Ja to samo kisovimatetaissa wrote:Tebe sam čekala da zavedeš redLEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava
Žena ,majka ,kraljica ,lutka moja lepa do pobjede
Moderator: anex
Ja to samo kisovimatetaissa wrote:Tebe sam čekala da zavedeš redLEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava
dječak sa šibicama wrote:Nikad ne znas, za deset godina mozda.muha_sa wrote:dobit ce je kad na onoj muskoj stvarki nokat naraste.dječak sa šibicama wrote:Ali fakat bi bio shov da Memo dobije sestoaprilsku
Sto jest jest, ima decko smisla za marketing, i sam uvijek prizna, da ne zna prodati "sebe" bio bi samo jedan od gomile nerealizovanih umjetnika, koji sjede i cekaju da im nesto padne sa neba.
Ono kad je pricao kako njegov stari ne konta sta ce mu starletena izlozbi... stari mu stara skola, kazandzija, vrh marketinga ujutro u 8 otkljucati radnju. Memo se slepa, malo uz Halida, malo uz Dzeku, slika tamo, slika ovamo, uvalio se i u Medjugorje tamo je taj hotel koji je opremio slikama prije farme... sad puko reklamu u Beogradu.. onako, grlat je decko
Jos da je kakvu sliku naslikao na farmi, ali zna Memis, nisu u tome glasovi
Drugarklavirdžija wrote:Nečija krava večeras ima menzes, pa nije u mogućnosti.LEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava![]()
Farma jeste igra, ali je i biznis i odlična slika društva kakvo i jeste i kakvo se natura. Memo, ne mogu reći da je iznenađenje, ali je ljiga neopevana.
Pa gdje si tiastrid wrote:Igbala,LEDA![]()

...evo me ..cekam izbacivanjeLEDA wrote:Pa gdje si tiastrid wrote:Igbala,LEDA![]()
Što se mene tiče, Memo u Zrenjanin.ČičineBrčine wrote:Nakon onog grljenja veceras Memo out
Najbolje je bilo kada je rekla: ''Aleksandra , gledaš li ti Farmu?''Schlauf2 wrote:Dijalog voditeljke i Natalije, otprilike je ovako tekao dijalog:
Aleksandra: Šta mislite, šta vam prvo pada na pamet kad se spomene Farma 4? (nabacuje odgovor ''Stanija i Filip'' na volej)
Natalija: Pa, Stanija i Filip.
Aleksandra (blaženi osmijeh): Čini se da se ova Farma i okreće oko njih.
Natalija: Više izgleda kao da je ovo njihova privatna Farma, skoro stalno su samo njih dvoje u kadru, Stanija, Filip, Filip, Stanija, Stanija, Stanija, Filip, neka svađa, Stanija, Filip...
Aleksandra: Pa očito su zanimljivi gledaocima.
Natalija: Ne bih rekla da je to, više da se nekako njih dvoje forsiraju u odnosu na druge.
Aleksandra: Ko ih forsira, produkcija?
Natalija: Da, produkcija.
Aleksandra (blagi kratki sjeb): ...i to je opet već teorija zavere.
P.S. Era ponovo malo prosrbovao.
Natalija Portman.klavirdžija wrote:Koja je ta Natalija, nisam upratio?
klavirdžija wrote:Koja je ta Natalija, nisam upratio?

Ajd da i ja obrnem jedan krugLEDA wrote:Ja to samo kisovimatetaissa wrote:Tebe sam čekala da zavedeš redLEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i
Žena ,majka ,kraljica ,lutka moja lepa do pobjede![]()
![]()
![]()
![]()
Hulk je van konkurencije... ovi njegovi nisu skontali kako da glasaju
..stani zenoLEDA wrote:Hajmo praziluk Radojka AUT![]()