Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
LEDA

#15676 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama wrote:Ovi sto seciraju Memi svaku izjavu, ocito drukaju za Staniju.

Blesav je sto se petljao gdje mu nije mjesto, ali opet u svjetlu onoga gdje je i sta se tamo trazi, i on igra igru kao svi ostali, mogao je ici sa Mikijem graditi kokosinjac (i ispasti skupa sa njim) ili se umijesati u traceve i pokazati da postoji.

a mogao je kao Nazif, prosetavati ispod kamera.

Koliko god on udara reklamu Staniji ovim svadjama, udara i ona njemu. Zakon akcije i reakcije.

Ocito mu je taktika dobra, jer je dogurao u top 10.
:thumbup:

Koliko je dana bio i koliko će uzeti novaca :wink: to je bitno ,pobijediti neće. Sve sam bliža tomu da ni Stanija neće biti prva. "Skinuše" je zadnjih dana :-)
klavirdžija

#15677 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Ako je taktika biti ljigavac (u šta sumnjam, mislim da samo radi onako kako i misli), onda je fakat licemjerno udarati se po obrazu i kriti iza Sarajeva, Sahat Kule i Alifakovca.

Jedna od dobrih strana ovakvih rialitija je i da se svo licemjerje "indirektnih učesnika", gledalaca, pokazuje u pravom svjetlu. To je isti tip licemjera koje će kao Memo opjevavati nekog ko je Kirku Douglasu stostruko naplatio ćevape, pa nakon 5 minuta se udarati po obrazu, srati o sopstvenom poštenju i tako to.
fidoremilienko

#15678 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Jel iko upratio sta je ovo bilo izmedju meme i shaha, prije nekih 20-30 min?
LEDA

#15679 Re: Farma

Post by LEDA »

fidoremilienko wrote:Jel iko upratio sta je ovo bilo izmedju meme i shaha, prije nekih 20-30 min?
Ja ne mogu gledati . Šta je bilo ?
fidoremilienko

#15680 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

LEDA wrote:
fidoremilienko wrote:Jel iko upratio sta je ovo bilo izmedju meme i shaha, prije nekih 20-30 min?
Ja ne mogu gledati . Šta je bilo ?
Ne znam ni ja, vidim neka prepirka izmedju njih dvojice :?
TheWatcher

#15681 Re: Farma

Post by TheWatcher »

http://www.alo.rs/v-i-p/rijaliti-sou/st ... dena/23791

nu sRanije jbt :lol:
p.s.
nije ni cudo sto je gaBori sa farme napadaju :D
Last edited by TheWatcher on 04/07/2013 12:14, edited 1 time in total.
LEDA

#15682 Re: Farma

Post by LEDA »

Ovo sam drp. :-D Pocela svadja i to od meme i hrane. memo kuka kako nema sta jesti, nema ulja, memo uvjek k,uka da nema hrane. sha puca na njega da nije u redu da ima mesa da ce biti rostilj, sto je takav, ima jaje moze na platni ispeci ako je gladan, memo se brani svi u glas pricaju, zvoni od njihovih glasova. sha ne popust govori da nije u redo sto je takav, memo se brani, kune se u sinu, covjeku zacas zakleti se sinom Lips Sealed. Nagalamise se i eto prestase, ode sha cuje se iz daljine kako nekom prica (ljubi) da mu je dosta njegove kuknjave kako nema sta da jede a ima svega, spominje se i piletina, ne mozes razabrati sta se prica jer su pusteni svi zvucnici od farmera te se cuju svi glasovi. Puknut ce tikva izmedju sha i memeo, dobro je vesna to ocjelnila.
LEDA

#15683 Re: Farma

Post by LEDA »

Prije "ugradnje" dodatne opreme :kraljicatrotoara:
TheWatcher

#15684 Re: Farma

Post by TheWatcher »

LEDA wrote:
nije mi jasna ta ugradnja na ovim slikama izgleda sasvim ok :-D
LEDA

#15685 Re: Farma

Post by LEDA »

TheWatcher wrote:
LEDA wrote:
nije mi jasna ta ugradnja na ovim slikama izgleda sasvim ok :-D
Ni meni :) Sada su joj bubsi preveliki za njenu konstituciju .Ali 100 ljudi 100 ćudi.
TheWatcher

#15686 Re: Farma

Post by TheWatcher »

ma boli je neka stvar :D uspjela je u onom sto drugi nisu , cijela se farma vrti oko nje (kao i klix) :D :D drugi milos bojanic dobra taktika :thumbup:
samo_ti

#15687 Re: Farma

Post by samo_ti »

Ma Memo puca, to je i sinoc Sha rekao onoj Dariji :)
Kaze Sha: ekstra covjek, dobar, ja mu govorim da iskulira, ali u zadnje vrijeme poceo da puca...

Sto je i istina :)
I upravu je neko kada kaze, iskreniji je Sha prema njemu, nago obratno.

p.s. Memo ima osobine ljigavca ( nije vezano za farmu, vec za emisiju Zlate mi, kada je vodio ), ali to nije teme ove diskusije :-D
jastuk1

#15688 Re: Farma

Post by jastuk1 »

LEDA wrote:Ovo sam drp. :-D Pocela svadja i to od meme i hrane. memo kuka kako nema sta jesti, nema ulja, memo uvjek k,uka da nema hrane. sha puca na njega da nije u redu da ima mesa da ce biti rostilj, sto je takav, ima jaje moze na platni ispeci ako je gladan, memo se brani svi u glas pricaju, zvoni od njihovih glasova. sha ne popust govori da nije u redo sto je takav, memo se brani, kune se u sinu, covjeku zacas zakleti se sinom Lips Sealed. Nagalamise se i eto prestase, ode sha cuje se iz daljine kako nekom prica (ljubi) da mu je dosta njegove kuknjave kako nema sta da jede a ima svega, spominje se i piletina, ne mozes razabrati sta se prica jer su pusteni svi zvucnici od farmera te se cuju svi glasovi. Puknut ce tikva izmedju sha i memeo, dobro je vesna to ocjelnila.
Ma ja. ŠTA SE OVAJ NEPRAVEDNI ŠA JAVLJA??? Sinoć im dali 5, 6 kutija masti, a ulje ništa. Prema tome, kako da Memo išta izprži ili jede.

Što bi Memo šutio, kad protiv njega rade otvorenu i jasnu diskriminaciju. MEMO PUCA PROTIV DISKRIMINACIJE.

Tako mu i treba kad se druži sa svinjama.
jastuk1

#15689 Re: Farma

Post by jastuk1 »

samo_ti wrote:

p.s. Memo ima osobine ljigavca ( nije vezano za farmu, vec za emisiju Zlate mi, kada je vodio ), ali to nije teme ove diskusije :-D

Upravo suprotno. Ša je ljigavac, jer sve relativizira i perfidno prepišava diskriminaciju Meme.
jastuk1

#15690 Re: Farma

Post by jastuk1 »

jastuk1 wrote:
samo_ti wrote:

Upravo suprotno. Ša je ljigavac, jer sve relativizira i perfidno prepišava diskriminaciju Meme.
p.s. kad pomislim da je Ša bio kao dobar. Perfidni ljigavac.
Havatar

#15691 Re: Farma

Post by Havatar »

klavirdžija wrote:Ako je taktika biti ljigavac (u šta sumnjam, mislim da samo radi onako kako i misli), onda je fakat licemjerno udarati se po obrazu i kriti iza Sarajeva, Sahat Kule i Alifakovca.

Jedna od dobrih strana ovakvih rialitija je i da se svo licemjerje "indirektnih učesnika", gledalaca, pokazuje u pravom svjetlu. To je isti tip licemjera koje će kao Memo opjevavati nekog ko je Kirku Douglasu stostruko naplatio ćevape, pa nakon 5 minuta se udarati po obrazu, srati o sopstvenom poštenju i tako to.
Ono sto ne postoji ne moze ni da se opjeva a u ovom ne postoji to sto pricas za Memu.
LEDA

#15692 Re: Farma

Post by LEDA »

Nema ulja . Memo je potpisao ugovor s Mitrovićem tj TV PINK , izgleda sa ga nije detaljno proučio prije potpisivanja . Mogao je tražiti da se ubaci klauzula ili doda -ANEX - a vezano za poseban režim ishrane . Mnogi traže neke povlastice i dobiju . Nije to uradio i šta sad . Svaka se škola plaća . :)
Neradnik

#15693 Re: Farma

Post by Neradnik »

sha ima ovog akija jarana imao je ljubu i njih je zapostavio radi meme molera kojeg ne poznaje?sto li boze...pa memo ljigavac onda veci :lol:
nebi jarana ostavio za 100 mema na cjedilu :-)
dječak sa šibicama

#15694 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Kako to da Ekrem ne pizdi zadnjih dana oko hrane, i on jede na ulju...

Kenja Memo, sad vec pretjeruje...
Neradnik

#15695 Re: Farma

Post by Neradnik »

ma ne moze ekrem od alkohola :lol:
Havatar

#15696 Re: Farma

Post by Havatar »

dječak sa šibicama wrote:Kako to da Ekrem ne pizdi zadnjih dana oko hrane, i on jede na ulju...

Ekrem malo jede a Memo jede vise zato i kuka . Memo je kad je usao bio duplo deblji nego sad i mnogo je smrsao
Altsa

#15697 Re: Farma

Post by Altsa »

ne kontam...zasto brate ne kuhaju na maslinovom ulju...hem zdravije hem ukusnije :D
Altsa

#15698 Re: Farma

Post by Altsa »

Havatar wrote:
dječak sa šibicama wrote:Kako to da Ekrem ne pizdi zadnjih dana oko hrane, i on jede na ulju...

Ekrem malo jede a Memo jede vise zato i kuka . Memo je kad je usao bio duplo deblji nego sad i mnogo je smrsao
neka korist i od farme :-D
Havatar

#15699 Re: Farma

Post by Havatar »

A i Ekrem je dosad kukao samo kad nema brasna zbog toga sto on obicno jede malo hljeba sa mlijekom ili sa necim sto mu stave a kad nema hljeba ne moze nista da jede.
suspect_zero

#15700 Re: Farma

Post by suspect_zero »

A jeste sinoć opleli o Memi :oops: :roll: ne znam fakat što vam to treba?.....prvi put sam čula (i vidjela) za njega kada je je bio u hajatovim Izgubljenim, tada niti mi je smrdio niti mirisao.......al' me zimus kupio sa jednom lijepom gestom....ja bila gravidna i vazda neke nalaze ganjala i jedno jutro na Dip-u, tako čekam da me prozovu za vađenje krvi....elem, gužva da Bog mili zakloni, svi nadrdani, svadljivi, nervozni, svakom njegova ''boljka'' najurgentnija.....stoji jedna nana, onako sva ko paučak i prilazi joj sestra i kaže da mora platiti patricipaciju ili kako već jer nema zdravstveno :oops: :oops: ....nani baš stanje hitno, hasta žena....iz te gomile priđe Memiš, nanu pod ruku i na blagajnu.....ovo je uradio bez ikakve halabuke i klinčenja da se vidi da je on, Memo, slikar, pomogao nani......nana ga plačući zagrlila a on samo neka nano, nemoj se ti meni ništa zahvaljivat, nisu to neke pare....hajde ti sada sjedi.....obzirom da su trudnice jako osjetljive i da sa većim intezitetom reaguju na sve :oops: :D ....tako sam i na to Memino ljudsko očepila :place1: :place1: kupio me Memiš sa tim gestom, za mene je ljudina :thumbup: :thumbup: taman da cijeli Šeher kaže da nevalja :)

Zato cijenjeno forumsko pučanstvo ohanite sa pljuvačinom po Memi :)
Locked