Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
iPod

#3851 Re: Farma

Post by iPod »

Kako glumi ova Stanija jbt :o

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Kal El

#3852 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

iPod wrote:Kako glumi ova Stanija jbt :o

Ne glumi,ona Vesna zna da joj je otac ubijen od strane Hrvata i bocka tako,ali u granicama tako uvijek,svakome...tako da je ne mogu tuziti za govor mržnje...iako ne podnosim staniju ni 0,01% postujem njenu odluku da ne zeli da predstavi Hrvatsku,eno Saške, ona vazda spomene da je rodom iz Hr.
karanana

#3853 Re: AW: Farma

Post by karanana »

Kal El wrote:

Ne glumi,ona Vesna zna da joj je otac ubijen od strane Hrvata i bocka tako,ali u granicama tako uvijek,svakome...tako da je ne mogu tuziti za govor mržnje...iako ne podnosim staniju ni 0,01% postujem njenu odluku da ne zeli da predstavi Hrvatsku,eno Saške, ona vazda spomene da je rodom iz Hr.
haj mogu mozda i ja staniju razumjet. stari joj bio chetnik, jedan od vodja pobunjenika, pogino u ratu, ne znam kako. mrzi cura hrvatsku i ok, respect.
ali nije mi bilo jasno, kako se poslije one predstave i placa od nekih 10 minuta ona vraca za stol sva nasmijana i kaze: ok hrvatska sam.
Iker C

#3854 Re: Farma

Post by Iker C »

Mrzi Hrvatsku ali joj je drag hrvatski pasoš.
Kal El

#3855 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

karanana wrote:
Kal El wrote:

haj mogu mozda i ja staniju razumjet. stari joj bio chetnik, jedan od vodja pobunjenika, pogino u ratu, ne znam kako. mrzi cura hrvatsku i ok, respect.
ali nije mi bilo jasno, kako se poslije one predstave i placa od nekih 10 minuta ona vraca za stol sva nasmijana i kaze: ok hrvatska sam.
Eh to nisam vidio,ma glumi ona u 99% slucaja...
iPod

#3856 Re: Farma

Post by iPod »

Kal El wrote:

Gluma i samo gluma, nedavno su tako pricali i tada nije imala problema da kaze da je rodjena u HR i da ima njihov
pasoš, jednostavno je sva sracunata i to vise ne moze da sakrije. Na zurci je otisla da spava i onda poslala fifija sa rajom, a zatim skontala da je ne snimaju (crvene lampice na kameri kada kamera snima), spremila se i otisla ponovo na zurku.

area51

#3857 Re: Farma

Post by area51 »

iPod wrote:Muljaju sa glasovima, kakav je ovo sada cirkus, u svim prijasnjim izbacivanjima koverta sa rezultatima je uvijek bila spremna netom poslije duela :grin:

Bebi Dol su morali izbaciti,ženi nije dobro.Alkohol,droga...
Sabirni centar

#3858 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

area51 wrote:
iPod wrote:Muljaju sa glasovima, kakav je ovo sada cirkus, u svim prijasnjim izbacivanjima koverta sa rezultatima je uvijek bila spremna netom poslije duela :grin:

Koji klinac su je ubacivali kad znaju da je sklona tim porocima. :-)

Ko da gledam da je za gazdu stavila onu kobru Sašku, kao kompenzacija za povredu prsta. :evil:

Ako bude, Radojka i Sha sluge.
area51

#3859 Re: Farma

Post by area51 »

Sabirni centar wrote:
area51 wrote:

Koji klinac su je ubacivali kad znaju da je sklona tim porocima. :-)

Ko da gledam da je za gazdu stavila onu kobru Sašku, kao kompenzacija za povredu prsta. :evil:

Ako bude, Radojka i Sha sluge.
Ma znali su ali da je u tolikoj mjeri...nisu.Imala je par "prenosa" da je to bilo strašno.Nažalost :(
fidoremilienko

#3860 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Sere i ova Bebi Dol. Priča kao dosadno joj na farmi, teško, ne bi voljela da se vrati...bla bla. Koji si k onda učila? Ne kontam ove ljude.
iPod

#3861 Re: Farma

Post by iPod »

Kazu zabranjeno saptanje na farmi, pa izgleda za Staniju i Filipa nije. Joj da hoce Vendi uci da razbuca ovu kalasturu i ovog fifija.

Kao i do sada opet su ovo dvoje bezlicnjaka u fokusu.

Image
hodža

#3862 Re: Farma

Post by hodža »

amiliana wrote:Wačkan job you have! :lol: :lol:

:-) :lol: :lol: kralj
Labbtec

#3863 Re: Farma

Post by Labbtec »

Eno se Zirinovska :lol: urokala gluposti laprda kaze silikonija pobjedjuje jebla je silikonija...
EdinŠopović

#3864 Re: Farma

Post by EdinŠopović »

A Vesna je otkrila da je Stanija pušila Filipu :zzzz:
Labbtec

#3865 Re: Farma

Post by Labbtec »

Vesna kolika god alapaca bila i imala jako podmukle poteze jako dobro vidi stvari kako opisa Silikoniju i njeno ponasanje u detalj,,a Zirinovska se raznjela sad prica Stanija pobjedjuje sad Jovana nema pojma ni sta govori vise zena demagog zesci...
Labbtec

#3866 Re: Farma

Post by Labbtec »

Ova Zirinovska je pokazala pravo lice sad,,,fola Ekrem joj drug vako nako oko njega sad ga pljuje u spavacoj i govori mu najgore rijeci...
Golf forever

#3867 Re: AW: Farma

Post by Golf forever »

Kal El wrote:
neko mora biti sjeban totalno da ne vidi da je cura sasvim ok
rijetki spoj ljepote i pameti, cura rezonuje sasvim normalno, ZRELO, za onog šontu što je s njim (doduše starija je) je oličenje zrelosti, a on nezrelog papka, iako se jadnik zaljubio do ušiju
osim toga ko je imalo pratio sve scene cura NEMA SILIKONA
(sama u špajzu kad se presvlačila u kamere namjerno to rekla javnosti)

Labbtec

#3868 Re: Farma

Post by Labbtec »

Druze ti vjerovatno ne pratis Farmu dovoljno kad imas takvo misljenje.Stanija je tip djevojke koja je manipulativna i proracunata do bola,ta kultura je samo dio taktike,dok u jednom trenutku govori jebacu mu mater,peder ovako onako ko god joj nes kaze al naravno kad ta osoba nije tu u prisustvu.O ukusima se ne raspravlja al za mene ono nije ljepota jer mi je odbojna na prvi pogled lazni kez,lazni smjeh,lazno plakanje sva je lazna od ponasanja do tijela dobra je jedino za kakvog derneka da se nadje za kakve zabave :-D :-D .A to sto si postavio klip ako pratis redovno cura se trpa pred kamere i vodi monologe s njima 24 sata dnevno,zna zmireci gdje je koja kamera vise i sve sto ona izjavi vjeruj to je proracunato u sekund.Ne kontam samo kako ovi stalno pitaju je koje joj je zanimanje pa pored toga sto je striptizeta i go go plesacica pa brate bavi se profesionalno i glumom :lol: :lol: :lol: :lol: .
Golf forever

#3869 Re: Farma

Post by Golf forever »

jel ti imaš 15 godina
iako to što ti pričaš i nije tačno, biti proračunat u životu je samo PLUS, i ide uz zrelost...s obzirom na njen životni put kroz koji se probijala sama kako je znala i umjela, za razliku od raznih tatinih i maminih kćerki i sinova, balavaca koji sami ni nos ne znaju obrisati, koji su toatalni debili, koji, da su ubačeni na farmu ne bi do wc-a znali otići sami i obrisati sebi guzicu, cura je vrh :D
za ljepotu...pa ako je non stop po medijima, vjerovatno nije džaba, da ne govorim što se slikala za playboy...sam razmisli da li kakva spodoba može doći do playboya od miliona djevojaka koje se prijavljuju
vas 20% koji nemate ukusa je vaš problem...navedi neku poznatu ličnost koja je PO TEBI lijepa, da vidim šta je to za tebe lijepo :-)
ponavljam, cura je sam vrh, i po ljepoti i po pameti, kao rijetki spoj
to samo slijepci ne vide
pa ni striptizeta i gogo plesačica, akoje uopšte i bila, mislim da su to samo zle galsine, ne MOŽE BITI svako
obična zavist ružnih i cura i muškaraca, spodoba
iscrtani čovek

#3870 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Da je sposobna jest, i zgodna, to ne sporim.
Ali čoveče, onakvo zvocanje i kljucanje u glavu ja skoro nisam video...Ovaj njen Filip kao lopov pred islednikom, stalno se mora braniti i nešto joj dokazivati...Stalno salva pitanja : Šta si rekao ? Zašto si to rekao ? Kome si rekao ? Kako će to zvučati ? Zašto mene nisi pitao ? Zašto nisi rekao kumu ? Što te je gledala ? Ko ti je prišao ?...i tako, po ceo bogovetni dan. Znaš šta, svaka njoj čast i izgledu i sposobnosti, ali ja to kljucanje ne bi trpeo pola sata, ne znam kako ovaj izdrži.
Biti proračunat je dobra osobina sve dok je koristiš tako da ne gaziš po ljudima. Ja se dobro sećam početka, kada je rekla ,,namerno sam se približila Filipu, da bi se Ekrem i Era otkačili od mene.'' Pre neki dan u intervjuu kaže ,,Ja sam ušla sa imenom, Filip nije. on je mene iskoristio.'' :run: A sama na početku izjavila da mu je namerno, planski prišla.
Herr Flick

#3871 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Da mi je vidit tu njenu ljepotu bez silikona,umjetnih zubi itd.... :-) :-)

Koje su ono prevare sinoc bile :lol: :lol:
Labbtec

#3872 Re: Farma

Post by Labbtec »

Golf forever wrote:jel ti imaš 15 godina
iako to što ti pričaš i nije tačno, biti proračunat u životu je samo PLUS, i ide uz zrelost...s obzirom na njen životni put kroz koji se probijala sama kako je znala i umjela, za razliku od raznih tatinih i maminih kćerki i sinova, balavaca koji sami ni nos ne znaju obrisati, koji su toatalni debili, koji, da su ubačeni na farmu ne bi do wc-a znali otići sami i obrisati sebi guzicu, cura je vrh :D
za ljepotu...pa ako je non stop po medijima, vjerovatno nije džaba, da ne govorim što se slikala za playboy...sam razmisli da li kakva spodoba može doći do playboya od miliona djevojaka koje se prijavljuju
vas 20% koji nemate ukusa je vaš problem...navedi neku poznatu ličnost koja je PO TEBI lijepa, da vidim šta je to za tebe lijepo :-)
to samo slijepci ne vide
pa ni striptizeta i gogo plesačica, akoje uopšte i bila, mislim da su to samo zle galsine, ne MOŽE BITI svako
Izgleda druze da ti imas 15 godina cim shvatas ovo previse licno i s tolikom strascu branis doticnu :).Tip proracunatosti koji ona posjeduje je onaj tipa da ce da gazi i preko leseva samo da dodje do cilja sto je veoma negativno.Ja ne vidim da ona nes korisno radi na farmi nego se ponasa kao parazit cijelo vrijeme tako da ti i taj argument pada u vodu.Uvjek ima levata koji se upecaju pa im puca pricu o zrelosti i sirokim vidicima pa se vamo lupa na svakom cosku :D :D stipu se tih prica.A po meni djevojka ne treba da bude poznata licnost da bi bila lijepa ;) ;) lako je skidat se i potucat po medijima,a po meni Marija sto je bila na farmi i ispala,je za klasu ljepsa od Stanije ako vec pricamo o fizickoj ljepoti.
Golf forever

#3873 Re: Farma

Post by Golf forever »

Labbtec wrote:
Golf forever wrote:jel ti imaš 15 godina
to samo slijepci ne vide
Izgleda druze da ti imas 15 godina cim shvatas ovo previse licno i s tolikom strascu branis doticnu :).Tip proracunatosti koji ona posjeduje je onaj tipa da ce da gazi i preko leseva samo da dodje do cilja sto je veoma negativno.Ja ne vidim da ona nes korisno radi na farmi nego se ponasa kao parazit cijelo vrijeme tako da ti i taj argument pada u vodu.Uvjek ima levata koji se upecaju pa im puca pricu o zrelosti i sirokim vidicima pa se vamo lupa na svakom cosku :D :D stipu se tih prica.A po meni djevojka ne treba da bude poznata licnost da bi bila lijepa ;) ;) lako je skidat se i potucat po medijima,a po meni Marija sto je bila na farmi i ispala,je za klasu ljepsa od Stanije ako vec pricamo o fizickoj ljepoti.
ipak ti imaš 14 godina
koga ona gazi, jadan ne bio, nikog ne dira, čak šta više svi nju izazivaju i svaka joj čast što izdrži i što žešće ne reaguje,
čak i onoj matoroj tuketini Zorci, dinosaurusu kojem je mjesto u muzeju, a debilna tuka nije svjesna da je vrijeme pregazilo, nije odgovorila NIJEDNOM JEDINOM PSOVKOM, na salvu bljuvotina dotične matore debile, samo je reagovala da je sklone od zla, što je bila potpuno uprravu, gdje je i pokazal svu svoju veličinu ličnosti...ja lično bi matoru tuketinu polomio
nisi ti očigledno sposoban vidjeti šta je zrelost, izgleda da si na niskom nivou što se toga tiče, dobro sam te i procjenio, 14 godina bar što se tiče zrelosti, a ako realno imaš više, samo minus za tebe
insomnia78

#3874 Re: Farma

Post by insomnia78 »

Da je zgodna, jeste
Lijepa, pa bas i nije, ima onu neku seljacku "ljepotu"

s' moje sokoćalo
Golf forever

#3875 Re: Farma

Post by Golf forever »

iscrtani čovek wrote:Da je sposobna jest, i zgodna, to ne sporim.
Ali čoveče, onakvo zvocanje i kljucanje u glavu ja skoro nisam video...Ovaj njen Filip kao lopov pred islednikom, stalno se mora braniti i nešto joj dokazivati...Stalno salva pitanja : Šta si rekao ? Zašto si to rekao ? Kome si rekao ? Kako će to zvučati ? Zašto mene nisi pitao ? Zašto nisi rekao kumu ? Što te je gledala ? Ko ti je prišao ?...i tako, po ceo bogovetni dan. Znaš šta, svaka njoj čast i izgledu i sposobnosti, ali ja to kljucanje ne bi trpeo pola sata, ne znam kako ovaj izdrži.
Biti proračunat je dobra osobina sve dok je koristiš tako da ne gaziš po ljudima. Ja se dobro sećam početka, kada je rekla ,,namerno sam se približila Filipu, da bi se Ekrem i Era otkačili od mene.'' Pre neki dan u intervjuu kaže ,,Ja sam ušla sa imenom, Filip nije. on je mene iskoristio.'' :run: A sama na početku izjavila da mu je namerno, planski prišla.
i šta je tu loše što se ona približila ZA POČETAK iz tih razloga, kasnije su proradile i emocije
Filip je obični debilko, em ne nezreo em je tupav (kako mu je Miki i rekao) jedino mu se mora priznat iskrenost emocije (što je Memo i objašnjavao Staniji) govoreći o njegovoj srčanosti, tip je iskreno voli
ali nije na njenom nivou, baš kako Memo kaže ( treba joj neko da lupi rukom o sto) a i ona sama, da njoj treba jak muškarac, koji je iznad nje, koji je vuče, kao što i jeste slučaj sa svim dobrim curama, koje uvjek traže jake muškarce, balavce ne bendaju
očigledan primjer neusklađenosti zrele cure i nezrelog muškarca, gdje mu mora objašnjavti da je 2+2=4 gdje je smori, dobro i izdrži, svaka joj čast
Locked