Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
fidoremilienko

#3276 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Nervozna, nije dobila... :D
kisni indijanac

#3277 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

Gospodin_bez_kravate wrote:saška se pravo sjebala samo laprda ne zatvara :lol:
ako saška ispadne, mogao bi ekrem opet biti gazda :mrgreen:
BegA_

#3278 Re: Farma

Post by BegA_ »

Uhh derneka na Farmi. Karana Saska udari Sha laktom. :zzzz: Izbacite zmiju da je ne gledam vise.
Artest

#3279 Re: Farma

Post by Artest »

Švraka ponavlja istu taktiku. Opet se ne gasi u fake svadji, ne bi li nabila sebi rejting.
Artest

#3280 Re: Farma

Post by Artest »

' ...na zenu ides' = zene, glasajte za mene.

Ofirno.
Nucleo1985

#3281 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Haha, al je Sha lozi.
Saska se upalila k'o kutnjak :lol:
Igbala

#3282 Re: Farma

Post by Igbala »

Igbala

#3283 Re: Farma

Post by Igbala »

joj Ekrema kralja što uvali Silikoniji :lol:
Igbala

#3284 Re: Farma

Post by Igbala »

Jovana nešto napada Danijela, kaže on "što ovo radiš, da bi ostala na farmi"
provalio je :evil:
Almaras

#3285 Re: Farma

Post by Almaras »

iscrtani čovek

#3286 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

gnjev wrote:
kisni indijanac wrote:
iscrtani čovek wrote:Ekrem je baš ljigavo postupio. :sad:
Kad je Jovana kažnjena nominacijom, ona nije htela otkriti čija je zamisao bila krađa bubice, niti ko je sakrio kada ju je ona uzela. A Ekrem je ćutao da je on sakrio. Sad kad je sve prošlo i ona kažnjena, onda se javio da je on sakrio.
Fuj, kako ljigavo. :facepalm:
nije uopšte ljigavo, ipak je priznao, a zadruga valjda zna ko je zaslužio kaznu...svi su rekli da se ona penjala zbog bubice i trebala je biti svjesna kazne kad se dala nagovoriti....
Ekrem je nedodirljiv. 90% ljudi prati farmu samo zbog njega,prvi ja. Suzu pustim svaki put kad nesto izvali. A po svemu je zasluzio da prije bude kaznjen nego Jovana. Znaci zakljuceno je da Ekrem ima zastitu zbog toga sto privlaci gledatelje a Stanija ne znam zbog cega. Mozda kontaju da ima masa tinejdjera koji to prate i koji vole gledat njena mazenja sa Filipom.
Jasno je meni da je on jedan od onih poput Stanije koji imaju zaštitu, jer kontaju da privlači gledaoce.
Ali je neljudski, brate. Ta Jovana kakva god da je, nije bila tužibaba i nikog nije htela imenovati. A on je ćutao ko p...., i kad je sve prošlo i ona kažnjena, onda rekao da je sakrio bubicu. Ne volim takve ljude i džaba, to je apsolutno nefer postupak.
A Saška, mislim da je igra da se ona izbaci, jer Sašku Dule ne miriše :D . Isto kao i Goca kad je bila gazda a Memo sluga, znalo se da će Vesna u Arenu, tako su i sad skontali da je Era sigurno mnogo popularniji od Saške, pa će dotična u arenu.
jastuk1

#3287 Re: Farma

Post by jastuk1 »

iscrtani čovek wrote: Jasno je meni da je on jedan od onih poput Stanije koji imaju zaštitu, jer kontaju da privlači gledaoce.
Ali je neljudski, brate. Ta Jovana kakva god da je, nije bila tužibaba i nikog nije htela imenovati. A on je ćutao ko p...., i kad je sve prošlo i ona kažnjena, onda rekao da je sakrio bubicu. Ne volim takve ljude i džaba, to je apsolutno nefer postupak.
A Saška, mislim da je igra da se ona izbaci, jer Sašku Dule ne miriše :D . Isto kao i Goca kad je bila gazda a Memo sluga, znalo se da će Vesna u Arenu, tako su i sad skontali da je Era sigurno mnogo popularniji od Saške, pa će dotična u arenu.
Ma nije tačno ovo u vezi Ekrema!!!!! Meni je Ekrem bezveze, i pored toga što provaljuje, ali nije tačno da je "ćutao ko p....!" Odmah kad se pročitalo pismo o kažnjavanju Jovane, priznao je pred svima da je on bio taj koji je sakrio bubicu! I ne samo da je spomenuo sebe, već i ostale involvirane, PRED SVIMA. Da, to je bilo ODMAH kad je Jovana kažnjena. Znači preksinoć!

Preksinoć je Ekrem fino rekao "Bili smo mi četvorica"... odmah potom slijedeće iz njegovih usta "a ja sam je sakrio."

I onda se Jovana sinoć pravi nevinašce i optužuje Ekrema što nije priznao kad je pročitano pismo? A Ekrem fino sve priznao pred svima kad je pročitano pismo!

Jovana se drznula da nepravedno Ekrema uvlači u laž!
Evo ti dokaza:
m@gm@

#3288 Re: Farma

Post by m@gm@ »

Znate li vi ljudi moji da je direktor Pinka, kako se zove...Zeljko..poslao avion po Ekrema u Ameriku i cak je ostavio novaca Igbali i djeci :? I onda je lako skontat zasto je Ekrem zasticen.
dječak sa šibicama

#3289 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Memo zamjerio Eri one pjesmice, ko to kaze ko to laze... dace mu stapic.

A ono sinoc... bruka i sramota, one zene imaju djecu, ono su necije majke.

Plus Vesnine uvrede na vjerskoj osnovi, koje ne zele spominjati sinoc, ali culo se u direktnom, obrezani i slicno. Kasnije je i Danijel popizdio.

Fuj.
m@gm@

#3290 Re: Farma

Post by m@gm@ »

Nije lako Memi ....u stvari je trebalo da ide Maca ali nije mogao radi nove predstave. Steta, Maca bi ih razbuco :-D
afannedim

#3291 Re: Farma

Post by afannedim »

Tačno je odmah priznao da je on sakrio i niko lafo nije čuo i sinoć na njega jovana nevinašce.
dječak sa šibicama

#3292 Re: Farma

Nije sam, tu su i Eki i Danijel, takodje su muslimani, pa i Ljuba koja se ne smatra prakticnom pravoslavkom, valjda licna uvjerenja.

Ali nista neocekivano, uvijek ima tih ispada.

Jovana kenja, nju stalno ona dva stakorcica puckaju, Fitjko i Haki, pa oni su prvi bili u toj grupi kad su ukrali bubicu, nisu oni govorili "nemoj Jovana", samo Danijel je upozoravao. Ova dvojica su bili za.
Partijaner

#3293 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ja sinoc nisam mogao vjerovati koliko se svi deru i pricaju glas, pa jb ono je gore od obdanista.
Sabanu sam se smijao kako je kulirao Sasku a ova se pali ko kutnjak. :mrgreen:
Znaci ono sinoc dno dna.
klavirdžija

#3294 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Šta je to bilo sa "obrezanim", ko kome itd?
kisni indijanac

#3295 Re: Farma

dječak sa šibicama wrote:Memo zamjerio Eri one pjesmice, ko to kaze ko to laze... dace mu stapic.

A ono sinoc... bruka i sramota, one zene imaju djecu, ono su necije majke.

Plus Vesnine uvrede na vjerskoj osnovi, koje ne zele spominjati sinoc, ali culo se u direktnom, obrezani i slicno. Kasnije je i Danijel popizdio.

Fuj.
još memo i ne spominje to osunećeni, a ova ga vesna proziva lažovčinom i bebi dol mi se zgadila...dno dna, a i dublje....
kisni indijanac

#3296 Re: Farma

klavirdžija wrote:Šta je to bilo sa "obrezanim", ko kome itd?
vesna memi: šta hoćeš ti osunećeni ?
m@gm@

#3297 Re: Farma

Post by m@gm@ »

kisni indijanac wrote:

zar je i to bilo :shock:
samo_ti

#3298 Re: Farma

Post by samo_ti »

Joj ovih karinasa sa Pinka, uvijek kada je najzanimljivije, kod njih su reklame.
*ebala ih ešerihija !
dječak sa šibicama

#3299 Re: Farma

kisni indijanac wrote:
Da da.

Cetnikusa sa Korduna.

Sad im uzima sardine, da Eki i Ekrem nemaju sta jesti.
Partijaner

#3300 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ja samo cekam kad ce neko postaviti za slugu Staniju, jebo li je onaj vjestacki kez, kako mi je odvratna cura.
Locked