Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Neradnik

#3251 Re: Farma

Post by Neradnik »

pa trebali bi ja bi ih nominovo :lol:
Igbala

#3252 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:
KatarinaKosaca wrote:Moguće je i da Ekrema stavi za slugu kao osvetu za prvu sedmicu. Ili Memu. Trećeg nema.
Od ženskih? Sa kim nije dobra? Možda opet Vesna? :roll:
Navodno Saska, i njoj je Radojka zamjerila sto se Dule rugao posjecenom prstu, namjerno sam ovako formulisao :D

Plase se i mali Fitjko i Aki, da ce biti sluge, ali izgleda im je obecala da nece. Nece grom u koprive, niti ljankase na svoje potomstvo. Nesto Memo rece "ja i Saska 100%, vec je rekla". Ne znam sta mu to znaci.

Vesna joj se uveliko slihta.

bio si upravu :-)
skuterista

#3253 Re: Farma

Post by skuterista »

jao Saške , popizdila haha
iPod

#3254 Re: Farma

Post by iPod »

skuterista wrote:jao Saške , popizdila haha
Apsolutno :smile:, bas mi je drago jer je pravi dronjak.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Igbala

#3255 Re: Farma

Post by Igbala »

Gospodin_bez_kravate wrote:pa trebali bi ja bi ih nominovo :lol:
:thumbup:
karanana

#3256 Re: Farma

Post by karanana »

Sta koji klinac prekidaju.
Igbala

#3257 Re: Farma

Post by Igbala »

Ako sam dobro shvatila, Era je u prvoj sedmici nešto loše rekao za nju ili Duleta...jer Radojka kaže da je mogla čuti intervjue kada je bila sluga prvu sedmicu pa će sad kao da nahvali one koji su nju hvalili. ironično.
Došlo i njenih pet minuta.
dječak sa šibicama

#3258 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Znaci ipak je mudra Radojka... Saska je meta, mozda.

Ajde neka se Memis izvukao, a plaho se zabrinuo danas :D
kisni indijanac

#3259 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

Igbala wrote:Ako sam dobro shvatila, Era je u prvoj sedmici nešto loše rekao za nju ili Duleta...jer Radojka kaže da je mogla čuti intervjue kada je bila sluga prvu sedmicu pa će sad kao da nahvali one koji su nju hvalili. ironično.
Došlo i njenih pet minuta.
ma nema veze to, ja sam siguran da je era odabran kao jak igrač protiv saške da bi ona dobila veći broj štapića i siguran sam da će ih dobiti...tako da će ona sigurno biti duelista...namazana je radojka...
dječak sa šibicama

#3260 Re: Farma

Ista igra kao Gocka-Memo.

Da bi Vesna isla u Arenu, ali Vesna mudrica, izvuce se uvijek.

Ne kontam ko glasa za nju ili Sasku, ali...
iscrtani čovek

#3261 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Ekrem je baš ljigavo postupio. :sad:
Kad je Jovana kažnjena nominacijom, ona nije htela otkriti čija je zamisao bila krađa bubice, niti ko je sakrio kada ju je ona uzela. A Ekrem je ćutao da je on sakrio. Sad kad je sve prošlo i ona kažnjena, onda se javio da je on sakrio.
Fuj, kako ljigavo. :facepalm:
amiliana

#3262 Re: Farma

Post by amiliana »

dječak sa šibicama wrote:Ista igra kao Gocka-Memo.

Da bi Vesna isla u Arenu, ali Vesna mudrica, izvuce se uvijek.

Ne kontam ko glasa za nju ili Sasku, ali...
Ja nerazumijem ko sve glasa za one ljude tamo, osim Stanije i Ekrema za njih znamo ko glasa :lol: :lol:
karanana

#3263 Re: Farma

Post by karanana »

Pa valjda je zadruga vidjela na snimku ko je kriv za bubicu. Mislim stvarno....sad ekrem kriv jer joj je nesto reko. Da joj je reko idi skoci sa kuce da li bi ga i to poslusala?
Partijaner

#3264 Re: Farma

Post by Partijaner »

Jao ove Stanije sto pizdi cura svaki put kad progovori, ja bi je otjero u 3pm, ne znam kako Filip moze da izdrzi sa njom ili obratno, stalno joj se ispovjeda ma marsh tamo. Kad rece za trudnocu da joj ne bi kao bilo drago da sazna "cijeli Svijet"
ahahahahha a upravo suprotno misli a Bgm od toga i zivi.
dječak sa šibicama

#3265 Re: Farma

Sve sve ali Fufica i Fifi stalno u kadru, jos ovaj kreten Danijel (postaje mi odvratan zbog ovoga) im konstantno drzi svijecu, i cim on kod njih, kamera na njih.

Nosite se u kurac i ti i tvoj kum i kuma. Ovo nije farma, ovo je Mala nevjesta.
kisni indijanac

#3266 Re: Farma

koliko sam vidio danas uživo i danijel i jovana su krenuli u međusobne prepirke i ni to me ne čudi s obzirom da je jovana nominovana, pa sad ide taktika kako bi bili što više u kadru....moguć je i sex opet malo za raju....
kisni indijanac

#3267 Re: Farma

iscrtani čovek wrote:Ekrem je baš ljigavo postupio. :sad:
Kad je Jovana kažnjena nominacijom, ona nije htela otkriti čija je zamisao bila krađa bubice, niti ko je sakrio kada ju je ona uzela. A Ekrem je ćutao da je on sakrio. Sad kad je sve prošlo i ona kažnjena, onda se javio da je on sakrio.
nije uopšte ljigavo, ipak je priznao, a zadruga valjda zna ko je zaslužio kaznu...svi su rekli da se ona penjala zbog bubice i trebala je biti svjesna kazne kad se dala nagovoriti....
kisni indijanac

#3268 Re: Farma

eki jadnik pije vodu iz čašice.... :lol:
gnjev

#3269 Re: Farma

Post by gnjev »

kisni indijanac wrote:
iscrtani čovek wrote:Ekrem je baš ljigavo postupio. :sad:
nije uopšte ljigavo, ipak je priznao, a zadruga valjda zna ko je zaslužio kaznu...svi su rekli da se ona penjala zbog bubice i trebala je biti svjesna kazne kad se dala nagovoriti....
Ekrem je nedodirljiv. 90% ljudi prati farmu samo zbog njega,prvi ja. Suzu pustim svaki put kad nesto izvali. A po svemu je zasluzio da prije bude kaznjen nego Jovana. Znaci zakljuceno je da Ekrem ima zastitu zbog toga sto privlaci gledatelje a Stanija ne znam zbog cega. Mozda kontaju da ima masa tinejdjera koji to prate i koji vole gledat njena mazenja sa Filipom.
Sabirni centar

#3270 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Bravo Rajka, bolje nije moglo :sretan:

Ove hefte sa farme leti saška karanana :D
Nucleo1985

#3271 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Kako nije ljigavo, kaze sinoc fino ako sta bude ja cu na sebe svu krivicu prebaciti.
Malopije isto kad je bio intervju, lik se pravi englez, jos hladno govori znala je sta je uradila i treba je kazniti.

Ona njegova stalna suplja: sad je zadruga kaznila i takkkkkkoooo tooooo, i sad ne znammmm sta ce biti

Prefrgan je Eki samo tako, u svim bojama ga ima. Dobro je i njega Memis opisao kad je tek usa'o, a mislim da je i skontao ovo vrijeme provedeno na farmi sa njim.
kisni indijanac

#3272 Re: Farma

Nucleo1985 wrote:Kako nije ljigavo, kaze sinoc fino ako sta bude ja cu na sebe svu krivicu prebaciti.
Malopije isto kad je bio intervju, lik se pravi englez, jos hladno govori znala je sta je uradila i treba je kazniti.

Ona njegova stalna suplja: sad je zadruga kaznila i takkkkkkoooo tooooo, i sad ne znammmm sta ce biti

Prefrgan je Eki samo tako, u svim bojama ga ima. Dobro je i njega Memis opisao kad je tek usa'o, a mislim da je i skontao ovo vrijeme provedeno na farmi sa njim.
iskreno nisam to ni gled'o, onda su trebali kazniti sve one koji su učestvovali u zajebanciji sa bubicom, to bi trebalo biti po fair - playu, ali nema toga, jovana je kažnjena jer je uzela bubicu, skrivači su nekažnjeni....eki je i malo nervozan bez pića :mrgreen:
dječak sa šibicama

#3273 Re: Farma

Dzaba, ja Ekiju sve oprastam :D

On je meni car, on je covjek iz naroda, ne Dule.

Malo mi ga je i zao na momente, ako je iko zasluzio 50 hiljada, on je. Ovi ostali, goni.

Sta ce memi 50 hiljada, roditelji stan od 200 kvadrata, on stan od 150 kvadrata, u centru sarajeva, punac pun ko brod, ajde bizi ca :D
Partijaner

#3274 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ja bih volio zarakijat jednom sa Ekijem, msm da bi bio merak. :mrgreen:
Neradnik

#3275 Re: Farma

Post by Neradnik »

saška se pravo sjebala samo laprda ne zatvara :lol:
Locked