Havatar wrote:Ne znam nisam to video ali znam da je najbolje postupio i da nije gledao da joj se uvuce u dupe ni njoj ni gledaocima, sto se tice toga kako se on ponasa prema ostalim farmerima on zna gdje je dosao i posto je i on seljak on zna kako treba sa gedzovanima a da te ne zajebu pa da prodjes kao Nazif ili kao Memo a i to za Novaka mi je milo sto im je rekao posto oni misle da ih sad svi u svijetu znaju po Novaku a da su zaboravili sta su radili u ratu pa kad cuju da dosta ljudi iz Amerike i sa zapada ne znaju ko je Djokovic hoce da puknu.
Čovječe, kakva ti je ovo rečenica
Cijeli ovaj post jedna rečenica, sa samo jednim jedinim zarezom (omakao se, izgleda)...
Što se tiče činjenice da Ekrem ne zna ko je Nole, pa Srbi kao ljubomorni, mogu ti reći da se od osobe sa vrlo upitnim mentalnom razvojem, poput Ekrema Jevrića, ne očekuje da zna ko je Nole.
Čovjek koji je završio dva razreda osnovne škole u sistemu u kojem je bilo obavezno osnovno obrazovanje, može slobodno da se smatra osobom sa posebnim potrebama.
Da ne ulazim sada u to da sam sebe smatra boljim pjevačem od Cece, pjevanje ovog istog lika mene neodoljivo podsjeća na lavež psa.
I sada ja trebam da se skenjam što ovaj slučaj ne zna za Noleta?
U vrh glave može da ima toliko pameti da lukavo slaže da ne zna ko je on. I u jednom i u drugom slučaju mu ne možeš uzeti za zlo jer se i ne smatra mentalno zrelom osobom.
Evo, Srbija grca u suzama jer jedan Ekrem Jevrić kao ne zna ko je Novak Đoković.
Vidiš, kad je pozdravio predsjednika Kosova, potpuno ista stvar. Bilo da je zaista toliki imbecil (ja mislim da jeste), ili da se samo malo pravi imbecil, on je opet imbecil - kako god okreneš i ne možeš mu uzeti za zlo.