KatarinaKosaca wrote:dječak sa šibicama wrote:Kurir po obicaju "malo" pretjeruje... prema Sarajevu nije bilo nikakve mrznje, jednako su Saska, Vesna i Shaha pljuvale sa "ti beogradski klosaru", Memo je "sarajevski klosar".
Memo nije isao u bolnicu, otisao je do zadruge, tamo imaju ljekara i odmah se vratio.
Govorim o komentarima na Kuriru (komentarima čitatelja).. ogromna mržnja. A slažem se, po onome što pište ona je njemu rekla da je otpad sarajevski, jednako da je iz Kruševca rekla bi kruševački, samo što ovo ima puno veću težinu na Balkanu i prema Memi, nego prema Božinovskoj, na primjer. Mada, ne isključujem (ponavljam, ne znam nisam gledala) da je i Memo izdramio malo da ujedini biračko BIH tijelo.
A dobro komentari, ja Kurir ne citam jer je to najveci srot od medija u Srbiji.
Memo je onako kako on zna, derao se "ne diraj mi rodni grad" sto je po meni reklama, kao da kopira Macu, sad je on heroj svoga grada i svi ce glasati za njega, taj rad. Pa jucer je pola sata Tarotu biflao o sarajevskim ugositteljima, gdje je najbolja brizla, gdje cevapi, bukvalno im udario reklamu

a vec je Tayjip pisao da su mu ugostitelji neka vrsta pokrovitelja, preko punca. I to mi je logicno.
Fakat ga nije na toj liniji provocirala, samo "ti si klosar sarajevski" ili tako nesto. Jednako su vrijedjale Shaha, prostakuse.
Memo da je kuler, trebao im je otplesati kao Shah, jebes babe

sad ce ga udarati tamo gdje je najtanji, ne treba pokazati, ako ne zeli nove provokacije.