Dječačiću mojdječak sa šibicama wrote:Kupacice mojakupačica wrote:Bebi četiri dana nije popila ni šoljicu kafe. Nije mi jasno kako se ne dignu farmeri i ne zabrane Ljubi da otima kafu.
Nego, bio mi je malo jadan Memo kad je komentarisao Bebi.
Iz njega je govorila čista ljubomora jer mu je poljuljana pozicija alfa umjetnika na Farmi.
Istini za volju, Bebici je svaka na mjestu i oduvijek je imala zapažanje i rezonovanje za 10.
Može ona biti na čemu hoće, ali je moralna vertikala za veliku većinu farmera.
Moje najveće simpatije za Bebii Gocu glumicu
. Dvije žene gromade od umjetnica.
Pa Goca glumica je jedna od najvecih licemjerki, kad je ispala pljuvala je po svima, na stranu novine sta pisu oni mogu izmisliti stosta, ja sam je gledao na tv-u.
Ok, reklo bi se stav, sve pet... ali kad se vratila na farmu, opet je sa tim istim ljudima koje je pljuvala, prijatna, prisna, draga, kao ona se nije pozdravila jer je eto to bila njena igra... a u studiju je nakon izlaska sa gnusanjem pricala o nekim ljudima, i to onako "ne pada mi na pamet da se pozdravljam sa tim ljudima, oni su odvratni".
Karakter...
Rekla sam gromade od umjetnica.
Nisam rekla za Gocu da je moralna gromada. Nego umjetnica. I jeste, majstor je improvizacije u trenutku i majstor pretvaranja otvorenog sukoba u lepršavo scensko filozofiranje.
Provokatoru slijedi filigranski istančan podsmijeh i tapšanje po ramenu.
Zihericu za svađu prepozna i preskoči ko balerina. Po tome je tamo unikatna. Bebi nije takva, Bebi ne ide u humor, ali njoj je teže i prići po tom pitanju. Ima Kineski zid oko sebe.