I ljudi sami skacu u Miljacku kad mu spomenu majkuČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali..
Sto ne mogu suplje....
Moderator: anex
I ljudi sami skacu u Miljacku kad mu spomenu majkuČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali..
Nemam pojma kako se vabi usla je s ovim izbacenim ima fin guz, a vrti vazdan u gacicama njim i tetovazu reklamiraNeradnik wrote:jel na ovu sexi sandru mislis?ČičineBrčine wrote:I nije mi jasno 3 mjeseca su tu i ova mala haman pa gola seta po kuci i niko da krene na nju![]()
A kad pricaju sve neko hebaci
Vesna satorska pjevacica ubije i nju i suigraca joj verbalno ih potuce ,baci na pod . A Memo se pravi mrtav kad krene na njega .ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Trebao joj je par kako sam kaze cokova baciti i kuja bi usutila, ne bi ga smjela pogledat do kraja farme.
Krimi boj, jel?Neradnik wrote:jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju
ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Trebao joj je par kako sam kaze cokova baciti i kuja bi usutila, ne bi ga smjela pogledat do kraja farme.
Kakav crni vjerenik, da razumijem ovog naseg papucara, ali Aki 19 god napon hormona i on se pegla tu s glumicom a ova mu vrti guzovimaNeradnik wrote:jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju
Memo je pitao za dečka, reče da ima i da "radi sa autima"-njene riječi...dječak sa šibicama wrote: Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakatmislim isti stil, frizura, ovo ono.
ima ba rekla je i ovoj dariji juce,prekuce...Kemp wrote:Memo je pitao za dečka, reče da ima i da "radi sa autima"-njene riječi...dječak sa šibicama wrote: Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakatmislim isti stil, frizura, ovo ono.
Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.MLI wrote:ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Covjek uci dok je ziv!
Mozda je prosao ulicnu skolu ali ovakvu sortu garant nije sreo!
dječak sa šibicama wrote:Krimi boj, jel?Neradnik wrote:jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju![]()
Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakatmislim isti stil, frizura, ovo ono.
ČičineBrčine wrote:Kakav crni vjerenik, da razumijem ovog naseg papucara, ali Aki 19 god napon hormona i on se pegla tu s glumicom a ova mu vrti guzovimaNeradnik wrote:jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju
ja bi dodika poslo da nam obraz osvjetliklavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
Kupusovic je ime, realno, za razliku od ovih nekakvih Memaklavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
Možda je Super Bebadječak sa šibicama wrote:Cuj radi sa autima, jesam ja jedini kojem prvo na pamet pada otudjenje vozila i prodaja u dijelovima?
Jarane, pravi mahalac bi je natjero da sama sebe isamaraČičineBrčine wrote: Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
Mozda je Budnjo juniorKemp wrote:Možda je Super Bebadječak sa šibicama wrote:Cuj radi sa autima, jesam ja jedini kojem prvo na pamet pada otudjenje vozila i prodaja u dijelovima?![]()
On bi otcijepio kuhinju nakon dvije hefte, a blokirao oba poljska WC-a nakon tri.Neradnik wrote:ja bi dodika poslo da nam obraz osvjetliklavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.![]()
dječak sa šibicama wrote:Jarane, pravi mahalac bi je natjero da sama sebe isamaraČičineBrčine wrote: Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
klavirdžija wrote:On bi otcijepio kuhinju nakon dvije hefte, a blokirao oba poljska WC-a nakon tri.Neradnik wrote:ja bi dodika poslo da nam obraz osvjetliklavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.![]()
ČičineBrčine wrote:Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.MLI wrote:ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Covjek uci dok je ziv!
Mozda je prosao ulicnu skolu ali ovakvu sortu garant nije sreo!