Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Senči vas pozdravlja iz Čikaga i željno čeka na vaše donacije
Dragi prijatelji,
Od 20. aprila do 12. maja, FACE tv emituje Centralni Dnevnik iz Amerike, iz osam gradova.
Svaka emisija se snima sa publikom - vama. Prva emisija se snima u Chicagu, Aprila 20-og. Pozivamo vas na jedinstveno TV druženje.
Cilj projekta :
Približiti dijasporu i maticu, predstaviti potencijal dijaspore,približiti naše poslovne, uspješne i mlade ljude svojoj zemlji i obratno, predstaviti BH zajednice u Americi, afirmisati ljude i organizacije.
Program:
CD i FACE to FACE uživo
Promocija Knjige “Rat Uživo”
Muzički program sa Muris Hubjer i Band
***Vrata ce biti otvorena u 6:30PM. Molimo vas dodjite ranije da bi mogli poceti snimanje na vrijeme ***
Donacija: $20
Ulaznice mozete kupiti od Subote Aprila 7-og do Petka Aprila 20-og na sledecim lokacijama:
Kiko’s Market & Restaurant
5077 N. Lincoln Ave
Chicago, IL 60625
Coffee Slasticarna Drina
2501 W. Lawrence Ave
Chicago, IL 60625
M & A Bakery
1527 W. Lawrence Ave
Chicago, IL 60640
Piccolo Lounge
2610 W. Peterson Ave
Chicago, IL 60659
Bosna Grill
644 W. Algonquin Rd.
Des Plaines, IL 60016
Toscana Grill
5357 N. Lincoln Ave
Chicago, IL 60625
Sarajevo Restaurant
2701 W. Lawrence Ave
Chicago, IL 60625
najvaznije je da ima bend, dje je bend ima sta i da se popije steta sto jednu ekipu nije ostavio u sarajvu pa onda uspostavi vazdusni most
te malo tam malo vam
Last edited by RtrnOfSalisbury on 20/04/2018 13:28, edited 1 time in total.
Gledam snimak večerašnjeg CD-a...gosti "beton" (Aleksandar Hemon i dr Emir Kamenica), Senad katastrofa! Ja ga volim i poštujem ali večeras i pored tako dobrih gostiju jedva pregledah. Užas!
BarbaDue wrote:Gledam snimak večerašnjeg CD-a...gosti "beton" (Aleksandar Hemon i dr Emir Kamenica), Senad katastrofa! Ja ga volim i poštujem ali večeras i pored tako dobrih gostiju jedva pregledah. Užas!
Sreca odavno ne pratim CD. Samo bih se iznervirao.
Lik ne zna voditi intervju i dzaba. Ne zna jednostavno. Ne dopusta gostu da govori i jebo ti tog voditelja koji vise prica od gosta.
Nevjerovatan egocentrik.
Steta je samo sto neki dobri voditelji ne mogu da se "docepaju" ovako zvucnih gostiju kao Senad. U tome mu skidam kapu.
Ma nije to sinoc uopste problem bio. Vise je stvar poznavanja gosta i onoga cime se bave. Recimo sa Erolom je bilo ok, sa Hemonom je bilo negdje izmedju, a sa Kamenicom je bilo kao da su razlicitim svjetovima. Mislim, oni to i jesu, ali je to trebalo na neki nacin smanjiti.
Ako nista emisiha je osvjezenje i isplivat ce zanimljibi gosti.
I mene bas nervira to njegovo stalno prekidanje sagovornika, upadice i objasnjavanja u po svega, nidje veze. Jos na to kad dodas da se pojavi sa tonom pudera...U tome je sampion Hrsum i bas su ga opominjali zbog toga ali kao to je dobro za dinamiku emisije ovo ono, a ustvari je bas kontra, ubija dinamiku iz puske, jer kad neko treba da poentira ovaj ga sasjeca sa sasvim nevaznim stvarima ili najavom reklama ili citanjem ko je sve sponzor npr.
do sada sam mogao da progutam to silno upadanje u riječ za rad' kvaliteta gostiju. ono sinoć je toliko bio promašaj da to nije normalno.
vidio sam šta je htio, znajući je da ima kvalitetne goste u studiju želio je napraviti neku ekskluzivu. recimo kod Kamenice, potencirao je
nobelovu nagradu, momak ga gleda i smije mu se, potencira njegovu skromnost, momak mu govori da ga niko u životu nije nazvao skromnim.
ma totalni promašaj. imao je tako kvalitetne i zahvalne goste da nije morao ni postavljati pitanja, međutim Hemon zbunjen njegovim pitanjima
odgovarao je haman sa da i ne. šteta.
Upadice su stalno problem. Meni sinoc nisu ni smetale toliko kao kod drugih gostiju. Vazda on nesto “kako bi reko” upada i donosi zakljucke kad je najinteresantnije.
sence bi trebo brate mili da bude neki dnevni komentator svega i svacega. postavi sam sebi nekoliko pitanja i tema i onda odgovara na njiha.
koji k ce mu gosti, samo gube vrijeme, i sence i gosti.
americka turneja sencetova me podsjetila na onu cuvenu izvikanu knjigu dje neki lik tumara i juri svijetom u potragi za necim a ni sam ne zna cime i na kraju dodje ispod piramida (u egiptu) i opet ne nadje to sto je trazio put putuje sence da izlijeci bosnu ponosnu
karanana wrote:
Divi fazle....cuj on i merlin napravili pjesmu ima jedan grad, pa onda ceca ukrala i napravila hit ima jedan grad zove se beograd. Nisam to znao.
Znao sam prije da je Merlin autor pjesme, ali nisam znao da je ovako haman ukradena.
Na tu priču je odavno stavljena tačka. Ceca je otpevala pesmu "Beograd" koja je bila moj poklon za nju i suvišno je bilo šta pričati - rekao je za "Blic" Dino Merlin.
Rekao mi je da ima za mene jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet. Ali, pošto je tada bio rat i on nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi je tu pesmu - rekla je Ceca.