Farma
Moderator: anex
- TheWatcher
#15001 Re: Farma
neradnik koje godine je lepa bila u vb razmisli malo jarane 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15002 Re: Farma
Čekajte, jel pričate za Lepin honorar u VB onoj kući ili u rijalitiju Dvor ili kako se već zvao onaj Mitrovićev propali izum? 
-
Kemp
#15003 Re: Farma
Irvas govori Staniji da joj je greška što u njoj nije tražila prijatelja, koji licemjeri, do juče su častili uvredama ...
- Havatar
#15004 Re: Farma
U VBKatarinaKosaca wrote:Čekajte, jel pričate za Lepin honorar u VB onoj kući ili u rijalitiju Dvor ili kako se već zvao onaj Mitrovićev propali izum?
- TheWatcher
#15005 Re: Farma
kato ja pricam o vb a ne o dvoru mada je i tamo uzela velike pare 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15006 Re: Farma
Jel VB bio kod Pinka ili nekog drugog? Čini mi se da je kod nas na OBN prikazivan, ili se varam 
- Havatar
#15007 Re: Farma
Bio je na PINKuKatarinaKosaca wrote:Jel VB bio kod Pinka ili nekog drugog? Čini mi se da je kod nas na OBN prikazivan, ili se varam
- TheWatcher
#15008 Re: Farma
u vrijeme kada je lepa bila ucesnik vb je bio kod pink-a a jedne godine je prenosio i obn 
- Neradnik
#15009 Re: Farma
http://sh.wikipedia.org/wiki/Veliki_Brat_u_SrbijiTheWatcher wrote:neradnik koje godine je lepa bila u vb razmisli malo jarane
nema mitrovic veze sa tim.
- TheWatcher
#15010 Re: Farma
Re: Farma
by Neradnik on 03/07/2013 12:47
Sabirni centar wrote:
Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....
pa znam da nema
by Neradnik on 03/07/2013 12:47
Sabirni centar wrote:
Te cifre o honorarima su šuplje, samo Onaj gore, Željko i Milica znaju kolike su pojedinačne "zarade".
ma ja ba nema to pojma niko osim njih....danas "komsija"nece da ti kaze kolka mu je plata eto oni ce reci nekom....
pa znam da nema
- Sabirni centar
#15011 Re: Farma
Odlična samoreklama.. zašto bi Mitrović ovo demantovaoTheWatcher wrote:http://www.blic.rs/Zabava/VIP-Veliki-br ... vra-dnevno
izjava data na srbijanskom Pinku![]()
dajte link gdje mitrovic demantuje lepu lukic
![]()
![]()
sve experti sa klix-a jbt![]()
![]()
Navedi barem jedan razlog..
- Neradnik
#15012 Re: Farma
pa nema mitrovic nikakve veze ima emoušn veze
to sto je b92 i pink uzeo pravo prenosa je druga stvar...
-
Kemp
- Havatar
#15014 Re: Farma
Novi Sranijin nadimak na internetu : gospodjica "u lazi su kratke noge"
- Tiger 033
#15015 Re: Farma
Ma klasicna PAPANKA koja ce sve uraditi za pare
- MLI
#15016 Re: Farma
Hellooooo
Da vam se na kratko pridruzim...
Za Staniju:
Otrov je u malim bocama ali i govno za analizu!
Sinoc je mozda izgledalo kao linc, ali sljudi su u pravu! Pukli su nakon 100 i nesto dana, dosta im je foliranja...svako bi puk'o! Jbt, hajd sto "nista" ne rade...gore je to sto se ponasaju prema njima kao da su najblaze receno njihove sluge.
Sjetite se Filipovog pisma "...Ovdje sam sa ljudima sa kojim nikada ne bi kafu popio..." tako nekako, ruzno je zvucalo...
Problem je i ono sto najvise iritira sto oni glume da su "perfect" u svom ponasanju ( rijecima), a sinoc se pokazalo da to itekako nije tacno.
ZA ono sto je Memo iznio da mu je rekla, moguce da nema snimaka...bar da nisu prikazani...a to ne znaci da nije rekala. Dosta toga oni mogu reci onako saputajuci, dosta toga nije prikazano...tako da mozda i nece biti potvrde u obliku video zapisa, ali ja vjerujem da je mogla tako nesto i da kaze.
P.S. I kada ima video zapis oni poricu, pa onda o cemu da pricamo.
Cilj opravdava sredstva!
Za Staniju:
Sinoc je mozda izgledalo kao linc, ali sljudi su u pravu! Pukli su nakon 100 i nesto dana, dosta im je foliranja...svako bi puk'o! Jbt, hajd sto "nista" ne rade...gore je to sto se ponasaju prema njima kao da su najblaze receno njihove sluge.
Sjetite se Filipovog pisma "...Ovdje sam sa ljudima sa kojim nikada ne bi kafu popio..." tako nekako, ruzno je zvucalo...
Problem je i ono sto najvise iritira sto oni glume da su "perfect" u svom ponasanju ( rijecima), a sinoc se pokazalo da to itekako nije tacno.
ZA ono sto je Memo iznio da mu je rekla, moguce da nema snimaka...bar da nisu prikazani...a to ne znaci da nije rekala. Dosta toga oni mogu reci onako saputajuci, dosta toga nije prikazano...tako da mozda i nece biti potvrde u obliku video zapisa, ali ja vjerujem da je mogla tako nesto i da kaze.
Cilj opravdava sredstva!
- MLI
#15017 Re: Farma
Farma 4 uzivo - dan 107 (4.deo).- 03.07.2013
Drugo pismo od Zadruge
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uB5hZpWL_M
http://www.youtube.com/watch?v=KWB_oNLu ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=aDOcol-j ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MJp5Ces0Ok
MEni se ne da gledati ovaj zadnji snimak...zalopoljka...pretpostavljam...
P.S. Izgleda, na zalost, samo joj ovim podizu rejting...specijalno su ovi iz manjeg entiteta za nju.
Drugo pismo od Zadruge
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uB5hZpWL_M
http://www.youtube.com/watch?v=KWB_oNLu ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=aDOcol-j ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MJp5Ces0Ok
MEni se ne da gledati ovaj zadnji snimak...zalopoljka...pretpostavljam...
P.S. Izgleda, na zalost, samo joj ovim podizu rejting...specijalno su ovi iz manjeg entiteta za nju.
Last edited by MLI on 03/07/2013 15:04, edited 1 time in total.
-
Kemp
#15018 Re: Farma
Usranko veli da je mogao sinoć da odgovori nekim farmerima ali nije htio da ih reklamira,tarot k'o Zeljo
- TheWatcher
#15019 Re: Farma
Re: Farma
by Neradnik on 03/07/2013 13:42
Po svemu sudeći hijerarhija među javnim ličnostima nije što je nekad bila. Jedino se zvezda sajta You Tube dogovorila sa Željkom Mitrovićem da se farmerski honorar isplati unapred a ne da se obračunava po broju nedelja provedenih u rijalitiju. Ekrem Jevrić već je spakovao 30 hiljada eura u džep.
Pogledajte honorare ostalih učesnika po nedelji boravka na Farmi:
Goca Božinovska 3500 eura
Milan Tarot 1000
Stanija 1000
Zorica Marković 1000
ovu informaciju mozes naci na nekoliko sajtova
ne kazem da je istina ali ... 
by Neradnik on 03/07/2013 13:42
Po svemu sudeći hijerarhija među javnim ličnostima nije što je nekad bila. Jedino se zvezda sajta You Tube dogovorila sa Željkom Mitrovićem da se farmerski honorar isplati unapred a ne da se obračunava po broju nedelja provedenih u rijalitiju. Ekrem Jevrić već je spakovao 30 hiljada eura u džep.
Pogledajte honorare ostalih učesnika po nedelji boravka na Farmi:
Goca Božinovska 3500 eura
Milan Tarot 1000
Stanija 1000
Zorica Marković 1000
ovu informaciju mozes naci na nekoliko sajtova
- MLI
#15020 Re: Farma
Kemp wrote:Irvas govori Staniji da joj je greška što u njoj nije tražila prijatelja, koji licemjeri, do juče su častili uvredama ...
Ja prebacujem kada ih vidim...
Ta ista vesna ju je odlicno definisala pa jos na to nazvala i bolesnom osobom! Toliko.
- LEDA
#15021 Re: Farma
Neko je postavljao snimak razgovora Stanija -MemoMLI wrote:Hellooooo![]()
![]()
Za Staniju:
Cilj opravdava sredstva!
Memo nije ništa slagao . Čak ni za ono kada je govorio Sha da mu je put otvoren prema njoj i da svi vide kako ga Stanija gleda tokom žurki .......bilo je tu svašta
-
Kemp
#15022 Re: Farma
Sad je Memo tema, i usranko je priznao da mu smeta ćok jer to nema u Sarajevu i da je Memo foler...
Obožava nas Stana, Bosance , ima rodbine u Banja Luci, sada će ih u RS razapeti što ih je nazvala Bosancima

Obožava nas Stana, Bosance , ima rodbine u Banja Luci, sada će ih u RS razapeti što ih je nazvala Bosancima
- Havatar
#15023 Re: Farma
Ode podrska iz manjeg entitetaKemp wrote:Sad je Memo tema, i usranko je priznao da mu smeta ćok jer to nema u Sarajevu i da je Memo foler...
Obožava nas Stana, Bosance , ima rodbine u Banja Luci, sada će ih u RS razapeti što ih je nazvala Bosancima![]()
- LEDA
#15024 Re: Farma
Što ,možda ih je trebala nazvati amerikancimaKemp wrote:Sad je Memo tema, i usranko je priznao da mu smeta ćok jer to nema u Sarajevu i da je Memo foler...
Obožava nas Stana, Bosance , ima rodbine u Banja Luci, sada će ih u RS razapeti što ih je nazvala Bosancima![]()
-
Kemp
#15025 Re: Farma
Kaharli su na to, odmah zahatare što bi Memo rekao...LEDA wrote:Što ,možda ih je trebala nazvati amerikancima
Sad je Miki tema, idemo ukrug....