Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Herr Flick

#3151 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Mislim da je Dule imao neki dogovor da izidje poslije 2 mjeseca,nemoguce je da ima manje glasova od malog fice,akija,saske,jovane pa teorije nema :D :D
kisni indijanac

#3152 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

kod nas svaka tema ode u q zbog politike, i ja bih imao reći štošta protiv velikodržavnih projekata specijalno protiv velikosrpstva, ali ima poseban pdf za to...na tu kartu je igrao bojanić pa pobijedio i toga će uvijek biti u tamošnjoj farmi...
Last edited by kisni indijanac on 20/05/2013 17:25, edited 2 times in total.
Sabirni centar

#3153 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

iPod wrote:Ova Ljuba samo oblizuje prste i jede i jede i jede i jede u bilo koje doba dana ili noći, nevjerovatno je to da ona sebe naziva sportistom. Vesna se cijeli dan šlihta Radojki, a mislim da baš nju Radojka konta staviti za slugu :lol:
Pita Rajka Proku da li ove koje su na poštedi može staviti za sluge, na što Proka nije znao odgovor :lol:
Saška, Bebi ili Stanija :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3154 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Sa Stanijom su dobri ona i Dule koliko znam, još od kad je plakala kad je Era stavio za slugu, a njima kao bilo žao. Tako da mislim da neće Staniju.
gnjev

#3155 Re: Farma

Post by gnjev »

Herr Flick wrote:Mislim da je Dule imao neki dogovor da izidje poslije 2 mjeseca,nemoguce je da ima manje glasova od malog fice,akija,saske,jovane pa teorije nema :D :D
Mozda je produkcija pokusala animirat Duletove glasace. It`s all about money .
Neradnik

#3156 Re: Farma

Post by Neradnik »

Evo stanija cvili sto su pricali povodom njene trudnoce.Pa ko joj je kriv sto je noge sirila i poslje jos prica o tome da je mozda trudna. :-)

Sad samo skrece paznju na sebe jer drugacije ne moze a ovi debili sa pinka je i dalje snimaju.Prestat cu gledat ovu farmu keve mi.
smaraju....
gnjev

#3157 Re: Farma

Post by gnjev »

Gospodin_bez_kravate wrote:Evo stanija cvili sto su pricali povodom njene trudnoce.Pa ko joj je kriv sto je noge sirila i poslje jos prica o tome da je mozda trudna. :-)

Sad samo skrece paznju na sebe jer drugacije ne moze a ovi debili sa pinka je i dalje snimaju.Prestat cu gledat ovu farmu keve mi.
smaraju....
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zlo
Sabirni centar

#3158 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

SVECANO IZJAVLJUJEM ... OD DANAS NITI GLEDAM FARMU NITI CITAM BILO STA STO IMA VEZE SA FARMOM!!! NEKA ZADRUGA KOPIRA RADOVANA TRECEG PA NEKA GEORGINA ILITI STANIJA ODIGRA ULOGU DO KRAJA. GLUMCI SU VAM LOSI BAS KAO U SVIM LATINO SERIJAMA A IGRA PROVIDNA. JEDNA JE TRUDNA BAS PAR NEDELJA PRED KRAJ, DRUGA JEDE SLINE, TRECI IMA BRUH A DOSAO NA FARMU DA LENCARI, CETVRTI VIJA PAPIRICE IZ SPOLJNOG SVETA POLA NA CIRILICI POLA NA LATINICI A OD POLA NA KINESKOM, PETI JE PEDER ALI SE UPINJE DA NAM DOKAZE DA NIJE, SESTA SECKA LJUDIMA HALJINE I PRSTICE KAO ONAJ LUDI KUVAR IZ MAPET SHOW-A KOJI MASE SATAROM, SEDMI IZIGRAVA ZVEZDU A ZNA GA JEDINO NJEGOVA ULICA ITD ITD...NEKA STANIJA SA DRUZINOM PREVESLA CITAVU SRBIJU SA SVE BOSNOM I CRNOM GOROM I NEKA VAS PREVEDE SVE ZHEDNE PREKO VODE...MENE BO'ME - NECE! ODBIJAM DA UCESTVUJEM -KAO GLEDALAC- U OVOJ STUPIDNOJ IGRICI. ADIO...ZBOGOM...ODBIJAM DA MI SE KAO GLEDAOCU SMEJE I RUGA OVAKVA (D)RUZINA.

Kopiran komentar sa zvanične fb stranice "farma" :lol: :lol: :lol: :D :thumbup:
kisni indijanac

#3159 Re: Farma

Sabirni centar wrote:SVECANO IZJAVLJUJEM ... OD DANAS NITI GLEDAM FARMU NITI CITAM BILO STA STO IMA VEZE SA FARMOM!!! NEKA ZADRUGA KOPIRA RADOVANA TRECEG PA NEKA GEORGINA ILITI STANIJA ODIGRA ULOGU DO KRAJA. GLUMCI SU VAM LOSI BAS KAO U SVIM LATINO SERIJAMA A IGRA PROVIDNA. JEDNA JE TRUDNA BAS PAR NEDELJA PRED KRAJ, DRUGA JEDE SLINE, TRECI IMA BRUH A DOSAO NA FARMU DA LENCARI, CETVRTI VIJA PAPIRICE IZ SPOLJNOG SVETA POLA NA CIRILICI POLA NA LATINICI A OD POLA NA KINESKOM, PETI JE PEDER ALI SE UPINJE DA NAM DOKAZE DA NIJE, SESTA SECKA LJUDIMA HALJINE I PRSTICE KAO ONAJ LUDI KUVAR IZ MAPET SHOW-A KOJI MASE SATAROM, SEDMI IZIGRAVA ZVEZDU A ZNA GA JEDINO NJEGOVA ULICA ITD ITD...NEKA STANIJA SA DRUZINOM PREVESLA CITAVU SRBIJU SA SVE BOSNOM I CRNOM GOROM I NEKA VAS PREVEDE SVE ZHEDNE PREKO VODE...MENE BO'ME - NECE! ODBIJAM DA UCESTVUJEM -KAO GLEDALAC- U OVOJ STUPIDNOJ IGRICI. ADIO...ZBOGOM...ODBIJAM DA MI SE KAO GLEDAOCU SMEJE I RUGA OVAKVA (D)RUZINA.

Kopiran komentar sa zvanične fb stranice "farma" :lol: :lol: :lol: :D :thumbup:
:mrgreen:
rukfashmoj

#3160 Re: Farma

Post by rukfashmoj »

Sto gledate kad ce pobjedit Stanija ovo se znalo od pocetka farme.
dječak sa šibicama

#3161 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Partizzanka wrote:sta ovo radojka kaze ... "ja sam se sinoc razsmisljala i na TELEFON sam rekla "... WTF??

https://www.youtube.com/watch?v=YTgEwk2 ... =endscreen
Intervju zovu "telefon", iz zajebancije, interna.

Iscrtani covece, nista brate ne mislim lose, samo prenosim sta sam citao i sta se zna.
rukfashmoj wrote:Sto gledate kad ce pobjedit Stanija ovo se znalo od pocetka farme.
Gledamo u nadi da ipak nece :D

Kako god okrenes, neki glumac ce pobijediti. Ne znam koliko je za osuditi, ali ovdje najbolje prolaze oni sto pljunu pa polizu, Memo recimo sa Radojkom vise nema zezanciju niti pricu, stroga distanca, i zato ce najebat... a ovi sto ljude pljuju, pa ih onda lizu kao najrodjenije, idu do kraja.
Ne kazem da je Memo neka ober ljudina, ali za vecinu ostalih je covjek za primjer. Nije sto je nas, vec eto tako... ima ih jos par koji dze neki stav, ostala vecina dno dna. Na celu sa Gockom, svaka cast zeni i meni je simpaticna, ali je licemjer teski. Cim nema farmera, samo ona i kamera, onda je ostra "ma kakva ljubav, Stanija i Filip glumci, Jovana i Danijel to je samo strast, nema tu emocija" a cim se oni dovuku, onda "mojaaaa djeco, ja vas sve volim, vi ste meni svi dragi, volite se, ljubite se, jaaaaoooo" :roll:

Ali dobro, sto se toga tice, tu su svi isti... razumljivo, kad recimo Zorica baca sve oko sebe, i grmi na Staniju, niko ko se tu nadje nece joj reci "cekaj Zorice, nisi u pravu" vec joj klimaju glavom... cemu se kaciti sa budalom, i na sebe vezati njen bijes, realno.
Last edited by dječak sa šibicama on 20/05/2013 18:30, edited 1 time in total.
Labbtec

#3162 Re: Farma

Post by Labbtec »

Jebena je seljanka Radojka fola mjesi hljeb pred kamerom cijeli dan do tad bi mogla 95 hljebova zamjesit,,ko sto Memo kaze prava seljacka politika,,,a Goca Zirinovska :D pravi golub prevrtaner ulizuj se gazdama i ko mislis da je jak, a napadaj one koje svi napadaju tipa Vesna,,Miki je malo blaza verzija nje.Mali patuljak deras Filip od pocetka puca taktiku lozi druge da urade nes umjesto tebe tipa ono navece kad bude druge,posipaju itd. nist on nesmije nego uvjek nekog drugog nalozi Ekrema,,sinoc Jovanu da ukrade bubuicu Eri itd..Pa sinoc su Ekrema pokusali ukopat,Ekrem prepio pa baci ono pismo u vatru sakri bubicu i naravno odma seljacine Era i Radojka spominju 16 puta to ne bil ga zadruga kaznila...A sluge mogu biti od muskih:Ekrem ili Memo jer vidi se da joj je vokri sto su jaki kod publike ne moze ih smislit a od zenskih Saska ili Vesna.Stanija standardno kurvanjski drami pa joj ovi iz zadruge samo dodjeljuju nove uloge iz sedmice u sedmicu,sinoc spavaju ona i Filip i sat vremena na njima kamera pa dokle vise majku im.Tacno mi zao sto izbacise Zoricu jer kolko god bila retardirana jedina je imala muda reci u lice ovim levatima namazanim prefirganim....Tacno bi volio da pobjedi Ekrem ili Memo pa da ovi gubari crknu od muke svi,,kod Stanije bi bio ja mislim najveci sjeb ne bi mogla ni da prekrije ga onim svojim laznim kezom :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#3163 Re: Farma

Ali pratite samo kako je Radojka zivnula od kako je postala gazda, sinoc sva skrusena, zao joj muza oh ah, od pocetka farme draga zenica koja mijesi hljeb (mijesi jedan hljeb 5 sati, ali dobro, da radi na satnicu super bi zaradjivala) i samo trepce okicama... ali kako je sjela na celo stola, svugdje je ima, odjednom je general, odjednom transformacija u rangu Kajzer Sozea, vise ne sepa :D

Koji su to namazanderi...
kisni indijanac

#3164 Re: Farma

Labbtec wrote:Jebena je seljanka Radojka fola mjesi hljeb pred kamerom cijeli dan do tad bi mogla 95 hljebova zamjesit,,ko sto Memo kaze prava seljacka politika,,,a Goca Zirinovska :D pravi golub prevrtaner ulizuj se gazdama i ko mislis da je jak, a napadaj one koje svi napadaju tipa Vesna,,Miki je malo blaza verzija nje.Mali patuljak deras Filip od pocetka puca taktiku lozi druge da urade nes umjesto tebe tipa ono navece kad bude druge,posipaju itd. nist on nesmije nego uvjek nekog drugog nalozi Ekrema,,sinoc Jovanu da ukrade bubuicu Eri itd..Pa sinoc su Ekrema pokusali ukopat,Ekrem prepio pa baci ono pismo u vatru sakri bubicu i naravno odma seljacine Era i Radojka spominju 16 puta to ne bil ga zadruga kaznila...A sluge mogu biti od muskih:Ekrem ili Memo jer vidi se da joj je vokri sto su jaki kod publike ne moze ih smislit a od zenskih Saska ili Vesna.Stanija standardno kurvanjski drami pa joj ovi iz zadruge samo dodjeljuju nove uloge iz sedmice u sedmicu,sinoc spavaju ona i Filip i sat vremena na njima kamera pa dokle vise majku im.Tacno mi zao sto izbacise Zoricu jer kolko god bila retardirana jedina je imala muda reci u lice ovim levatima namazanim prefirganim....Tacno bi volio da pobjedi Ekrem ili Memo pa da ovi gubari crknu od muke svi,,kod Stanije bi bio ja mislim najveci sjeb ne bi mogla ni da prekrije ga onim svojim laznim kezom :lol: :lol:
skoro sa svime se slažem, imaju oni svi ba taktiku, a najveća šuplja mi je "došao/la sam ovdje zbog novog iskustva" ili došao sam samo da se družim, zbog novih poznanstava ili sl....uglavnom u ove rijalitije, naročito tipa VIP ulaze oni čija je karijera jako grohnula, natjera ih kokuzluk i te stvari..tako kad vidim miću, bebi dol i šta ti ja znam koga, bude mi ih pomalo žao...ne znam na farmi favorizujem one za koje smatram da nisu zli, pored toga što me nasmiju, a zli sigurno nisu ni memo, ni eki, ni danijel ni jovana, pa ni bebi dol..nije ni onaj maneken kojeg stanija šalta....
kupačica

#3165 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote:Ali pratite samo kako je Radojka zivnula od kako je postala gazda, sinoc sva skrusena, zao joj muza oh ah, od pocetka farme draga zenica koja mijesi hljeb (mijesi jedan hljeb 5 sati, ali dobro, da radi na satnicu super bi zaradjivala) i samo trepce okicama... ali kako je sjela na celo stola, svugdje je ima, odjednom je general, odjednom transformacija u rangu Kajzer Sozea, vise ne sepa :D

Koji su to namazanderi...
Kad se mijesi hljeb onda to mora tako :oops: :D
Zamisli oni jedu hljeb a ono sve gromuljice brašna da ispadaju iz hljeba, na šta bi to ličilo :? :D
Trebala je da pravi za njih preko dvadeset!
Koliko Tarot sam pojede! A? :D :D
Koliko Ljuba pojede kad zaboravi na proteine? :shock: :D
Žena mora da peče hljeb u pet tura. Onda onu vanglu poslije dok ostruže od tijesta, pa sve Jovo nanovo :D
dječak sa šibicama

#3166 Re: Farma

Pomuze Rajka i kravu tu i tamo, nije da ne, ali ta neka prica "Radojka je veliki radnik" mi je onako, bezvezna.

Kao i mnoge price na farmi :D

Rekoh ja katarini da nema nikakvog klana, Fitjko i Haki su sad posebno, odvojeni, vec danima glume neke autsajdere, tracaju Ljubu, Shaha, Memu, ismijavaju se Shahu i Memi "vidi ih, ko blizanci" u posprdnom tonu, ko da im je krivo sto oni nisu najbolji jarani sa Shahom kojeg smatraju dominantnim muzjakom u stadu :D ne smiju mu nista reci, ali zato iza ledja...

Danas napravili rucak, nema za Memu i Ekija, kao "nema ulja". Koji su to niski udarci... da im Gocka jutros nije dala casu ulja da ustekaju, ova dvojica nebi imali na cemu kuhati do srijede.

A kako sam ja tako blesav, ja sam mislio da je ovaj Fitjko ok decko, kad ono... sto kaze Era, mali covjek veliko govno, Era :D
Igbala

#3167 Re: Farma

Post by Igbala »

Evo Silikonija u intervjuu kaže da nema šanse da je trudna, da se samo loše osjeća, a to jutros što je išla lafo ljekaru, gdje je bila, ko će znati :roll:
amiliana

#3168 Re: Farma

Post by amiliana »

Ekreme neophodno je neophodno! :lol: :lol: :lol:
obmana

#3169 Re: Farma

Post by obmana »

Vesna Ekremu!!
A zašto si stavi staniju za potparola.

Eki...morao sam inače bi me oni zajebavali.
Garant je mislio na zadrugu.
Guraju je svom silom.

Ovaj shou treba nazvati "dom za vjesanje".
Glavne uloge perhan i azra(fifi i stanija)..
fidoremilienko

#3170 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Jovana, direktno nominovana :D
gnjev

#3171 Re: Farma

Post by gnjev »

fidoremilienko wrote:Jovana, direktno nominovana :D
WHY ? tv mi u drgoj sobi mrzi me ici tamo
fidoremilienko

#3172 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

gnjev wrote:
Sakrila valjda bubicu Eri Hojdaniću
amiliana

#3173 Re: Farma

Post by amiliana »

gnjev wrote:
Kaznili je ,sakrila bubicu Mikiju
gnjev

#3174 Re: Farma

Post by gnjev »

fidoremilienko wrote:
gnjev wrote:
Sakrila valjda bubicu Eri Hojdaniću

HAHAHA kakav debil , jos je Ekrem lozi sinoc ako sta bude ja cu preuzeti krivicu :-D
fidoremilienko

#3175 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Ekrem KING KONG! :D :lol:
Locked