' jutroHavatar wrote:svima
Farma
Moderator: anex
- LEDA
#14427 Re: Farma
Sinoć sam bila nešto smorena .......nije ispala karakondula ,a ušli Tarot i Dule koji me nerviraaaaaa.Kad je ulego ja izlegla iz TV-a i
Kako ste svi
-
Kemp
#14428 Re: Farma
Gospoda može spavati bilo gdjeSabirni centar wrote:Gospoda prespavao u trpezariji
- Havatar
#14429 Re: Farma
LEDA wrote:![]()
Sinoć sam bila nešto smorena .......nije ispala karakondula ,a ušli Tarot i Dule koji me nerviraaaaaa.Kad je ulego ja izlegla iz TV-a i![]()
Kako ste svi
Svi smo fajn nemo nista da brizis , nemo da si sikiriva
- LEDA
#14430 Re: Farma
Kako da se ne sIkiram ,ostala ona Vesna vještica ,a Saška -pošteda izlegla ,a kao šlag na tortu ulegao Dule koji me nervoZi još od onog VB-a. Je li pao sex sinoć na farmU ? 
- Partizzanka
- muha_sa
#14432 Re: Farma
ti neka teska pitanja postavljas-izvini molim teLEDA wrote:Kako da se ne sIkiram ,ostala ona Vesna vještica ,a Saška -pošteda izlegla ,a kao šlag na tortu ulegao Dule koji me nervoZi još od onog VB-a. Je li pao sex sinoć na farmU ?
- LEDA
#14433 Re: Farma
Muhaaaaaaaaaaaaaaamuha_sa wrote:ti neka teska pitanja postavljas-izvini molim teLEDA wrote:Kako da se ne sIkiram ,ostala ona Vesna vještica ,a Saška -pošteda izlegla ,a kao šlag na tortu ulegao Dule koji me nervoZi još od onog VB-a. Je li pao sex sinoć na farmU ?
Šta teška pitanja ,samo jel' najaho' Dule Radojku
- muha_sa
#14434 Re: Farma
LEDA wrote:Muhaaaaaaaaaaaaaaamuha_sa wrote:ti neka teska pitanja postavljas-izvini molim teLEDA wrote:Kako da se ne sIkiram ,ostala ona Vesna vještica ,a Saška -pošteda izlegla ,a kao šlag na tortu ulegao Dule koji me nervoZi još od onog VB-a. Je li pao sex sinoć na farmU ?![]()
Šta teška pitanja ,samo jel' najaho' Dule Radojku
sad gledam ovaj klip iznad pa Ekrem rece Radojki--ti neka teska pitanja postavljas--izvini molim te
zadnjih par noci ne gledam pa ti ne bih umio rijet jel ga ko kome pristavio
- karanana
#14435 Re: Farma
imaju najmanje jedan sat a mozda i vise. sinoc na merkuru se igraju pogadjanja koliko je sati, memo rece 6 i 15, i onda gospoda iza rukohvata na stolici povuce rukav i pogleda i kaze: bravo bate. i memo u minut pogodio. mada ne znam ni sto im brane satove.
- LEDA
#14436 Re: Farma
A ja gledam donekle ,odnekle ne mogu .....nerviraju me ....pojedini . Samo se brinem za Sha i Memu ,da ne izlegnu prije Vesne
Ja sam se nadala sexu Duleta i Rajke ......zaboga on 5x dnevno pristavlja .......................kafu
Ja sam se nadala sexu Duleta i Rajke ......zaboga on 5x dnevno pristavlja .......................kafu
- muha_sa
#14437 Re: Farma
sve jebac do jebaca, da prostite, a 3 mjeseca uz izvor a ne smiju se napit

- LEDA
#14438 Re: Farma
Jes vala ,svim im istetovirano j***č na čelumuha_sa wrote:sve jebac do jebaca, da prostite, a 3 mjeseca uz izvor a ne smiju se napit![]()
-
vira
#14439 Re: Farma
JA hocu da gledam Hulka do kraja ,najbolji je ne svađa se nikog ne traca ,ne steka hranu ,Hulk je
Hulk do pobjede i daj nesto para i gazdi ,ako hoceš. 
-
dječak sa šibicama
#14440 Re: Farma
Ja koliko upratih sinoc, Tarot je gledao Staniji u solju, i spomenuo je nekog Mutavkovog druga koji ce biti protiv njihove veze, pa ce Mutavko morati birati... trta mrta, Mutavko je nesto cuo, posto sve prisluskuje, i napao je Tarota da sta on ovo ono... onda je Stanija napala njega da sta ti je ludaku jedan... a on je njoj ma sta on meni... dok su se oni svadjali, bila pjesma, ovo ono, trte mrte... ja okrenuo na film jer me nerviraju.
- LEDA
#14441 Re: Farma
I trta-mrta on njoj sve info izvana izvalio ,kao pročitao u šolji . Sale se sav iznervirao ,čeka Mutavka u Pančevo ....i takodječak sa šibicama wrote:Ja koliko upratih sinoc, Tarot je gledao Staniji u solju, i spomenuo je nekog Mutavkovog druga koji ce biti protiv njihove veze, pa ce Mutavko morati birati... trta mrta, Mutavko je nesto cuo, posto sve prisluskuje, i napao je Tarota da sta on ovo ono... onda je Stanija napala njega da sta ti je ludaku jedan... a on je njoj ma sta on meni... dok su se oni svadjali, bila pjesma, ovo ono, trte mrte... ja okrenuo na film jer me nerviraju.
- Sabirni centar
#14442 Re: Farma
Fakat Goca i Ljuba jedine kuhaju, peru suđe, čiste za futavcima..ja se ne sjećam da je Rivas ikad za ovih 105 dana skuhala ručak..viđena je par puta kako pere suđe..peksin debeli
Ovi stari farmeri odron.. Darija, Dule, sisa lažljiva, ljubavni parazit, opičena glumica, usranko
zanimljivi su u pm, jedva čekam da konačno odu sa tv ekrana.
Memo jutros nervozan, iskre između njega i Đevrića..Sha mu govori "opusti se tebra, koji ti je."
Ovi stari farmeri odron.. Darija, Dule, sisa lažljiva, ljubavni parazit, opičena glumica, usranko
Memo jutros nervozan, iskre između njega i Đevrića..Sha mu govori "opusti se tebra, koji ti je."
- LEDA
#14443 Re: Farma
Šta bi između Meme i Ekija ?Sabirni centar wrote:Fakat Goca i Ljuba jedine kuhaju, peru suđe, čiste za futavcima..ja se ne sjećam da je Rivas ikad za ovih 105 dana skuhala ručak..viđena je par puta kako pere suđe..peksin debeli![]()
Ovi stari farmeri odron.. Darija, Dule, sisa lažljiva, ljubavni parazit, opičena glumica, usrankozanimljivi su u pm, jedva čekam da konačno odu sa tv ekrana.
![]()
- Sabirni centar
#14444 Re: Farma
Svi izbačeni farmeri ušli su sa zadatkom od zadruge, pa tako i Tarot..dječak sa šibicama wrote:Ja koliko upratih sinoc, Tarot je gledao Staniji u solju, i spomenuo je nekog Mutavkovog druga koji ce biti protiv njihove veze, pa ce Mutavko morati birati... trta mrta, Mutavko je nesto cuo, posto sve prisluskuje, i napao je Tarota da sta on ovo ono... onda je Stanija napala njega da sta ti je ludaku jedan... a on je njoj ma sta on meni... dok su se oni svadjali, bila pjesma, ovo ono, trte mrte... ja okrenuo na film jer me nerviraju.
-
vira
#14445 Re: Farma
Taj sto im mase iz solje, sigurno je onaj Stevo iz Pančeva.Kamo srece da se tarotu bar jedno proročanstvo obistinidječak sa šibicama wrote:Ja koliko upratih sinoc, Tarot je gledao Staniji u solju, i spomenuo je nekog Mutavkovog druga koji ce biti protiv njihove veze, pa ce Mutavko morati birati... trta mrta, Mutavko je nesto cuo, posto sve prisluskuje, i napao je Tarota da sta on ovo ono... onda je Stanija napala njega da sta ti je ludaku jedan... a on je njoj ma sta on meni... dok su se oni svadjali, bila pjesma, ovo ono, trte mrte... ja okrenuo na film jer me nerviraju.
- Sabirni centar
#14446 Re: Farma
Ne znam tačno, nisam sve gledao, ali sam čuo maloprije kako Memo u huji govori Ekremu da je od jutros rezervisan prema njemu i Sha, da ga mnogo ljuti, a Sha mu govori da se smiri..čini mi se da mu zamjeraju što dosta vremena provodi sa Tarotom..LEDA wrote:Šta bi između Meme i Ekija ?Sabirni centar wrote:Fakat Goca i Ljuba jedine kuhaju, peru suđe, čiste za futavcima..ja se ne sjećam da je Rivas ikad za ovih 105 dana skuhala ručak..viđena je par puta kako pere suđe..peksin debeli![]()
Ovi stari farmeri odron.. Darija, Dule, sisa lažljiva, ljubavni parazit, opičena glumica, usrankozanimljivi su u pm, jedva čekam da konačno odu sa tv ekrana.
![]()
- karanana
#14447 Re: Farma
memo dosta vremena provodi sa tarotom? otkud sad to?
jest glup memo
edi: aha, ekrem provodi vrijeme s tarotom.
jest glup memo
edi: aha, ekrem provodi vrijeme s tarotom.
Last edited by karanana on 02/07/2013 11:54, edited 1 time in total.
- LEDA
#14448 Re: Farma
Zato ja ne volim Ekrema. On od sebe ne vidi ko mu je prijatelj a ko ga iskorištava. Prevrtljivac
nametljivi.
I dalje tvrdim jedini koji gaje iskrene osjećaje jedam prema drugom su Sha i Memo
Eki je KAO dobar sa svima ,a nikoga ne voli,svi mu kao dobri ,a niko nije,samo je sebi bitan .......samo je Vendi volio 
I dalje tvrdim jedini koji gaje iskrene osjećaje jedam prema drugom su Sha i Memo
- Sabirni centar
#14449 Re: Farma
vira wrote:Taj sto im mase iz solje, sigurno je onaj Stevo iz Pančeva.Kamo srece da se tarotu bar jedno proročanstvo obistinidječak sa šibicama wrote:Ja koliko upratih sinoc, Tarot je gledao Staniji u solju, i spomenuo je nekog Mutavkovog druga koji ce biti protiv njihove veze, pa ce Mutavko morati birati... trta mrta, Mutavko je nesto cuo, posto sve prisluskuje, i napao je Tarota da sta on ovo ono... onda je Stanija napala njega da sta ti je ludaku jedan... a on je njoj ma sta on meni... dok su se oni svadjali, bila pjesma, ovo ono, trte mrte... ja okrenuo na film jer me nerviraju.
jes' mu bilo teško gledati i proricati..isto kao i Vesni koja juče gleda Radojki u šolju pa kaže: "evo ga vozić, nije još krenuo, ali samo što nije..vidim nekog muškarca sa šajkačom..to je sigurno Dule..ili je Era..mora da je Era, sigurno nas spominje.."
-
dječak sa šibicama
#14450 Re: Farma
Pa s pravom se Memo ljuti, Ekrem ne zna da suti i onda prenosi Tarotu sve sto zna, i ovaj onda pravi svoje konstrukcije.
Pa ne treba biti posebno pametan da se skuzi zasto Tarot igra flastera na Ekremu... nije li rekao da ce pokusati da rasturi Memu i Shaha, sad ima sav prostor svijeta, jer! bio je vani i moze lagati sta hoce, moze izmisliti sta mu dusa zeli.
Naravno, Miki ili Fitjko to mogu demantovati, ali prepreden je usranko usrani, nije li napravio cijelu karijeru na izmisljotinama.
Pa ne treba biti posebno pametan da se skuzi zasto Tarot igra flastera na Ekremu... nije li rekao da ce pokusati da rasturi Memu i Shaha, sad ima sav prostor svijeta, jer! bio je vani i moze lagati sta hoce, moze izmisliti sta mu dusa zeli.
Naravno, Miki ili Fitjko to mogu demantovati, ali prepreden je usranko usrani, nije li napravio cijelu karijeru na izmisljotinama.