Objasnio Miki.kisni indijanac wrote:
Farma
Moderator: anex
- kupačica
#3352 Re: Farma
- fidoremilienko
#3353 Re: Farma
http://www.youtube.com/watch?v=DRrkqW-e ... e=youtu.be
Najjaci lik, SHA
od 12:35-.... hahahaha, koji ples sa irvaskom i saskom 
Najjaci lik, SHA
- gnjev
#3354 Re: Farma
Kako je gotivan sinoc bio . Saska i Vesna su pjenile . A tek ono njegovo `` ZADRUGA FIZICKI KONTAKT, SASKA GOODBAY CARLI`` HAHAHAH suza suzu stizefidoremilienko wrote:http://www.youtube.com/watch?v=DRrkqW-e ... e=youtu.be
Najjaci lik, SHAod 12:35-.... hahahaha, koji ples sa irvaskom i saskom
Ove teze Era veliki srbin sto gore raja navodi , veze to s vezom nema. Gnjida je prvo je prije par dana izvrijedjo Akija za majku u fazonu dovedi je meni da se deset dana zabavljamo. Onda je Fici reko da je nedonosce u smislu da je rodjen prerano, zaostao. One je muska verzija Saske i Vesne. Razumijem da ispsujes nekog zakacis se al obitelj vrijedjat . Dno dna. On moze bit samo veliki cetnik sto je i pokazo sa pjevanjem ``ko to kaze ko to laze Srbija je mala`` sireci ruke prema Memi sinoc.
- fidoremilienko
#3355 Re: Farma
Najjaci lik bio sinocgnjev wrote:Kako je gotivan sinoc bio . Saska i Vesna su pjenile . A tek ono njegovo `` ZADRUGA FIZICKI KONTAKT, SASKA GOODBAY CARLI`` HAHAHAH suza suzu stizefidoremilienko wrote:http://www.youtube.com/watch?v=DRrkqW-e ... e=youtu.be
Najjaci lik, SHAod 12:35-.... hahahaha, koji ples sa irvaskom i saskom
![]()
![]()
Ove teze Era veliki srbin sto gore raja navodi , veze to s vezom nema. Gnjida je prvo je prije par dana izvrijedjo Akija za majku u fazonu dovedi je meni da se deset dana zabavljamo. Onda je Fici reko da je nedonosce u smislu da je rodjen prerano, zaostao. One je muska verzija Saske i Vesne. Razumijem da ispsujes nekog zakacis se al obitelj vrijedjat . Dno dna. On moze bit samo veliki cetnik sto je i pokazo sa pjevanjem ``ko to kaze ko to laze Srbija je mala`` sireci ruke prema Memi sinoc.
Era, Četnik kao i irvas vesna. Gnjide!
- kupačica
#3356 Re: Farma
gnjev wrote:On moze bit samo veliki cetnik sto je i pokazo sa pjevanjem ``ko to kaze ko to laze Srbija je mala`` sireci ruke prema Memi sinoc.
- gnjev
#3357 Re: Farma
Gledo na Pink reality ne znam ima li na youtubeu. Ugl Era poceo pjevat zagrlio se sa Vesnom i okrenuti prema Memi pjevaju ``Ko to kaze ko to laze Srbija je mala``. Memo pokiso sjedi.kupačica wrote:gnjev wrote:On moze bit samo veliki cetnik sto je i pokazo sa pjevanjem ``ko to kaze ko to laze Srbija je mala`` sireci ruke prema Memi sinoc.Ima li kakav snimak da vidimo ovo?
- karanana
#3358 Re: Farma
na zalost, memke ocigledno nije kapacitet da im ga intelignetno i gospodski spusti i odgovori na provokacije.
- gnjev
#3359 Re: Farma
Bgm osnovni njegov problem. Mal fond rijeci i to sto ne zna formulisati recenice kako treba. Ne kazem ja da je los , od ovih u kuci on je ko i pozitivan. Al brate on ne zna da se izrazava. Prvo onaj fazon sa cokom. Sedmicu dana fura cok. Cok ovo cok ono , pobjedice ko ima najvise cokova. Kladim se da i ne zna znacenje te recenice. A eno kad se pocnu svadjati on bi ko i nesto reko al ne zna kakokaranana wrote:na zalost, memke ocigledno nije kapacitet da im ga intelignetno i gospodski spusti i odgovori na provokacije.
-
dječak sa šibicama
#3360 Re: Farma
I vi ga vala pretjerujete, ajd sad Macu spomenite kao primjer covjeka koji zna spustiti ljudima
Postoji prostacki, i postoji ljudski nacin.
Spustati se na nivo prostaka... meni je to kod Mace veliki minus.
nebi ja ovo nazvao kao Erina provokacija Memi... i on ga malo pretjeruje, nije u Kanzas otisao, vec u Srbiju.
nebi ja ovo nazvao kao Erina provokacija Memi... i on ga malo pretjeruje, nije u Kanzas otisao, vec u Srbiju.
- gnjev
#3361 Re: Farma
Uredu brate. Tebi kuci da dodje neki pravoslavac iz Srbije bil ti njemu pjevo ``Hej ko na Bozic u Kravicu dodje`` ?dječak sa šibicama wrote:I vi ga vala pretjerujete, ajd sad Macu spomenite kao primjer covjeka koji zna spustiti ljudima![]()
Jer ova je pjesma pjevana od strane agresora u ratu. Mnogo je ljudi poginulo pod tom pjesmom pa mozda i neko Memi blizak .
- kupačica
#3362 Re: Farma
Nadaleko poznata srpska nesloga. Mislim da nigdje nema ovakve makljaže kao u Srba. I da se još dodatno zaprži čorba, ide pjesma "Ko to kaže, ko to laže". Samo još prangije fale i Jeremija da pali topa.
Memo se prosto nije snašao u unakrsnoj vatri. Gleda čovjek šta ga snađe.
Dobar je Memo, meni je bolji od Ekrema 100 putiii.
Memo se prosto nije snašao u unakrsnoj vatri. Gleda čovjek šta ga snađe.
Dobar je Memo, meni je bolji od Ekrema 100 putiii.
-
dječak sa šibicama
#3363 Re: Farma
Mislim da je to Era pjevao u tom saljivom tonu srpske nesloge.
Prilicno sam siguran da nije namjenjeno Memi, jer mu je par minuta ranije drzao stranu u sukobu sa ovom alapacom Vesnom.
Ne trebamo pretjerivati... Era je veliki Srbin i to je to.
Prilicno sam siguran da nije namjenjeno Memi, jer mu je par minuta ranije drzao stranu u sukobu sa ovom alapacom Vesnom.
- gnjev
#3364 Re: Farma
Razluci domoljubstvo i nacionalizam. Jedan veliki Srbin voli svoju zemlju , svoj narod. Ne mrzi one koji to nisu. Kakav je pokazatelj pjevati na najvecem stratistu hrvata u proteklom ratu ?dječak sa šibicama wrote:Mislim da je to Era pjevao u tom saljivom tonu srpske nesloge.
- kupačica
#3365 Re: Farma
Evo nešto ću ti reći ali da se ne nađeš uvrijeđen, obećaj!gnjev wrote: Kakav je pokazatelj pjevati na najvecem stratistu hrvata u proteklom ratu ?
Nema potrebe da na silu preusmjeravaš priču na nacionalizam. Nekad to ima smisla, ali sad vala nema pa nema.
Nije da ti brojim, ali koji je ovo već pokušaj da okrećeš na mržnju? Četvrti, peti?
Nećemo pretjerivati. Farma je kako znamo srpska, ljudi su dobro dočekani, tetošeni, kuva im se zasebno, kad nema-nema, kad ima ima za sve. Kad je slava isti taj Era se satrao oko Meme i Ekrema, njih je najviše pazio i nutkao, ajde reci da nije.
Za njih je uvijek jagnje ili barem piletina. Žene štekaju ulje, da imaju na čemu da skuvaju za njih, i to kuvaju zasebno. Moraju li - ne moraju.
I sada se Eri broji što zapjeva pjesmu da je Srbija velika? Ili što je pjevajo u ratu.
A ne kriviš Memu i Ekrema što su otišli među, kako kažeš, četnike i nacinaliste?
-
dječak sa šibicama
#3366 Re: Farma
Eto kupacica je sve objasnila 
Da predjemo sa te teme, nacija, vjera, glupo je.
-
Igbala
#3367 Re: Farma
Kad bi svi reagovali kao Šah prema Karanoj i Irvašici, bilo bi zanimljivije, oplakala
A Miki je dobro rekao Fifiju, najgluplji si vani, vidjet ćeš kad izađeš
Ekrem je u intervjuu rekao da nema nikakve veze sa bubicom, to da spasi svoje dupe
Imam filing da će Jovana ispasti bez obzira što vjerovatno Karana ide u arenu
Sažalilo mi se na Memu, našao se u neobranom grožđu
Svi su svjesni šta ih čeka na farmi, prema tome nema smisla otvarati teme nacije i vjere

A Miki je dobro rekao Fifiju, najgluplji si vani, vidjet ćeš kad izađeš
Ekrem je u intervjuu rekao da nema nikakve veze sa bubicom, to da spasi svoje dupe
Imam filing da će Jovana ispasti bez obzira što vjerovatno Karana ide u arenu
Sažalilo mi se na Memu, našao se u neobranom grožđu
Svi su svjesni šta ih čeka na farmi, prema tome nema smisla otvarati teme nacije i vjere
-
Igbala
#3369 Re: Farma
Herr Flick wrote:Neko im hakovao stranicu na fb![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#3370 Re: Farma
A koja im je stranica na Fb uopce? ja sam nasao jedno 20 Farma stranica, koja je sad tu zvanicna, kad se svaka predstavlja kao takva 
- Herr Flick
#3371 Re: Farma
Bila je jednadječak sa šibicama wrote:A koja im je stranica na Fb uopce? ja sam nasao jedno 20 Farma stranica, koja je sad tu zvanicna, kad se svaka predstavlja kao takva
-
Nucleo1985
#3372 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Mislim da je to Era pjevao u tom saljivom tonu srpske nesloge.
Bravo. Covjek uopste nije pjevao da bi provocirao Memu, cak sta vise podrzao je Memu u sukobu protiv Irvasa.
Inace, Ojdanic je vazio za velikog nacionalistu 90-tih, nije jedini bilo ih je puno, ali vremena se mjenjaju pa tako i ljudi. Mene je licno Era iznenadio, imao sam vrlo lose misljenje o njemu prije farme, ali sada stvarno nema takvo misljenje. Covjek je sasvim ok, ili sto @djecak rece veliki srbin i nista vise.
-
dječak sa šibicama
#3373 Re: Farma
Evo gledam taj "incident" sto je sinoc Vesna spomenula... aman, jedini incident je sto smetaju zivotinjama dernjavom, sve drugo je njena izmisljotina.
Neradnica dosla prekasno u stalu, krave gladne, cekaju da se ona ustane. Sedam puta je bude.
Neradnica dosla prekasno u stalu, krave gladne, cekaju da se ona ustane. Sedam puta je bude.
-
skuterista
#3374 Re: Farma
slažem se , Memo je loš predstavnik tzv akademski obrazovanih građana , naravno , sreča pa nama akademci nisu večnom ovakvi , jer bi inače bilo društvo nula bodova, dakle ,Memo galami ,promuklo priča , folovi golovi ,za to ne treba ni cetri osnovne , ali fond riječi i opća kultura tanko za akademskog građaninadječak sa šibicama wrote:Eto kupacica je sve objasnila
-
Labbtec
#3375 Re: Farma
Ma ovi ce za 10-ak dana krenut grist jedni druge vec su zgrahnuli pravo a i priblizava se kraj pa se svak sa svakim svadja i gleda skupit poene i animirat glasace na sve nacine,,,Miki je kralj kako pogodi danas za Filipa kera i za njegovu sliku napolju ....Ljuba kuja samo steka hranu plus zdere ono njihovo a vamo fola poseban nacin ishrane....Ovaj Danijel mi je poso isto vadit zivce cuva svjecu 24 sata dnevno Staniji i keru i nes mlitari i filozofira...Vesna i Saska standardno alapace Sha je samo muska verzija njih nije nis bolji od njih.....Stanija se sad usutila dok se ovi medjusobno skrse pa ce ona onda uletit opet sa svojim dramama......