Kao i sve tako ce se i ova farma vrlo brzo zaboravit kad zavrsi...
Farma
Moderator: anex
- Neradnik
#3776 Re: Farma
Ista stvar nit me zanima ko ce pobjedit nit saljem poruke.Za memu "navijam" cisto radi toga sto gledam ovo.Moras imat favorita jebi ga
-
dječak sa šibicama
#3777 Re: Farma
Ko posalje sms zbog ovog njesra, mora znati da mu je to isto kao da je tih 60 pf bacio na ulicu.
Ovako bi mozda neki prosjak nasao pa si kupio tri kifle, pa je i moralnije...
Kako sam ja shvatio, Memo uvijek moze racunati na odredjeni broj glasova iz "stanovitih krugova"
sta je to puncevim jaranima, 10.000 glasova je 6.000 km, sitnica
Kad se Memo probuba na BG trziste, prodavace slike za milju dvije eura, taman prvi posao neka napravi sa Erom i sinom
opremiti mu hotel, apartmane, restoran svojim slikama.
Volim ga gledati (istina sve manje, neke stvari mi se kod njega ne svidjaju) ali ne pada mi na pamet trositi pare na njega ili na Pink. Ista stvar i sa Ekremom, zabavan je i to je sve... u sustini, sve su to glumci, foleri, Memo fakat mijenja pricu kako vjetar puse nije jedini jer svi su tamo takvi ali... ja to ne volim. Ono ulagivanje sugovorniku i slicno...
Nekome je to prihvatljivo jer je i sam takav, ali meni licno je to odbojno. Te neke lafo carsijanerske price, prodavanje muda pod bubrege, u sali pa privali, ne volim. Jedino sto Vesnu zajebavaju, to mi ne smeta jer je nacifrana fonkulja.
Eki isto tako, dvolican lik, onoj Katarini se sinoc smjeska, kune se hej kune se, da nije rekao nista lose... a ja gledao kad je Tarotu i jos nekima pricao kako je Katarina pogurana od strane produkcije, kako su je vratili iako je ispala i kako joj je prakticno pobjeda namjestena.
Shah je bacio oko na Staniju, vise i ne skriva, rece sinoc onom Banetu ili kako se vec zove, da nebi imao nista protiv... a Memo malo ranije "sve bi bilo drukcije da Filip ispadne" u smislu veze Stanije i Shaha. To je ono Memino sto mi je odbojno, to kaze shabanu, a malo zatim ce potapsati golupcice i kofol dobronamjerno "samo se vi volite, voli on tebe Stanija, bori se za tu vezu" i slicni proljevi. Filip ga cita, kako rekoh nekad ranije nije momak glup koliko se pravi takav, sinoc Stanija njemu "Memo je meni gotivan, volim ga, bas je gotivan lik" a Fifi njoj nesto kao "ma daj Stanija, Memo? sad ga vidis i nikad vise u zivotu, sad prica jedno sad drugo".
Tajna uspjeha Farme i slicnih sovova je u tome sto tu mozes vidjeti i cuti sve ali bas sve sta misle svi pripadnici raje, ono sto nikada nisi mogao znati u svom drustvu a taaaaaako si radio zelio znati
jos ako se uzivis u sho kao mi, auf 
Ovako bi mozda neki prosjak nasao pa si kupio tri kifle, pa je i moralnije...
Kako sam ja shvatio, Memo uvijek moze racunati na odredjeni broj glasova iz "stanovitih krugova"
Kad se Memo probuba na BG trziste, prodavace slike za milju dvije eura, taman prvi posao neka napravi sa Erom i sinom
Volim ga gledati (istina sve manje, neke stvari mi se kod njega ne svidjaju) ali ne pada mi na pamet trositi pare na njega ili na Pink. Ista stvar i sa Ekremom, zabavan je i to je sve... u sustini, sve su to glumci, foleri, Memo fakat mijenja pricu kako vjetar puse nije jedini jer svi su tamo takvi ali... ja to ne volim. Ono ulagivanje sugovorniku i slicno...
Nekome je to prihvatljivo jer je i sam takav, ali meni licno je to odbojno. Te neke lafo carsijanerske price, prodavanje muda pod bubrege, u sali pa privali, ne volim. Jedino sto Vesnu zajebavaju, to mi ne smeta jer je nacifrana fonkulja.
Eki isto tako, dvolican lik, onoj Katarini se sinoc smjeska, kune se hej kune se, da nije rekao nista lose... a ja gledao kad je Tarotu i jos nekima pricao kako je Katarina pogurana od strane produkcije, kako su je vratili iako je ispala i kako joj je prakticno pobjeda namjestena.
Shah je bacio oko na Staniju, vise i ne skriva, rece sinoc onom Banetu ili kako se vec zove, da nebi imao nista protiv... a Memo malo ranije "sve bi bilo drukcije da Filip ispadne" u smislu veze Stanije i Shaha. To je ono Memino sto mi je odbojno, to kaze shabanu, a malo zatim ce potapsati golupcice i kofol dobronamjerno "samo se vi volite, voli on tebe Stanija, bori se za tu vezu" i slicni proljevi. Filip ga cita, kako rekoh nekad ranije nije momak glup koliko se pravi takav, sinoc Stanija njemu "Memo je meni gotivan, volim ga, bas je gotivan lik" a Fifi njoj nesto kao "ma daj Stanija, Memo? sad ga vidis i nikad vise u zivotu, sad prica jedno sad drugo".
Tajna uspjeha Farme i slicnih sovova je u tome sto tu mozes vidjeti i cuti sve ali bas sve sta misle svi pripadnici raje, ono sto nikada nisi mogao znati u svom drustvu a taaaaaako si radio zelio znati
- klavirdžija
#3778 Re: Farma
Ne znam jesu li se golupčići pomirili, jer sam ukino kad izađoše na trijem, ali kad sam prebacio Filip prilazi Stanojki i na uho joj priča nešto tipa "hajmo opet zajedno, da pobijedimo ove kretene" (jedva se čulo).
Dakle, itekako je to sve proračunato i sa njegove strane, za Stanojku prije nisam ni bio u dilemi.
Dakle, itekako je to sve proračunato i sa njegove strane, za Stanojku prije nisam ni bio u dilemi.
- Sabirni centar
#3779 Re: Farma
Što se nje tiče i vrapcu na grani je jasno da glumata, ali Fifi se zaljubio kao pubertetlija, i sad pošto zna da ispada levat, kako kod ukućana na farmi, tako i kod publike, sad kao da nam da do znanja kako i on igra igru.klavirdžija wrote:Ne znam jesu li se golupčići pomirili, jer sam ukino kad izađoše na trijem, ali kad sam prebacio Filip prilazi Stanojki i na uho joj priča nešto tipa "hajmo opet zajedno, da pobijedimo ove kretene" (jedva se čulo).
Vjerovatno je sinoć dobio haber iz spoljnog svijeta, kao i svi ostali ( jedva dočekaju petak i izvještaj), tako da svi oni imaju podatke kako ko kotira, i da li treba mijenjati taktiku ili ostati na istoj...
Svi glume, foliraju, taktiziraju..jedni izađu, pa se vrate, kao Era nap.jaran se izodmara, pogleda na jutjubu sva prijašnja dešavanja, skonta kakav je ko i on kao ravnopravan uđe u takmičenje
Ja sam
- ho oponopono
#3780 Re: Farma
... pu šta gledati na telki kad se ovo završi! - Sabirni centar
#3781 Re: Farma
Farmu 5.ho oponopono wrote:... pu šta gledati na telki kad se ovo završi!
- ho oponopono
#3783 Re: Farma
...ma kakav zmbt, samo Veliki brat i farma, srbijanska produkcija naturlih! 
-
dječak sa šibicama
#3784 Re: Farma
Kako ko, sinoc upratih kad Fitjko pita onu Ceranicku "nisam usao da pobjedim, ja sam tu da se predstavim, da me ljudi upoznaju i da imam posla kad se ovo sve zavrsi, jesam dobar napolju, jesam li ispao pozitivan?" a ona se samo nasmijesi i kaze "znas da ti ne smijem reci".Sabirni centar wrote:
Vjerovatno je sinoć dobio haber iz spoljnog svijeta, kao i svi ostali ( jedva dočekaju petak i izvještaj), tako da svi oni imaju podatke kako ko kotira, i da li treba mijenjati taktiku ili ostati na istoj...
Neki dobiju informacije, ako je ovaj Bane prijatelj Sahu, a kazu da jesu veliki prijatelji, onda mu je sigurno dosapnuo par stvari. Mada cini mi se da imaju strogu zabranu prenosenja informacija, Shah se u onoj radionici slomio da od Baneta sazna kako sve to izgleda na malim ekranima, ovaj se samo smije.
Stanija i njen pedercic posto su u svemu povlasteni, prosli put su dobili informacije od onih grand pedercica, pjevaca, ono da je njen decko rekao da ce uci sa bagerom na Farmu da ih oboje pobije, sto je pisalo po novinama. Pa je pederko digao frku.
-
dječak sa šibicama
#3785 Re: Farma
Ovo je vec za krivicnu prijavu protiv Pinka.

Pola sata je snimaju kako place, zaglavljena u vratima, niko nista... na kraju samo prebace kadar na kucu.
Debili retardirani ni ne gledaju zivotinje.
Pu jebem vam majku farmersku svima od reda...

Pola sata je snimaju kako place, zaglavljena u vratima, niko nista... na kraju samo prebace kadar na kucu.
Debili retardirani ni ne gledaju zivotinje.
Pu jebem vam majku farmersku svima od reda...
-
obmana
#3786 Re: Farma
Glasanje je van svake pameti.
Npr...ja posaljem 10 glasova za ekija,ono glasovi odu staniji.
Pa nastimaju euro-song, a da ne nastimaju običnu farmicu u nekoj selendri.
Da čovjek zna da je sve pošteno i nekako.
Npr...da pobijedi fifi
to ti je isto da 50 000 bacis u potok
Em glup,em glupan.
Em najgluplji
Npr...ja posaljem 10 glasova za ekija,ono glasovi odu staniji.
Pa nastimaju euro-song, a da ne nastimaju običnu farmicu u nekoj selendri.
Da čovjek zna da je sve pošteno i nekako.
Npr...da pobijedi fifi
Em glup,em glupan.
Em najgluplji
- BegA_
#3787 Re: Farma
Pa kako vise moze da place?!?! Kako sama sebi ne dosadi... 
- amiliana
#3788 Re: Farma
Stanija i Filip regularno isto ko da cekaju petak navecer zurku kad je najgledanije pa da se onda svađaju i mire,ja stvarno neznam zasto kamera konszanto ide u njih vise su dosadili dajte pa ima i drugih farmera a inace kamera samo u dvoje koje sjede nasamo i pricaju.A ko su one dvije plesacice u crvenim jaknama sto su bile sinoc sto je jedna rekla Ekremu da im je Saša Popović direktor ?? u svakom slucaju obadvije su djevojke extra klasa za Staniju vrh obadvije.
- karanana
#3789 Re: Farma
sta se ovo desilo? tek se ukljucih na kraju frke. nesto je vesna staniji rekla i ova u plac. je li nesto oko hrvatske i njenog babe?
nesto svak bira zemlju, nesto neka stafeta.... ali ne ufatih sta je vesna rekla staniji vezano za ovo.
nesto svak bira zemlju, nesto neka stafeta.... ali ne ufatih sta je vesna rekla staniji vezano za ovo.
-
dječak sa šibicama
#3790 Re: Farma
Vesna predlozila da Stanija, posto je rodjena u CRO, predstavlja Hrvatsku, sto je ovu uvrijedilo... jos jedna drama u reziji Stanije.
- karanana
#3791 Re: Farma
samo to?dječak sa šibicama wrote:Vesna predlozila da Stanija, posto je rodjena u CRO, predstavlja Hrvatsku, sto je ovu uvrijedilo... jos jedna drama u reziji Stanije.
pa evo sad je to tako i ostalo. ja mislio nesto joj vise rekla.
- Artest
#3792 Re: Farma
Ko bi mogao imat najmanje glasova publike?
Tipujem na Tarota ili Ficka.
Tipujem na Tarota ili Ficka.
- amiliana
#3793 Re: Farma
Nidje veze!dječak sa šibicama wrote:Vesna predlozila da Stanija, posto je rodjena u CRO, predstavlja Hrvatsku, sto je ovu uvrijedilo... jos jedna drama u reziji Stanije.
- Herr Flick
#3794 Re: Farma
Ja tipujem na bebi dol,mada to ovi iz pinka odrudjuju ko ce imat najmanje glasova

-
obmana
#3795 Re: Farma
Vesna ih jebe sve redom.
Žena sve vrijedja od početka serijala.
Pa zašto ne i memu,koji vise podsjeća na shofera GRAS-a nego li na slikara.
Ja da sam na farmi,Vesna bi davno otišla u bolnicu.
Ili ti ga na gradinu.
Ili ti ga na gradinu.
- amiliana
- Sabirni centar
#3798 Re: Farma
obmana wrote:Vesna ih jebe sve redom.
Ili ti ga na gradinu.
Divim se ljudima tamo, pogotovo onim koje je izvrijeđala, da se mogu suzdržati a da je ne zakucaju od pod
Hodajuće zlo na dvije noge ...mješina ružna.
- Sabirni centar
#3799 Re: Farma
Pa rekoh li ja neki dan nešto na tu temu
- Asamoah Gyan
#3800 Re: Farma
crnogorac joj je najbolje reko na svom akcentu "ženturača gadna"Sabirni centar wrote:obmana wrote:Vesna ih jebe sve redom.
Ili ti ga na gradinu.![]()
Divim se ljudima tamo, pogotovo onim koje je izvrijeđala, da se mogu suzdržati a da je ne zakucaju od pod![]()
Hodajuće zlo na dvije noge ...mješina ružna.