Cujem sta kaze za mog Lagumdziju, Damira Hadzica i aferu reket.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- mirsek
-
made_in_sarajevo
#18527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj kud miletic nema stranke, zasluzio je svaki glas
- Login77777
#18528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta kaze 285 000 Hrvata u BiH.
-
nekome
- Billy The Pljuc
#18530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar večeras, gosti, priča, sve 5.
Miletića počinjem ozbiljno gotiviti, uz slične stavove i poglede nadasve otvoren i spreman da stvari nazove pravim imenom, bezbeli da ga nije strah i posebno mi se svidjelo ono "potjerajte sve a i mene".
Miletića počinjem ozbiljno gotiviti, uz slične stavove i poglede nadasve otvoren i spreman da stvari nazove pravim imenom, bezbeli da ga nije strah i posebno mi se svidjelo ono "potjerajte sve a i mene".
-
Sputnik svemir
#18531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam upoznat sa njegovim radom, djelovanjem, jos manje sa rezultatima tako da ne mogu ama bas nista reci u vezi toga. Medjutim, pogledao sam nekoliko njegovih fotografija i ostao iznenadjen, izgleda mi mutan lik, nimalo dobronamjeran, njegove poze mi govore kako zeli poruciti - ja sam jedan od bogova koji ovdje drzi sve pod kontrolom, nitko mi nista ne moze, znate li tko sam ja?Johnny_x wrote: ↑02/06/2021 13:33Ili onaj sto je na konkursu za OSU predao diplomu stecenu 93. godine u Banja Luci, pa mu ta kasnije ponistena, pa se sjetio da ima jednu sa americkog univerziteta, a u medjuvremenu je upisao i fakultet u Travniku, tamam da ga zavrsi nakon sto je uspio steeeci uslove za odlazak u penziju.Dozer wrote: ↑02/06/2021 13:10Ratni i poratni Alijin tjelohranitelj. Iz SDS-a.Sputnik svemir wrote: ↑02/06/2021 10:34 Oprostite na smetnji i upadu tokom vasih razgovora. Novi sam forumas, javljam se iz dijaspore, tek sam nedavno ponovo poceo da slusam muziku![]()
Paralelno ( radi ritma ) pomalo sam zapoceo i da pratim, osluskujem sta se desava na nasem terenu glede politickih desavanja. Moram vam priznati kako sam bio sokiran Senadovim razgovorom sa Vucicem. Katastrofa i to zesca. Umjesto da se pojavi i pripremi za tako vazan interview u svom najboljem izdanju radi mnogobrojnih dobrih ljudi kako u drzavi tako i van nje doticni novinar nas je samo osramotio, dao sansu i prostora za jos jedan novi vic! Jos ga Vucic doslovno molio za partiju saha, ovaj se sav pogubio, skupio se poput malog misa ne shvacajuci sta je to prestige![]()
Nije mi jasno - dobio sansu da ga rasturi kako bi ovaj pacenicki trazio, molio za revans! Tako je i protekao interview. Bosnjani su vazda bili dobri sahisti, kako se mogo tako jeftino i nisko prosuti?![]()
Nego pogledo sam ima li kakvih komentara na moje javljanje pa sam uocio kako je Dozer napisao " Imamo tu i Osmicu.
Moze li mi netko reci tko je Osmica? Unaprijed hvala na odgovoru.
Johnny_x ako su te informacije tacne u vezi diploma izgleda da je on zapoceo, postavio model kako i na koji nacin protjerati visokoobrazovani kadar, a uspostaviti sljam, neuke persone na iznimno vaznim mjestima sto vremenom moze dovesti do totalnog kolapsa, pada kompletnog drustva i srozavanja ugleda drzave u ocima ne samo susjednih vec i vecih sila jer tko moze tolerisati idiotizam?
Mene zanima jedna veoma vazna stvar pa bih zamolio forumase ako mi mozete odgovoriti buduci da ste vi u toku, znate sta se desava, pratite....
Interesuje me da li je Senad preko svoje TV ili bilo koji drugi BIH medij u zadnjih 20-ak god izvrsio linc u smislu pritiska konstantnim upozoravanjem i naglasavanjem kako nam je potreban elitni team od vrhunskih strucnjaka iz mnogobrojnih bransi koji su stekli svjetske uspjehe svojim radom, a takvih itekako imamo. Jesu li zvali nase strucnjake da se vrate kuci i pomognu obnovi i podizanju drustva, drzave?
- karanana
#18532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jel osmica jednom bio gost na faceu i izvadi sig iz odijela i pokaza ga?
ili je bio jos neki tjelohranitelj onog nesposobnjakovica?
ili je bio jos neki tjelohranitelj onog nesposobnjakovica?
- Grean
#18533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakvo je bilo gostovanje Muslije? Kad ono ide repriza, jasno nekad.
-
channel10
-
Blitz1
-
Sputnik svemir
#18536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam jesam li te pravilno razumio. Zelis mi reci da ne podnosi bolje, u smislu mocnijeg od sebe?bogoljub wrote: ↑02/06/2021 17:57Osmica to je broj koji Senad ne voli!Sputnik svemir wrote: ↑02/06/2021 10:34 Oprostite na smetnji i upadu tokom vasih razgovora. Novi sam forumas, javljam se iz dijaspore, tek sam nedavno ponovo poceo da slusam muziku![]()
Paralelno ( radi ritma ) pomalo sam zapoceo i da pratim, osluskujem sta se desava na nasem terenu glede politickih desavanja. Moram vam priznati kako sam bio sokiran Senadovim razgovorom sa Vucicem. Katastrofa i to zesca. Umjesto da se pojavi i pripremi za tako vazan interview u svom najboljem izdanju radi mnogobrojnih dobrih ljudi kako u drzavi tako i van nje doticni novinar nas je samo osramotio, dao sansu i prostora za jos jedan novi vic! Jos ga Vucic doslovno molio za partiju saha, ovaj se sav pogubio, skupio se poput malog misa ne shvacajuci sta je to prestige![]()
Nije mi jasno - dobio sansu da ga rasturi kako bi ovaj pacenicki trazio, molio za revans! Tako je i protekao interview. Bosnjani su vazda bili dobri sahisti, kako se mogo tako jeftino i nisko prosuti?![]()
Nego pogledo sam ima li kakvih komentara na moje javljanje pa sam uocio kako je Dozer napisao " Imamo tu i Osmicu.
Moze li mi netko reci tko je Osmica? Unaprijed hvala na odgovoru.
Znaš ono broj 007 eh to ti je slično
Samo što je to kod nas u BiH 008.
Jedni ga vole drugi ne! Ali čovjek i dalje radi svoj posao!
Senadu nedostaje profesionalni rad iz vise oblasti, narocito kooperativno udruzeno djelovanje sa jakom svjesnom i savjesnom ekipom pa iz tog razloga dopusti sebi obmanjivanje gradjana i dizanje svog ega poradi materijalne dobiti. Takve osobe mogu vrsiti propagandu medju svojom rajom, nikako ne u javnom smislu, on ocigledno ne mari za konstruktivne kritike koje je zasigurno dobivao sto je odraz klasicnog amaterizma. Oprosti ako grijesim, takav sam stekao dojam nakon nekoliko pogledanih intervjua.
-
snake81
#18537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zanimljiva je ekipa kojima smeta Osmica.Šćepo,Nikšić,Dodik,Čović,snishodljivi...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#18538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti ne razumiješ.Škobo Habu wrote: ↑04/06/2021 14:37
Ne razumiješ.
Ja sam sa tvojim postom zaokružio kompletnu argumentaciju svih onih koji su od Senada napravili mesiju od novinara.
Ispravi me ako griješim, ali i tvoja je logika da mu nije maslo za Ramazana, ali šta je tu je. Uopšteno kazano.
To da nas Senad vodi u neko "bolje sutra", te da ćemo na tu destinaciju stići gledajući FACE TV, čista je zabluda.
Što onda podjednako, u istom kontekstu, ne tretiraš Radončićev "Havaz", koji isto piše, i na istom je nivou spram Sebije po pitanju afera?
Ne znam čemu dodavanje onoga što nisam napisao. Ne može biti mesija, a biti manje zlo. Također, ne znam ni hoće li u konačnici nešto pozitivno izroditi, ali ako udara pa makar i djelimično, neka udara, jer ozbiljnog medija koji će se baviti ovim stvarima nema. Ako ništa, pokrenuće kakvu takvu kritiku.
Način na koji on to radi je, tako da kažem, prilagođen našem dnevnopolitičkom polupismenom diskursu i ja ga lično i ne gledam. Uopšte.
Također, ne znam ni po čemu zaključuješ da ne stavljam u istu ravan Senada i Avaz? Po nekom filingu očigledno, ali te debelo vara. Na stranu to što je Radončič i veći kriminalac i što je istovremeno lider stranke koja se spremno hvata u kolo sa istima.
Dakle, DOBRO JE, da i Avaz o tome piše.
Dobro je da se nešto dešava, jer ja ne vjerujem da se iz ničega može izroditi cijeli sloj ljudi koji će spremno dočekati svoju priliku i promijeniti stvari na bolje čim dođe u tu poziciju. Ne želom čekato nešto što se ne može dogoditi.
Za naše bolje sutra potrebno je vrijeme, proces sazrijevanja, sa svim usponima i padovima koji će ovisno o količini naše kolektivne inteligencije trajati duže ili kraće, nekoliko ili više generacija, ali sam jednostavno mišljenja da je i Senadova kritika kamenčić u tome. Njegovi lični pasjaluci će se zaboraviti čim Senada ne bude.
Ma mislim, vjerovatno se slažemo oko Senada kao osobe, ali različito gledamo na posljedice njegovog novinarstva u posljednje vrijeme i to je to. Ko je u pravu znaćemo tek u budućnosti.
-
meridiyan
-
Melisa84
#18540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odavno nisam bolji intervju gledala. Čovjek sve rekao.
Ima li ko ovoj kriminalnoj, korumpiranoj i nakaznoj bagri na vlasti da stane u kraj i da nas više ne ponižavaju ovoliko!? Dotakli smo samo dno.
Pozicija i opozicija su isti ljudi. Ovdje treba da se desi jedan kolektivni reset društva, kako bi svima nama, konačno, bilo bolje!
- spinel_
#18541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Covjek sve objasnio. Genijalan intervju. 
- dustaban
#18542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar Zlatko, sve bolji i bolji...
Hardver mu odprije dobar, a softver dobro uznapredovo. Ne znaš je li izišo iz teretane ili iz opservatorije...
Imamo papu.

Hardver mu odprije dobar, a softver dobro uznapredovo. Ne znaš je li izišo iz teretane ili iz opservatorije...
Imamo papu.
-
Johnny_x
#18543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa tacno je sve u vezi diploma, neka zena ga je anonimno prijavila da nema diplomu, a onda nakon toga je Osmica zloupotrjebio moc i izuzeo snimke sa nadzorne kamere pravdavsi da je to drzavna tajna, zbog toga je bilo ovo nedavno sudjenje za zloupotrebu polozaja i oslobodjen je zbog toga. Covjek nema validnu diplomu, i stavio je oznaki drzavna tajna na svoju diplomu.Sputnik svemir wrote: ↑04/06/2021 22:58Nisam upoznat sa njegovim radom, djelovanjem, jos manje sa rezultatima tako da ne mogu ama bas nista reci u vezi toga. Medjutim, pogledao sam nekoliko njegovih fotografija i ostao iznenadjen, izgleda mi mutan lik, nimalo dobronamjeran, njegove poze mi govore kako zeli poruciti - ja sam jedan od bogova koji ovdje drzi sve pod kontrolom, nitko mi nista ne moze, znate li tko sam ja?Johnny_x wrote: ↑02/06/2021 13:33Ili onaj sto je na konkursu za OSU predao diplomu stecenu 93. godine u Banja Luci, pa mu ta kasnije ponistena, pa se sjetio da ima jednu sa americkog univerziteta, a u medjuvremenu je upisao i fakultet u Travniku, tamam da ga zavrsi nakon sto je uspio steeeci uslove za odlazak u penziju.![]()
Johnny_x ako su te informacije tacne u vezi diploma izgleda da je on zapoceo, postavio model kako i na koji nacin protjerati visokoobrazovani kadar, a uspostaviti sljam, neuke persone na iznimno vaznim mjestima sto vremenom moze dovesti do totalnog kolapsa, pada kompletnog drustva i srozavanja ugleda drzave u ocima ne samo susjednih vec i vecih sila jer tko moze tolerisati idiotizam?
Mene zanima jedna veoma vazna stvar pa bih zamolio forumase ako mi mozete odgovoriti buduci da ste vi u toku, znate sta se desava, pratite....
Interesuje me da li je Senad preko svoje TV ili bilo koji drugi BIH medij u zadnjih 20-ak god izvrsio linc u smislu pritiska konstantnim upozoravanjem i naglasavanjem kako nam je potreban elitni team od vrhunskih strucnjaka iz mnogobrojnih bransi koji su stekli svjetske uspjehe svojim radom, a takvih itekako imamo. Jesu li zvali nase strucnjake da se vrate kuci i pomognu obnovi i podizanju drustva, drzave?
- Osim_13
#18544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odličan Zlatko.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobar je Zlatko
- muha_sa
- Arachnoidea
- Dvokasetas
#18548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade padas kurcu za usi sa cd-om. Ovo tvoje privatno prepucavanje dokazuje da gledanost vise nemas i konstantnim dovodjenjem cetnika i pocetnika. Sad ide cd ja, ja, ja i samo ja.
- spinel_
#18549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima gledanost itekako.
Bakir s hanumom svaki petak i subotu s prezirom gledaju CD.
Bakir s hanumom svaki petak i subotu s prezirom gledaju CD.
-
Sociolog
#18550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Malo gostiku vecwras, evo prije 21h zavrseno. Vjerovatno neko otkazao.
Jedva cekam utorak program kad bude presuda, valjda ce biti ona Tromp, ima empriju u malom prstu, vidi se da zna.
Jedva cekam utorak program kad bude presuda, valjda ce biti ona Tromp, ima empriju u malom prstu, vidi se da zna.