Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sabirni centar

#3701 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

kupačica wrote:
m@gm@ wrote:Ne kontam sta ima lose sto jede neke svinjske proizvode? Pa nije sa tespihom u ruci usao na farmu. A ocito ne jede svinjetinu sa raznja.
:lol: :lol: :lol: :)
Znači li to da može da jede malo neke :D svinjske proizvode, sve dok ne jede svinjetinu :lol: sa ražnja.
Čuj svinjetina sa ražnja. :lol:
Jes' smiješno, grohotom se smijem :-) :-) :-)
LEDA

#3702 Re: Farma

Post by LEDA »

Po drugi put danas .: svakakvih insana u Božijoj bašći :run:
veljaca

#3703 Re: Farma

Post by veljaca »

kupačica wrote:Nema govora o uvredi, to ja ne radim. Smiješno mi je ono svinjetina sa ražnja, kaže se prasetina sa ražnja.
Ne paranojiši džabe. :roll:
Na paranojisem nikada, pa ni u ovom slucaju ....
jastuk1

#3704 Re: Farma

Post by jastuk1 »

kupačica wrote:Nema govora o uvredi, to ja ne radim. Smiješno mi je ono svinjetina sa ražnja, kaže se prasetina sa ražnja.
Zar nije KRMETINA DUŠO DRAGA. KRMETINA, bez te riječi nema slike jedne ukusne mješine koja se valjala u vlastitim govnima. Reci krmetina, bon apetit. :nasolji: :nasolji1:
Nucleo1985

#3705 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Ekiju doqurcilo sve. Ne moze se kaze sho i igre praviti bez pica.
Ima on hiljadu puta boljih igri i shovova, samo im treba pice za to. :lol:

@kupacice trazis snimak.
Evo ti jedan, nije ono "osuneceni" al' i ovo je jedan vid provokacije, pa ti vidi ko je poceo cijelu frku ;-)..jasno se sve vidi, samo na 10.43 zaustavi klip :wink: :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=pbhOse0K10I
Neradnik

#3706 Re: Farma

Post by Neradnik »

ekrem se osusio ko dvopek mogli su mu dat hljeba firgani nije logor.hajd da je survivor pa i nekako al ovi mjesaju rialiti-je od farme hoce da naprave i survivor i velikog brata.Cuj vezanje po dvoje :-)
klavirdžija

#3707 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Meni je Ekrema sve više i više žao… Čovjek je očiti alkoholičar, 30 kila s krevetom i natkasnom, a ova Pinkova stoka se na njemu iživljava i sama pravi "šovove", da bi malo digli gledanost. Fuj.
Neradnik

#3708 Re: Farma

Post by Neradnik »

Jest da ce neko reci nije komuna da ga odvikavaju od alkohola al ja bi mu dao kao zadatak da 7 dana ne smije kapi alkohola popit i da vise jede.riknut ce im tamo :D
gnjev

#3709 Re: Farma

Post by gnjev »

Matijevic_Vlado wrote:
Kupačice puši li se tebi kad se kupaš :D ?
u pravu si ti, treba se i nasmijati, vidjeh neko pise nije zabranjen alkohol ,tj zabranjen je al eto moze malo :mrgreen:
Ja pisem :) Ako neko moze ubit covjeka pa se pokajat i trazit oprost i da onda bude sve udure , mogu i ja nekad popit koju casu alkohol. Valjda je posteno :D
Igbala

#3710 Re: Farma

Post by Igbala »

gnjev wrote:Jos da nadodam na ovu gore raspravu. Svinjetina je u islamu zabranjena jer je dokazano nezdrava. Najnezdravije meso koje se jede je svinjece. Masa je i katolika i pravoslavaca koji izbjegavaju istuo. Pa nije u islamu svinjetina zabranjena zato sto je svinja neki demon , neko zlo. Cisto sto je nezdrava. Ista stvar sa alkoholom u vecim kolicinama. Mislim ali nisam siguran da nigdje ne pise u Kur`anu da se alkohol ne konzumira nikako. Zabranjeno je doci na namaz u alkoholiziranom stanju. To je sve poenta. Eh sad i da se dotaknem Meme i njegovog upraznjavanja islama. Mozes ti brate ici na klanjat svaki vakat postovati sve odredbe. Ali ako si ti kvarnjak i zao u dusi djabe ti sve to. Bitno je da si dobra osoba da dobro postupas i mjesta ce uvijek za tebe u dzennetu bit. To je neko moje vidjenje vjere dakako :)
Sve što opija u velikim količinama, zabranjeno je i u malim.
Ne samo da je zabranjeno piti alkohol, nego bilo šta raditi oko toga.
Neradnik

#3711 Re: Farma

Post by Neradnik »

zurka pocela hrane ima na stolu al hljeb ne vidim :lol:
suspect_zero

#3712 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Gospodin_bez_kravate wrote:zurka pocela hrane ima na stolu al hljeb ne vidim :lol:

Ko su gosti?
gnjev

#3713 Re: Farma

Post by gnjev »

Igbala wrote:
gnjev wrote:Jos da nadodam na ovu gore raspravu. Svinjetina je u islamu zabranjena jer je dokazano nezdrava. Najnezdravije meso koje se jede je svinjece. Masa je i katolika i pravoslavaca koji izbjegavaju istuo. Pa nije u islamu svinjetina zabranjena zato sto je svinja neki demon , neko zlo. Cisto sto je nezdrava. Ista stvar sa alkoholom u vecim kolicinama. Mislim ali nisam siguran da nigdje ne pise u Kur`anu da se alkohol ne konzumira nikako. Zabranjeno je doci na namaz u alkoholiziranom stanju. To je sve poenta. Eh sad i da se dotaknem Meme i njegovog upraznjavanja islama. Mozes ti brate ici na klanjat svaki vakat postovati sve odredbe. Ali ako si ti kvarnjak i zao u dusi djabe ti sve to. Bitno je da si dobra osoba da dobro postupas i mjesta ce uvijek za tebe u dzennetu bit. To je neko moje vidjenje vjere dakako :)
http://www.znaci.com/pio/pitanja-i-odgo ... obra-osoba
Igbala

#3714 Re: Farma

Post by Igbala »

gnjev wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
Kupačice puši li se tebi kad se kupaš :D ?
u pravu si ti, treba se i nasmijati, vidjeh neko pise nije zabranjen alkohol ,tj zabranjen je al eto moze malo :mrgreen:
Ja pisem :) Ako neko moze ubit covjeka pa se pokajat i trazit oprost i da onda bude sve udure , mogu i ja nekad popit koju casu alkohol. Valjda je posteno :D

Ima jedna priča...pitali čovjeka koji bi grijeh počinio
da siluje ženu
ubije dijete
ili da se napije (znam, sad ovdje slijedi komentar, je pijem ali se nisam nikad napio/la da ne znam za sebe)
on izabere alkohol, smatrajući kako je to najmanje zlo, u tom alkoholiziranom stanju napadne na ženu da je siluje, dijete počelo plakati i to mu zasmetalo pa ga ubije...

znam da nije tema, ali ne mogu ignorisati kad neko za vjeru piše nešto, a nije siguran u to
Neradnik

#3715 Re: Farma

Post by Neradnik »

suspect_zero wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:zurka pocela hrane ima na stolu al hljeb ne vidim :lol:

Ko su gosti?
bane i ona njegova trebica. :D
karanana

#3716 Re: Farma

Post by karanana »

Dobra milica. Beton armirani.
suspect_zero

#3717 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Gospodin_bez_kravate wrote:
suspect_zero wrote:

Ko su gosti?

Uh, sva sam se naježila :oops: :D
gnjev

#3718 Re: Farma

Post by gnjev »

PREDAJEM SE ! :D Sta su dobili ovi farmeri sto su se sinoc prijavili za izazov kao nagradu ?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3719 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

Gospodin_bez_kravate wrote:
suspect_zero wrote:

Ko su gosti?
hoces rec Katarina i ona njena trebica Bane :mrgreen: :mrgreen: , nisam ljubomoran :mrgreen: al koji je ono primjer muske futavosti :mrgreen: :mrgreen:
Igbala

#3720 Re: Farma

Post by Igbala »

gnjev wrote:
Igbala wrote:
http://www.znaci.com/pio/pitanja-i-odgo ... obra-osoba
Ne možeš u vjeri uzimati samo ono što ti odgovara.

U prvom ajetu je naglasak na namaz dok si opijen, što nikako ne znači da je dozvoljeno izvan namaza - pročitaj treći ajet, a ne bi bilo loše i objašnjenje ispod ponovo da pročitaš kako ne bi tumačio pogrešno tj.onako kako tebi odgovara.
Neradnik

#3721 Re: Farma

Post by Neradnik »

evo i cheranićke :D
suspect_zero

#3722 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Matijevic_Vlado wrote: hoces rec Katarina i ona njena trebica Bane :mrgreen: :mrgreen: , nisam ljubomoran :mrgreen: al koji je ono primjer muske futavosti :mrgreen: :mrgreen:

Ona bi mogla da se upari sa Tarotom :D .......oboje imaju laganu ''stolicu'' :D :D ....koliko se sjećam, na prošloj farmi ona se kakila :oops: :D :D
Igbala

#3723 Re: Farma

Post by Igbala »

kupačica wrote:Kako vrijeme prolazi, mali Filip mi se sve više dopada, onako karakterno. Otvara se polako. Dugo mi nije bilo jasno ko je, ko za njega navija itd. međutim, momak je OK. Karakterno ponajbolji farmer, pod uslovom da mi je nije promaklo nešto što bi opovrglo ovo napisano...
Promaklo ti je dosta toga.
Peder, eto ko je.
Tračara najveća.
Spletkaroš i sl.

subjektivno: ne podnosim ga apsolutno nikako, ni pojavom ni kad progovori.

nadam se da leti ubrzo.
gud baj čarli
Neradnik

#3724 Re: Farma

Post by Neradnik »

i ti pamtis divne stvari suspekt :lol:
Igbala

#3725 Re: Farma

Post by Igbala »

Najbolji dernek kad je Rada bila, tad sam i počela gledati ovo čudo :roll:
Last edited by Igbala on 24/05/2013 23:47, edited 1 time in total.
Locked