju ti sto kad su trijezni su mirni a kad se napiju onda ide ono sto trijezan misli pijan govori a nije ga ni mnogo ljudi na ovoj temi nikad dizalo vec su pricali da je on na ovoj farmi najveci gubitnik i da ce mu ova farma samo odmoci a i nije mu ovo jedini put da je bio dvolican.
dječak sa šibicama

#4324 Re: Farma

Lagano pocinje i Stanija shou, pa narano, petak je... sad opet ostavlja Filipa, duri se, "izaci cu i nastaviti svoj zivot"... "ali sta ti je Stanija???"... "ti si covek za mene, obozavam te, ali nerviraju me neke stvari"... namrgodjena faca i pogled u prazno... "ali Stanija, sta sam uradio???".. "idi Filipe, idi"...

Veceras na zurci pozicija na vrh stola, prvih pola sata, i onda lagano idu napolje, kamere ih prate, sjebu zurku, svi gledaju dva debila, koja se naravno pomire. Onda malo izvija kukovima, prati kameru, kamera prati nju.

Do narednog petka.
Artest

#4325 Re: Farma

Post by Artest »

kupačica wrote:Kako sad svi skočiše na Tatora, kao po komandi. :lol:
Do juče ste ga dizali u nebesa, danas svi na njega. :D
Ako ti nije problem, citiraj gdje ga uzdizem. :) Odmah sam ga provalio kao slucajnog prolaznika. Hoda kao avet po farmi, ne kupa se, zdere, loce...njemu dobro, samo nek je dzaba. A cim je svadja, prislepa se ko sjena. U cmeu je problem? Napadamo ga zato sto je srbin? :lol:

A to za aktiviranje, samo je jos Saska onako vidno primjenjivala. Usranko je izabrao najpodliju transformaciju, od osobe koja ne zna progovorit i kamenog spavaca, do lazova i smutljivca. I kakav je djon, uopste mu nije problem kad ga demaskiraju.

Lik je upropastio svoju 'karijeru' nakon sto izadje.
Locked