Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kupačica

#2476 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote:
kupačica wrote:Bebi četiri dana nije popila ni šoljicu kafe. Nije mi jasno kako se ne dignu farmeri i ne zabrane Ljubi da otima kafu.
Nego, bio mi je malo jadan Memo kad je komentarisao Bebi.
Iz njega je govorila čista ljubomora jer mu je poljuljana pozicija alfa umjetnika na Farmi.
Istini za volju, Bebici je svaka na mjestu i oduvijek je imala zapažanje i rezonovanje za 10.
Može ona biti na čemu hoće, ali je moralna vertikala za veliku većinu farmera.
Moje najveće simpatije za Bebi :thumbup: i Gocu glumicu :thumbup: . Dvije žene gromade od umjetnica.
Kupacice moja :D

Pa Goca glumica je jedna od najvecih licemjerki, kad je ispala pljuvala je po svima, na stranu novine sta pisu oni mogu izmisliti stosta, ja sam je gledao na tv-u.
Ok, reklo bi se stav, sve pet... ali kad se vratila na farmu, opet je sa tim istim ljudima koje je pljuvala, prijatna, prisna, draga, kao ona se nije pozdravila jer je eto to bila njena igra... a u studiju je nakon izlaska sa gnusanjem pricala o nekim ljudima, i to onako "ne pada mi na pamet da se pozdravljam sa tim ljudima, oni su odvratni".

Karakter...
Dječačiću moj :D
Rekla sam gromade od umjetnica. :P
Nisam rekla za Gocu da je moralna gromada. Nego umjetnica. I jeste, majstor je improvizacije u trenutku i majstor pretvaranja otvorenog sukoba u lepršavo scensko filozofiranje.
Provokatoru slijedi filigranski istančan podsmijeh i tapšanje po ramenu.
Zihericu za svađu prepozna i preskoči ko balerina. Po tome je tamo unikatna. Bebi nije takva, Bebi ne ide u humor, ali njoj je teže i prići po tom pitanju. Ima Kineski zid oko sebe.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2477 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Sviđa mi se :thumbup: ono od Ša.. dobar video i rep ili u usporedbi sa ovim cajkama, gromada.. :D

@kupačice , mislim da je @dječak u oslovljavanju tebe aludirao na Đenku i Kristinu u Maratoncima..a i meni je to bila prva asocijacija tvog nika

area51

#2478 Re: Farma

Post by area51 »

`oćete li mi reći valja li Memo ovako privatno ,ima li neko ko ga zna ili da zna nekog ko Mema zna :D
kupačica

#2479 Re: Farma

Post by kupačica »

KatarinaKosaca wrote: @kupačice , mislim da je @dječak u oslovljavanju tebe aludirao na Đenku i Kristinu u Maratoncima..a i meni je to bila prva asocijacija tvog nika
Znam :)
Moj nik je bio inspirisan tom ulogom :)
KatarinaKosaca

#2480 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

U kojem je to rijalitiju bio Memo na OBN-u i kako je prošao?

@area51, znam mu ja punca Hodžića, dobro vodi ćevabdžinicu. :D
area51

#2481 Re: Farma

Post by area51 »

KatarinaKosaca wrote:U kojem je to rijalitiju bio Memo na OBN-u i kako je prošao?

:lol:
KatarinaKosaca

#2482 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

KatarinaKosaca

#2483 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Tayyip

#2484 Re: Farma

Post by Tayyip »

KatarinaKosaca wrote:U kojem je to rijalitiju bio Memo na OBN-u i kako je prošao?

Hayat, Izgubljeni prije 5-6 godina. Pobjednik.
area51 wrote:`oćete li mi reći valja li Memo ovako privatno ,ima li neko ko ga zna ili da zna nekog ko Mema zna :D
Ja poznajem Memu 15 godina. Ovakav je kakvog ga vidite.
area51

#2485 Re: Farma

Post by area51 »

Tayyip wrote:

Hayat, Izgubljeni prije 5-6 godina. Pobjednik.
area51 wrote:`oćete li mi reći valja li Memo ovako privatno ,ima li neko ko ga zna ili da zna nekog ko Mema zna :D
Ja poznajem Memu 15 godina. Ovakav je kakvog ga vidite.
ok
KatarinaKosaca

#2486 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

A o čemu se radilo u tom rijalitiju Izgubljeni i šta je podrazumjevalo biti pobjednik, ako nekom nije plaho mrsko da mi objasni. Jer ja sam lika vidjela na tv kad se ženio i kad mu je kao žena otišla, pa se kao pomirili..
dječak sa šibicama

#2487 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Katarina, Memo je sudjelovao u rijalitiju Otpisani kojeg je organizovala tv Hayat, nekakva kopija Farme a naziv valjda dat po Lost serijalu... elem, poslali su ih u jednu planinsku kucu na Bjelasnici, u oktobru mjesecu, Tajci ali ona manje poznata folkerka, Memo, Izoni, Mersa Sejfic, Mirza Vranj, Kalimero, Vesna Hadzic ali ne drzite me za rijec, i jos neki anonimusi tipa Dado Causevic koji je ispao odmah, a dosao da pobijedi :D

I tako, imali su dnevne zadatke, lutali po sumama, dobiju koordinate pa traze neki predmet po divljini, skola skijanja, pentranje po planinama i tako...

Memo pobijedio, femili Gegaj slistili navodno 30 hiljada km u sms poruke da Izoni pobijedi, ali Memo dobio :D

Pobjeda podrazumjeva isto kao i na farmi, raja glasa sms porukama i ko dobije najvise, pobjednik. Imali su sedmicna ispadanja, kao i farma, ispada onaj sa najmanje glasova.
KatarinaKosaca

#2488 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Katarina, Memo je sudjelovao u rijalitiju Otpisani kojeg je organizovala tv Hayat, nekakva kopija Farme a naziv valjda dat po Lost serijalu... elem, poslali su ih u jednu planinsku kucu na Bjelasnici, u oktobru mjesecu, Tajci ali ona manje poznata folkerka, Memo, Izoni, Mersa Sejfic, Mirza Vranj, Kalimero, Vesna Hadzic ali ne drzite me za rijec, i jos neki anonimusi tipa Dado Causevic koji je ispao odmah, a dosao da pobijedi :D

I tako, imali su dnevne zadatke, lutali po sumama, dobiju koordinate pa traze neki predmet po divljini, skola skijanja, pentranje po planinama i tako...

Memo pobijedio, femili Gegaj slistili navodno 30 hiljada km u sms poruke da Izoni pobijedi, ali Memo dobio :D

Pobjeda podrazumjeva isto kao i na farmi, raja glasa sms porukama i ko dobije najvise, pobjednik. Imali su sedmicna ispadanja, kao i farma, ispada onaj sa najmanje glasova.
Hvala :)
Igbala

#2489 Re: Farma

Post by Igbala »

Memo "ma nisam namjerno, zapade mi samo" :lol: :lol: :lol:

Memo i Eki kleptomani najveći na pijaci :mrgreen:

dobra pijacaaa
gas Memiš gas :tooo:

Proka "Tišina Memo" :mrgreen:
joj najglasniji je hahaha
Last edited by Igbala on 09/05/2013 20:30, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#2490 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Proka je jedno pet puta rekao "Memo!" :D

A Memo krade :D
Igbala

#2491 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Proka je jedno pet puta rekao "Memo!" :D

A Memo krade :D
oplakah joj Memo je kralj sve je sokove pokupio a velike mu ruke pa može puno
najsmješnija pijaca :mrgreen:
Igbala

#2492 Re: Farma

Post by Igbala »

Ekrem je rekao da Vas poljubim, imate neke crvene čokove :lol:

Proka izludio
Igbala

#2493 Re: Farma

Post by Igbala »

Goca "kako da ga skinem" (grudnjak)

Memo "izvlačit ću ga ja"

Memo će nagrabusiti od žene :lol:
Ljuba Moljac

#2494 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

Stekao sam utisak da KatarinaKosaca ima nekih 50-ak godina. Barem tako izgleda.
Igbala

#2495 Re: Farma

Post by Igbala »

Silikonija i Fifi su toliko ljubomorni na Jovanu i Danijela, koliko samo suvišnih komentara :run:
ona bi naručila hotelsku sobu, seljančica šta će :lol:
Herr Flick

#2496 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:D :D
Igbala

#2497 Re: Farma

Post by Igbala »

Sad Ekrem ljubomoran na Jovanu što joj se Danijel vratio pa sad trača sa Stanijom šta je bilo u gazdinoj kući dok je Danijel bio gazda :mrgreen:

Vidi Silikonija zna za Fifi i Jovanu prije farme, ja mislila ne zna :-)
Herr Flick

#2498 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Na ovoj Farmi najmanje odlucuju gledaoci :) :)
kupačica

#2499 Re: Farma

Post by kupačica »

Vesna isprovocirala Memu da pokaže i svoju drugu stranu... Memo prihvatio njenu igru, zaboravio na početnu taktiku.
P308

#2500 Re: Farma

Post by P308 »

KatarinaKosaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:Katarina, Memo je sudjelovao u rijalitiju Otpisani kojeg je organizovala tv Hayat, nekakva kopija Farme a naziv valjda dat po Lost serijalu... elem, poslali su ih u jednu planinsku kucu na Bjelasnici, u oktobru mjesecu, Tajci ali ona manje poznata folkerka, Memo, Izoni, Mersa Sejfic, Mirza Vranj, Kalimero, Vesna Hadzic ali ne drzite me za rijec, i jos neki anonimusi tipa Dado Causevic koji je ispao odmah, a dosao da pobijedi :D

Hvala :)

To je bio najveci odron ikad zabiljezen na jednoj bosanskohercegovackoj televiziji :D
Locked