Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sabirni centar

#3501 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:
LEDA wrote:Nego ljudi šta se dešava u Lisovićima ? Ima li ljubavi i ljubakanja ? Kako je Memo ,jede li šta .....brine me -usukaće se :o
Stanija i Filip se prepiru, klapa 368 put.

Memo hrani kokoske.

Kisa pada.

Ekrem je ljut jer nema hljeba, i hoce da napusti farmu. Jos vise ga ljuti Vesna koja mu kaze "pa sta, ni ja nemam hljeba" i Danijel koji mu je rekao "pa sta Ekreme, nema hljeba nema hljeba, ja necu da lupam po psenici".

Uglavnom:

Image
Ovo dvoje :balkanac: :bije:

Noćas je Eki apelovao da im zadruga dostavi brašno..kaže "ja nijesam ođe došao da smršam, i ovako sam mršav..ja mogu bez cigara, ali bez hljeba ne mogu da živim...ja kad imam hljeba mogu i vrljike..ili dajte brašno ili ja idem odavde. "
:lol: :lol:
rukfashmoj

#3502 Re: Farma

Post by rukfashmoj »

Izlazi li van ova Stanija ili I novine lazu za nju?
amiliana

#3503 Re: Farma

Post by amiliana »

Na onoj farmi sve rade osim što rade :D ¨

Opet spavaju. Fifi i Stanija opet u komunikaciji,Stanija kao i obicno misli da cijeli ima nesto protiv nje,samo kad okrene leđa oni nju tracaju i da Fifi jos ima nesto protiv nje a nezna ustvari da gledaoce zaboli :bije: za nju i Fifija.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3504 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Jel se vratio Memo iz bolnice? Čitala sam sad komentare na Kuriru, prestrašno je kolika mržnja prema Sarajevu, falsifikati, laži.. nismo mi još zreli za ove multi kultu šouove (kad kažem mi , mislim oni), i ne treba ići tamo. Zamisli poslije sarajevskog pakla jedna vesna rivas će o sarajevu, a vjerni sljedbenici će još pisati kako pih, i nije tamo ništa bilo. Prestrašno!
Neradnik

#3505 Re: Farma

Post by Neradnik »

Tu je evo miki dobio nagradu picu za uspjesno obavljen zadatak i djeli sa svima.Al sto je interesantno pica nakrkana krmecim kobasicama i ekrem,memo mogu samo gledat u nju.Mogli su poslat i jednu za njih dvojcu a ne provocirat ovako.
dječak sa šibicama

#3506 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Gospodin_bez_kravate wrote:Tu je evo miki dobio nagradu picu za uspjesno obavljen zadatak i djeli sa svima.Al sto je interesantno pica nakrkana krmecim kobasicama i ekrem,memo mogu samo gledat u nju.Mogli su poslat i jednu za njih dvojcu a ne provocirat ovako.
ti se zezas jel tako?

To je nagrada samo za Mikija, i samo za njega.
Neradnik

#3507 Re: Farma

Post by Neradnik »

Sto cu se zezat pa podjelio je sa svima a memo i ekrem mogu samo gledat.
klavirdžija

#3508 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Ma ja, oni naivni pa mislili da će je nakon što je dobro svima pokaže na kraju sam pojest. :roll:

Odvratni su do srži.
dječak sa šibicama

#3509 Re: Farma

KatarinaKosaca wrote:Jel se vratio Memo iz bolnice? Čitala sam sad komentare na Kuriru, prestrašno je kolika mržnja prema Sarajevu, falsifikati, laži.. nismo mi još zreli za ove multi kultu šouove (kad kažem mi , mislim oni), i ne treba ići tamo. Zamisli poslije sarajevskog pakla jedna vesna rivas će o sarajevu, a vjerni sljedbenici će još pisati kako pih, i nije tamo ništa bilo. Prestrašno!
Kurir po obicaju "malo" pretjeruje... prema Sarajevu nije bilo nikakve mrznje, jednako su Saska, Vesna i Shaha pljuvale sa "ti beogradski klosaru", Memo je "sarajevski klosar".

Memo nije isao u bolnicu, otisao je do zadruge, tamo imaju ljekara i odmah se vratio.
dječak sa šibicama

#3510 Re: Farma

Gospodin_bez_kravate wrote:Sto cu se zezat pa podjelio je sa svima a memo i ekrem mogu samo gledat.
Ne pretjerujte sada, ni Ljuba ne jede svinjetinu, i ona gleda.

U pismu je naglaseno "nagrada je samo tvoja". Njegova dobra volja hoce li podijeliti, neko nebi.
Neradnik

#3511 Re: Farma

Post by Neradnik »

dječak sa šibicama wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:Sto cu se zezat pa podjelio je sa svima a memo i ekrem mogu samo gledat.
Ne pretjerujte sada, ni Ljuba ne jede svinjetinu, i ona gleda.

U pismu je naglaseno "nagrada je samo tvoja". Njegova dobra volja hoce li podijeliti, neko nebi.
Ako je nagrada samo njegova trebao je pojest sam sto se nije desilo.Mogli su mu reci da ode u radionicu i pojede a ne da donese tamo među ljude koji su zeljni svega i svacega......
Kako god neljudski je.
karanana

#3512 Re: Farma

Post by karanana »

jede li danijel svinjetinu?
jucer je rekao radojki da ce cistiti sve zivotinjake osim krmetnjaka.
KatarinaKosaca

#3513 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Kurir po obicaju "malo" pretjeruje... prema Sarajevu nije bilo nikakve mrznje, jednako su Saska, Vesna i Shaha pljuvale sa "ti beogradski klosaru", Memo je "sarajevski klosar".

Memo nije isao u bolnicu, otisao je do zadruge, tamo imaju ljekara i odmah se vratio.
Govorim o komentarima na Kuriru (komentarima čitatelja).. ogromna mržnja. A slažem se, po onome što pište ona je njemu rekla da je otpad sarajevski, jednako da je iz Kruševca rekla bi kruševački, samo što ovo ima puno veću težinu na Balkanu i prema Memi, nego prema Božinovskoj, na primjer. Mada, ne isključujem (ponavljam, ne znam nisam gledala) da je i Memo izdramio malo da ujedini biračko BIH tijelo.
dječak sa šibicama

#3514 Re: Farma

karanana wrote:jede li danijel svinjetinu?
Jede.
KatarinaKosaca

#3515 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:jede li danijel svinjetinu?
Mislim da jede, jer kad je Žirinovska govorila o jelu jednom, rekla je "Nije na masti, na ulju je možete jesti i vas dvojica" obraćajući se Memi i Ekremu. Svinjac jako smrdi, tako da me ne čudi :D
klavirdžija

#3516 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Mislim da ne jede, samo što ne priča… Maloprije bira li komad pice, bira, i onda uzme jedan bez mesa. :D
Tayyip

#3517 Re: Farma

Post by Tayyip »

KatarinaKosaca wrote:
Govorim o komentarima na Kuriru (komentarima čitatelja).. ogromna mržnja. A slažem se, po onome što pište ona je njemu rekla da je otpad sarajevski, jednako da je iz Kruševca rekla bi kruševački, samo što ovo ima puno veću težinu na Balkanu i prema Memi, nego prema Božinovskoj, na primjer. Mada, ne isključujem (ponavljam, ne znam nisam gledala) da je i Memo izdramio malo da ujedini biračko BIH tijelo.
Nema Memo šta ujedinjavati bilo koga. Dovoljno je da drug Vlado C pusti nekoliko hiljada glasova i to je to. I ovo s ovom četnikušom tinja nekoliko dana od trenutka kada mu je rekla "šta hoćeš ti osunećeni"
Last edited by Tayyip on 23/05/2013 16:51, edited 1 time in total.
karanana

#3518 Re: Farma

Post by karanana »

ma mislim, i mi smo bolesni.
vidite cime se mi bavimo, ko sta jede, ko koliko puta koga u obraz poljubi.....nevjerovatno cime se smaramo.
dječak sa šibicama

#3519 Re: Farma

KatarinaKosaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:Kurir po obicaju "malo" pretjeruje... prema Sarajevu nije bilo nikakve mrznje, jednako su Saska, Vesna i Shaha pljuvale sa "ti beogradski klosaru", Memo je "sarajevski klosar".

A dobro komentari, ja Kurir ne citam jer je to najveci srot od medija u Srbiji.

Memo je onako kako on zna, derao se "ne diraj mi rodni grad" sto je po meni reklama, kao da kopira Macu, sad je on heroj svoga grada i svi ce glasati za njega, taj rad. Pa jucer je pola sata Tarotu biflao o sarajevskim ugositteljima, gdje je najbolja brizla, gdje cevapi, bukvalno im udario reklamu :D a vec je Tayjip pisao da su mu ugostitelji neka vrsta pokrovitelja, preko punca. I to mi je logicno.

Fakat ga nije na toj liniji provocirala, samo "ti si klosar sarajevski" ili tako nesto. Jednako su vrijedjale Shaha, prostakuse.

Memo da je kuler, trebao im je otplesati kao Shah, jebes babe :D sad ce ga udarati tamo gdje je najtanji, ne treba pokazati, ako ne zeli nove provokacije.
Asamoah Gyan

#3520 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Tayyip wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Nema Memo šta ujedinjavati bilo koga. Dovoljno je da drug Vlado C pusti nekoliko hiljada glasova i to je to. I ovo s ovom četnikušom tinja nekoliko dana od trenutka kada mu je rekla "šta hoćeš ti osunećeni"
Cabrera? Eh pa sad mi je jasno, viđam ga ja često u pivnici :D
Neradnik

#3521 Re: Farma

Post by Neradnik »

karanana wrote:ma mislim, i mi smo bolesni.
vidite cime se mi bavimo, ko sta jede, ko koliko puta koga u obraz poljubi.....nevjerovatno cime se smaramo.
Zasto pa od hrane covjek zivi ako forsiraju krmetinu a ova dvojca ne jedu mora se prokomentarisat ili sto rece ova juce rivas memi da ide cistit svinjac mislim niđe veze......
takve provokacije im nisu potrebne.ako su dopustili da budu ljudi odavde koji nisu srbi onda ih trebaju ispostovat maximalno.
klavirdžija

#3522 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Jašta, zato što je klošar sarajevski isto što i kruševački i poznati domoljub, nimalo šovinista Era Ojdanić zapjeva "nije mala triput ratovala". Sve naravno nevezano za Memu, i pored sopstvenog priznanja.

De ne bombardujte nas glupostima više, nije ovdje niko ćorav.
karanana

#3523 Re: Farma

Post by karanana »

ako mu se ne svidja, ako je gladan, ako se osjeca ugrozenim, uvrijedjenim....pa bate izadji, nisi u manjaci ili batkovicu.
klavirdžija

#3524 Re: Farma

Post by klavirdžija »

I ti bi garant nakon nekoliko mjeseci otišao bez honorara.
Neradnik

#3525 Re: Farma

Post by Neradnik »

karanana wrote:ako mu se ne svidja, ako je gladan, ako se osjeca ugrozenim, uvrijedjenim....pa bate izadji, nisi u manjaci ili batkovicu.
e jebiga sad pa rijaliti je...ako izađe nema para a niđe u ugovoru sigurno nije pisalo da postoji mogucnost uvreda po nacionalnoj osnovi...njemu ponos to nebi dopustio i ja licno nebi namjerno... prije bi gladovo i prco ih nego dopustio da me tako izbace.
Locked