Farma
Moderator: anex
-
Igbala
#15176 Re: Farma
Možda i Danijel ode voljenoj u zagrljaj 
- klavirdžija
#15177 Re: Farma
Era se napalio i odavno već broji euriće paket aranžmana čaršijskih ćevabdžija.
To je u osnovi jedini motiv njegovih "dubokih emocija" prema Memi, a ko je i šta je je najbolje pokazao u razgovoru sa Savkom vezano za "Nije mala, nije mala, trput ratovala" i onim uvlačenjem Sraniji u izolaciji.
Jednostavno neko željan pažnje, potrošen, proračunat, ali i kao takav daleko od najgoreg lika na farmi, što je najinteresantnije u svemu.
Jednostavno neko željan pažnje, potrošen, proračunat, ali i kao takav daleko od najgoreg lika na farmi, što je najinteresantnije u svemu.
-
Ripicipi
#15178 Re: Farma
Jesi li ti ikada u zivotu cuo pjesmu "nije mala, nije mala, triput ratovala"?klavirdžija wrote:Era se napalio i odavno već broji euriće paket aranžmana čaršijskih ćevabdžija.To je u osnovi jedini motiv njegovih "dubokih emocija" prema Memi, a ko je i šta je je najbolje pokazao u razgovoru sa Savkom vezano za "Nije mala, nije mala, trput ratovala" i onim uvlačenjem Sraniji u izolaciji.
-
Igbala
#15179 Re: Farma
KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da će Ekrem večeras gud baj čarli..
Radojka na Kurirovoj anketi (a takvi su glasačko i biračko tijelo da se ne lažemo) druga
![]()
Nisam vam prijavila, neku sam večer glasala da Era ostane kad je bio sa Stanijom u duelu. Da mi je netko rekao nekad da ću za Eru poslati glas![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15180 Re: Farma
JOj Igbala, ne vidjoh te četiti mi sina, izvini, kako si mi jesi li mi dobro, nemoj ništa da se sekiraš ni brineš molim te, pozdravi mi sve u nju joruku gradu.Igbala wrote:![]()
![]()
-
Igbala
#15181 Re: Farma
klavirdžija wrote:Era se napalio i odavno već broji euriće paket aranžmana čaršijskih ćevabdžija.To je u osnovi jedini motiv njegovih "dubokih emocija" prema Memi, a ko je i šta je je najbolje pokazao u razgovoru sa Savkom vezano za "Nije mala, nije mala, trput ratovala" i onim uvlačenjem Sraniji u izolaciji.
Ni ja mu taj razgovor sa Saškom ne mogu zaboraviti, ni ja ni moja četiri sina
-
Igbala
#15182 Re: Farma
KatarinaKosaca wrote:JOj Igbala, ne vidjoh te četiti mi sina, izvini, kako si mi jesi li mi dobro, nemoj ništa da se sekiraš ni brineš molim te, pozdravi mi sve u nju joruku gradu.Igbala wrote:![]()
![]()
Ništa ja ne brižim, fajn sam
Pretpostavljam da nisi vidjela da sam tu, zato si ovo napisala, inače ne bi
ma ja svakako sve čitam
-
dječak sa šibicama
#15183 Re: Farma
Eru je lako skuziti, lisac stari, kako vjetar puse.
Malo mi smijesno zvuci ono njegovo "Memo, ti si ponos BiH, i Republike Srpske"... malo naivna izjava, za jednog lijana, ali on ima neku racunicu.
A i da nema, sta ga briga, covjek obezbjedio unuke, on fakat ima. Vec smo apsolvirali njegovu imovinu
a na "Paparaco lovu" se mogao vidjeti i automobil, ja ne znam koja je ono tacno marka, neki BMW, ali ko formula 1 jebote.
Njemu ovo zajebancija, dosadno covjeku u zivotu.
Malo mi smijesno zvuci ono njegovo "Memo, ti si ponos BiH, i Republike Srpske"... malo naivna izjava, za jednog lijana, ali on ima neku racunicu.
A i da nema, sta ga briga, covjek obezbjedio unuke, on fakat ima. Vec smo apsolvirali njegovu imovinu
-
dječak sa šibicama
#15184 Re: Farma
Osim kuce i dva stana, folk solista, sada i vrhunski biznismen Andrija Era Ojdanic, ima jos stosta, pa se s pravom smatra mozda i najimucnijim estradnim uposlenikom.
Privatni motel “Kod Ere” na Ibarskoj magistrali, samo je jedan od objekata mesovitog preduzeca “Era i sin”. Pored motela, u okviru firme posluje prodavnica mesovite robe “Migros”, parfimerija na Banovom Brdu, diskont u Stepojevcu, a otvorio je i ugostiteljski objekat na Suncanoj padini.
U Leskovcu, kod Stepojevca, Era sa porodicom ima kucu i pravi ranc poput onog u americkoj TV-sapunici “Dalas”. Era napominje da je radio i po dvadeset sati dnevno i veli: - Ujutru bih ustajao i sve dok bager radi, radio bih i ja. Uvece sam pevao. Osnovni motiv, osim novca, bila je ljubav prema poslu. Ja ne mogu i ne umem da sedim besposlen. Vec godinama spavam samo pet sati, ujutru obilazim prodavnice ako je potrebno, odem i po robu na Kvantasku pijacu. Uvece sam u motelu i pevam. Drago mi je sto su se u posao ukljucila i moja deca. Cerka Mileva radi u parfimeriji, a sin Dimitrije vodi poslove oko motela. Nisam im nista uslovljavao sto se tice posla, samo sam im rekao da ako hoce da se bave muzikom moraju biti medju prvih deset, jer u suprotnom je taj posao tezi od rudarskog.

Privatni motel “Kod Ere” na Ibarskoj magistrali, samo je jedan od objekata mesovitog preduzeca “Era i sin”. Pored motela, u okviru firme posluje prodavnica mesovite robe “Migros”, parfimerija na Banovom Brdu, diskont u Stepojevcu, a otvorio je i ugostiteljski objekat na Suncanoj padini.
U Leskovcu, kod Stepojevca, Era sa porodicom ima kucu i pravi ranc poput onog u americkoj TV-sapunici “Dalas”. Era napominje da je radio i po dvadeset sati dnevno i veli: - Ujutru bih ustajao i sve dok bager radi, radio bih i ja. Uvece sam pevao. Osnovni motiv, osim novca, bila je ljubav prema poslu. Ja ne mogu i ne umem da sedim besposlen. Vec godinama spavam samo pet sati, ujutru obilazim prodavnice ako je potrebno, odem i po robu na Kvantasku pijacu. Uvece sam u motelu i pevam. Drago mi je sto su se u posao ukljucila i moja deca. Cerka Mileva radi u parfimeriji, a sin Dimitrije vodi poslove oko motela. Nisam im nista uslovljavao sto se tice posla, samo sam im rekao da ako hoce da se bave muzikom moraju biti medju prvih deset, jer u suprotnom je taj posao tezi od rudarskog.
- Havatar
#15185 Re: Farma
Kad je bio mladji nije bio toliko popularan i imalo je mnogo popularnijih pjevaca od njega pa sad voli da bude u centru paznje , da je stalno u rijalitijima posto zna da tad svi prate te rijalitije i da su tad aktuelniji od bilo koje pjevacke , glumacke ili sportske zvijezde.dječak sa šibicama wrote:Eru je lako skuziti, lisac stari, kako vjetar puse.
A i da nema, sta ga briga, covjek obezbjedio unuke, on fakat ima. Vec smo apsolvirali njegovu imovinua na "Paparaco lovu" se mogao vidjeti i automobil, ja ne znam koja je ono tacno marka, neki BMW, ali ko formula 1 jebote.
-
dječak sa šibicama
#15188 Re: Farma
Memo se sjebo, kao da ce ga u Simanovcima ostaviti na ulici pa se snalazi 
Koji lik... pa bolan nije to Hayat, vec Pink... imaces sobu u hotelu.
Koji lik... pa bolan nije to Hayat, vec Pink... imaces sobu u hotelu.
-
Igbala
#15190 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Osim kuce i dva stana, folk solista, sada i vrhunski biznismen Andrija Era Ojdanic, ima jos stosta, pa se s pravom smatra mozda i najimucnijim estradnim uposlenikom.
Što li sina nikad ne spominje na farmi, da se nisu šta zakačili oko posla
Laže za ovaj posao da je teži.
- Neradnik
#15192 Re: Farma
prvi moze da ga duva samodječak sa šibicama wrote:a anketa na omiljenoj kaze...
do sada je pogodjeno da ispada Ero, da ispada Saska, vidjecemo sad za Ljubu, veceras
za Jovanu nije podudarno bilo, ona je bila negdje pri dnu ali ne na samom dnu
-
Igbala
#15193 Re: Farma
Igbala wrote:ČičineBrčine wrote:Ala ste se i raspisali![]()
I sve o usraniji, ona je 100% postigla sto je i htjela, svugdje se samo o njoj pise.
Marketing je cudo.
Dva prosjaka sjede ispred Hrvatskog sabora u Zagrebu. Ispred jednog je
pisalo:
JA SAM SIROMAŠAN SRBIN, TRAŽIM POMOĆ,
Ispred drugog pa:
JA SAM SIROMAšAN HRVAT, MOLIM ZA POMOĆ.
Ljudi su prolazili mimo i svi su davali novac siromašnom Hrvatu, a Srbinu nitko. Jedna se dama zaustavi kod Srbina i reče:
"Ma što si vi mislite!? Ništa nećete dobiti od nas, idite u Beograd pa tamo prosjačite."
Na to uzme iz novčanika 1000 kuna i da ih Hrvatu govoreči
"Eto, vidite, samo zbog toga, da vam dokažem, kakav ste magarac što tu prosjačite, dat cu ovom gospodinu Hrvatu na poklon toliko novaca." Kada se "gospodja" udaljila siromašni se Srbin okrene siromašnom Hrvatu:
"Jesi li čuo, bolan, Haso, ona će nas da uči šta je marketing?!"
- Neradnik
#15194 Re: Farma
đes ti igbala 
- ČičineBrčine
#15195 Re: Farma
Jel samo meni para usi ovo konvertabilnih maraka u reklami za glasanje
- Havatar
#15197 Re: Farma
Igbala wrote:Igbala wrote:ČičineBrčine wrote:Ala ste se i raspisali![]()
I sve o usraniji, ona je 100% postigla sto je i htjela, svugdje se samo o njoj pise.
Marketing je cudo.
Dva prosjaka sjede ispred Hrvatskog sabora u Zagrebu. Ispred jednog je
pisalo:
JA SAM SIROMAŠAN SRBIN, TRAŽIM POMOĆ,
Ispred drugog pa:
JA SAM SIROMAšAN HRVAT, MOLIM ZA POMOĆ.
Ljudi su prolazili mimo i svi su davali novac siromašnom Hrvatu, a Srbinu nitko. Jedna se dama zaustavi kod Srbina i reče:
"Ma što si vi mislite!? Ništa nećete dobiti od nas, idite u Beograd pa tamo prosjačite."
Na to uzme iz novčanika 1000 kuna i da ih Hrvatu govoreči
"Eto, vidite, samo zbog toga, da vam dokažem, kakav ste magarac što tu prosjačite, dat cu ovom gospodinu Hrvatu na poklon toliko novaca." Kada se "gospodja" udaljila siromašni se Srbin okrene siromašnom Hrvatu:
"Jesi li čuo, bolan, Haso, ona će nas da uči šta je marketing?!"![]()
![]()
- Neradnik
#15198 Re: Farma
para i meni brko 
- LEDA
#15199 Re: Farma
Dobro jutro moja voljenaaaaaaaIgbala wrote:Možda i Danijel ode voljenoj u zagrljaj
-
Igbala
#15200 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:Jel samo meni para usi ovo konvertabilnih maraka u reklami za glasanje
ne
sudovi