FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Snake Eyes

#18126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

spreca wrote: 31/05/2021 19:03
Snake Eyes wrote: 31/05/2021 18:59 Koliko vas je poslovalo sa FaceTV-om i Senadom?
Sta god da mu prodas pokusava platiti u reklamama.
Ne znam kako je njegovim uposlenicima koji su ispred kamera, znam da onim iza, koji se ne vide, nije bajno.
Ne znam kome je interesantno njegovo sve cesce akcentirano "akademsko" psovanje u emisijama, cisti populizam.
Meni se istinski zgadio kao covjek kada je ogovarao Bakira i koliko hiljada radnih mjesta kada je bio kod Vucica u Beogradu.
Ih,kad se je nama Bakir zgadio,pa ga evo trpimo, nadam se ne jos dugo
Gadi se i meni Bakir, odavno.
Ali odes kod Vucica, ismijavas Bakira dok ti ovaj pokazuje svoje ekonomske uspjehe, jos bila vakcinacija u Srbiji. Ma....
spreca

#18127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:07
Snake Eyes wrote: 31/05/2021 18:59 Koliko vas je poslovalo sa FaceTV-om i Senadom?
Ne znam kako je njegovim uposlenicima koji su ispred kamera, znam da onim iza, koji se ne vide, nije bajno.
Ne znam kome je interesantno njegovo sve cesce akcentirano "akademsko" psovanje u emisijama, cisti populizam.
Meni se istinski zgadio kao covjek kada je ogovarao Bakira i koliko hiljada radnih mjesta kada je bio kod Vucica u Beogradu.
Ali odes kod Vucica, ismijavas Bakira dok ti ovaj pokazuje svoje ekonomske uspjehe, jos bila vakcinacija u Srbiji. Ma....
Sta nam radi nasa vlasto od drzavne pa sve do opstinske, sve te kurvine sinove treba ismijavati i kod kuce i kad si izvan Bih pricati o tome kavi kreteni vode ovu drzavu,ma cisti fasisti ,drugacije ih nemogu nazavati
Snake Eyes

#18128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

spreca wrote: 31/05/2021 19:10

Sta nam radi nasa vlasto od drzavne pa sve do opstinske, sve te kurvine sinove treba ismijavati i kod kuce i kad si izvan Bih pricati o tome kavi kreteni vode ovu drzavu,ma cisti fasisti ,drugacije ih nemogu nazavati
Nemam ja ništa protiv ismijavanja, to je minimalni potez građana da kaže ne lošoj vlasti iako realno nema efekta nikakvog od toga.
Momenat u kojem se desilo je katastrofalan jer time je uzdigao Vučića koji je tih dana i besplatnu vakcinaciju za građane BiH organizovao.
On kao novinar, veteran, treba znati bolje.
spinel_

#18129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

Srecom ima svoju televiziju i na njoj svakome pruza priliku da dodje na gostovanje. Druga je stvar sto Bakir vec odavno to ne smije kao i ostala sda klika bliska njemu. Uglavnom, nije kao ostale rezimske televizije.
Jeste li culi da je rekao i da mu je Osmica prijetio i to jos prije svega ovoga.
I sad ce meni doci ovi i slicni i reci kako je on zasluzio prijetnje i sl. A to sto ovaj nema diplome, sto sve zivo pokradose to vam ne smeta? Ma sram vas bilo.
To samo pokazuje da vam ovo stanje odgovara jer dok su god takvi na vlasti i vama je dobro. Svi gledate samo svoj interes.
muhafuca

#18130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muhafuca »

pa vjerovatno nije lahko voditi televiziju ako nisi podguzna muha vlasti i vladajuce strukture

u koju su ukljucene drzavne i privatne kompanije.
uglavnomja

#18131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:16
spreca wrote: 31/05/2021 19:10

Nemam ja ništa protiv ismijavanja, to je minimalni potez građana da kaže ne lošoj vlasti iako realno nema efekta nikakvog od toga.
Momenat u kojem se desilo je katastrofalan jer time je uzdigao Vučića koji je tih dana i besplatnu vakcinaciju za građane BiH organizovao.
On kao novinar, veteran, treba znati bolje.
bakir "zaboravi" poslati tuzbu protiv srbije - ja, i...? ma to nije nista , sitnica
zenturaca bez diplome pobi stitne ljudi na kosevu da zataska 10 ukradenih miliona - :zzzz:
milijarde pokradene
....

vucic vakinise bosance - bas je gad

i onda mu uleti senad, da ga vadi :-)

ma ja

mogu zamisliti kome prosipate ovakvu "logiku"
Snake Eyes

#18132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

Bakir je usrao državu jer je narod ovdje takav, vrlo je lako naći osobu koja je u stanju da se proda za malo para. Skontao čovjek da su većina ovdje oportunisti. Ako neko misli da je Senad drugačiji neka mu da vlast pa neka provjeri.
Nema veće svetinje i emaneta od duga, isporučiš Senadu čestito robu, plaća ti u reklamama.
Last edited by Snake Eyes on 31/05/2021 19:31, edited 1 time in total.
scarr

#18133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by scarr »

Da li je moguće da ovaj SDA šljam spava mirno, i nastavlja štititi i pričati o ovim dušmanima afirmativno? Imate li vi ljudi porodice, djecu? Imate li imalo grižnje savjesti? Stvarno mi nije jasno koji je to profil ljudi, zar je ljudsko dostojanstvo toliko jeftino...
Snake Eyes

#18134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

muhafuca wrote: 31/05/2021 19:26
pa vjerovatno nije lahko voditi televiziju ako nisi podguzna muha vlasti i vladajuce strukture

Sigurno da nije, a treba li da te ja, kojem također nije lako voditi firmu, finansiram?
muhafuca

#18135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muhafuca »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:33

Sigurno da nije, a treba li da te ja, kojem također nije lako voditi firmu, finansiram?
ne treba ali njegovo je da ponudi a tvoje da kazesh "moze meni odgovara da mi platish u reklami"

ili "ne hvala ne odgovara mi, ako imash kesh da radimo posao ako nemash da ja idem dalje a ti trazi drugog"

- ne vidim problem sto se covjek snalazi ili pokushava snaci, a da se ne proda vladajuchim strukturama.
Blacknwhite

#18136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

deogest wrote: 31/05/2021 19:04
Senad prati samo standarde ostalih privatnika u ovoj drzavi. Da bar Berini nesto dadne, al ni to. Tuga.

Sta ga ima ogovarat matere ti, covjek javno izjavio da ce otvoriti 100 000 radnih mjesta, imas video na YT i logicno se prosuo (slagao). Ne treba on to njemu rec, to zna budala koja imalo koristi internet.
Berini jedino otkaz treba dati koliko je digla nos :facepalm: Jutarnji programi postali negledljivi...

... a i Centralni. :sad:
Snake Eyes

#18137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

muhafuca wrote: 31/05/2021 19:38

ne treba ali njegovo je da ponudi a tvoje da kazesh "moze meni odgovara da mi platish u reklami"

ili "ne hvala ne odgovara mi, ako imash kesh da radimo posao ako nemash da ja idem dalje a ti trazi drugog"

- ne vidim problem sto se covjek snalazi ili pokushava snaci, a da se ne proda vladajuchim strukturama.
Ko je lud da isporuči 50 000KM robe za reklame. Ko god ima firmu i pare zna da može platiti reklame ako mu budu trebale.
Lik ti obeća uplatu za sve, jedva plati 20 000KM, ostatak biraj termin reklame.
Što je najgore, dovoljno je da ti to jednom uradi.
muhafuca

#18138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muhafuca »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:41
muhafuca wrote: 31/05/2021 19:38

Ko je lud da isporuči 50 000KM robe za reklame. Ko god ima firmu i pare zna da može platiti reklame ako mu budu trebale.
ako imash sve na papiru, na sud predaj i ganjaj preko suda,

ne znam sta bih ti rekao,

to su vec problemi druge prirode i generalni problem u BiH - kod nas nazalost tako biznis fercera

svako svakom nesto pliva - jel tako?

ako samo sa Senadom tako poslujesh smatraj se sretnim
seoBIH

#18139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by seoBIH »

Kompenzacija i pokušaj iste prije palcanja kesom je nesto sasvim normalno. Ako ti ne odgovara kažeš I ideš ealje, zar ne?
Ako nesto nije ispotovano, sud.
deogest

#18140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

Blacknwhite wrote: 31/05/2021 19:39
deogest wrote: 31/05/2021 19:04
Senad prati samo standarde ostalih privatnika u ovoj drzavi. Da bar Berini nesto dadne, al ni to. Tuga.

Sta ga ima ogovarat matere ti, covjek javno izjavio da ce otvoriti 100 000 radnih mjesta, imas video na YT i logicno se prosuo (slagao). Ne treba on to njemu rec, to zna budala koja imalo koristi internet.
Berini jedino otkaz treba dati koliko je digla nos :facepalm: Jutarnji programi postali negledljivi...

... a i Centralni. :sad:
Jel ti to pukla seen na instagramu? :lol:
Login77777

#18141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Login77777 »

Covjece sta je tesko presaltati kanal? Jel vas ko tjera da gledate Face TV? Jel vas ko tjera da poslujete sa Face TV? Rekao bi da ne tjera.
Tako da imate izbor poslovati sa drugima i druge gledati. Niko ne tjera ljude da radi kod Senada. Svako je za sebe odgovoran.
Ono sto mozemo kritikovati su drzavna TV koju narod placa a ista sluzi samo za uhljebljenje.
Ali cudno tu ni rijec ne kazete.
Snake Eyes

#18142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

muhafuca wrote: 31/05/2021 19:46

to su vec problemi druge prirode i generalni problem u BiH - kod nas nazalost tako biznis fercera

Tako je ali svako zna da se tako propada a ne posluje, ako ne propadnem ja, propašće neko drugi kojeg sam dalje uvalio da bi se iščupao, užas.
Poenta je, što nema šanse da bi bila odobrena isporuka bez nekog osiguranja da Senad nema kredibilitet kakav ima, to je javna ličnost, to je institucija, jel, priča protiv riđobradog za kojeg znamo da je lopov, ako se slaže sa nama u tome, mora biti dobar, jel'de?
Ja sam za to da mu se da vlast, eto da ga testiramo. Nema se vala šta uništiti kada je država već uništena.
uglavnomja

#18143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:30 Bakir je usrao državu jer je narod ovdje takav, vrlo je lako naći osobu koja je u stanju da se proda za malo para. Skontao čovjek da su većina ovdje oportunisti. Ako neko misli da je Senad drugačiji neka mu da vlast pa neka provjeri.
Nema veće svetinje i emaneta od duga, isporučiš Senadu čestito robu, plaća ti u reklama.
pa tuzi ga, ima inspekcija, zzakoni ... ako je to u pitanju

a da bi neko bio na vrhu mora imati ego, a i pamet
muhafuca

#18144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muhafuca »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:53
muhafuca wrote: 31/05/2021 19:46

Tako je ali svako zna da se tako propada a ne posluje, ako ne propadnem ja, propašće neko drugi kojeg sam dalje uvalio da bi se iščupao, užas.
Poenta je, što nema šanse da bi bila odobrena isporuka bez nekog osiguranja da Senad nema kredibilitet kakav ima, to je javna ličnost, to je institucija, jel, priča protiv riđobradog za kojeg znamo da je lopov, ako se slaže sa nama u tome, mora biti dobar, jel'de?
Ja sam za to da mu se da vlast, eto da ga testiramo. Nema se vala šta uništiti kada je država već uništena.
dobar je u onome sto mu je zanimanje a to je novinarstvo

vjerovatno kao biznismen nije dobar ali sticajem okolnosti

ako hoce biti novinar mora biti i biznismen jer ovi rezimski

mediji (i javni i privatni) ga ne bi uposlili/tolerisali.

tu je sad kvaka.

I sta sad covjek da radi?

Ti ako ti ne odgovara kao poslovni partner ga izbjegavaj

a on neka se snalazi kako zna i umije.
Blacknwhite

#18145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Jel ti to pukla seen na instagramu? :lol:
Nije, postala mi je odbojna maksimalno uprkos pocetnim simpatijama. :D

Generalno, ova televizija na toliko stvari mora da poradi, pocevsi od tima i onih koji su zaduzeni za kreiranje sadrzaja, jer ovo zasnivanje citave TV kuce na jednoj stvari, u ovom slucaju Senadovim evo sad vec i licnim sukobima, srozalo ih je do dna. Ocajnicki im fali sadrzaja izvan Centralnog, jer je i on postao negledljiv. Sto neko gore rece, nadam se da neko s Face-a cita forum i da ce uvaziti dobronamjerne komentare.
Last edited by Blacknwhite on 31/05/2021 20:28, edited 1 time in total.
spinel_

#18146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

Sebijini tastatura ratnici i sendvic botovi.
Neka vas jos malo, ali padate ubrzo.
https://avaz.ba/vijesti/bih/655566/hadz ... sto-metara

Senad Hadžifejzović, novinar, urednik i vlasnik Face TV, večeras je kazao da posljednji incident nije bio jedini.

Hadžifejzović nakon što je Hajdarević pušten na slobodu: Da li to znači da može pucati sa razdaljine dalje od sto metara

Hadžifejzović se na početku našalio te je kazao da je zamaskiran da ga ne bi prepoznali napadači.

- Na mene, na novinare Face TV, godinama se vrše pritisci. Šalju prijetnje i, najgore, fizički smo napadnuti više puta. Javno, o fizičkim napadima na mene i cijelu moju porodicu, nismo govorili na Face TV. Prepustili smo i obavijest i vijest i presudu pravosudnim organima. Nismo previše govorili o fizičkom napadu na mog sina, direktora Face. A direktni napadač uz pomoć i realizaciju troje grmalja iz njegovog obezbjeđenja bio je Edin Šabanović, direktor Bosmala – kazao je Hadžifejzović.

Nije govorio javno
Prema njegovim riječima, nije o tome govorio javno.

- Mene, moju suprugu i dvoje maloljetne djece fizički je napao, davio, gušio i htio ubiti Alen Bucalo, policajac. Bez sumnje po naređenju. Nikada taj slučaj Tužilaštvo nije privelo ni početku ni kraju. I to je bila greška. Naša šutnja, naše povjerenje u pravosudni sistem bila je greška, jer na silu iz optimizma, iz želje, nekako smo vjerovali da će taj sistem, pravosudni, nikakav, ipak učiniti nekakav korak u zaštiti nas novinara i naših porodica – kazao je Hadžifejzović.

-Danas je praktično oslobodila odgovornosti napadača na Face. Rekao bih nekako kompromisno-politička presuda. Napadač, koji je na Facebooku najavio, objavio i komentarisao napad, objavio da to radi u ime Sebije Izetbegović, ne mora u zatvor. To je presuda danas.
meridiyan

#18147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by meridiyan »

"Ko je naručilac, a ko je podstrekivač napada na novinare?
Prijavio sam ih tužilaštvu i policiji, objavio sam njihova imena."

Koja su to imena?
Haris.ba

#18148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:41

Što je najgore, dovoljno je da ti to jednom uradi.
Meni u statutu firme pise za placanja posla preko 5000 ide avansno placanje barem 50%. Ostalo kako ide ugovor. Do kraja ugovora mora se sve platiti. Nema isporuke.

Ko nece, ima drugi. Nit imam troskova za advokata, nit sekiracije, nit moram podsjecati nekoga da faktura nije placena. Sporova na sudu 0.

Ne znam. Ja sta god kupim niko mi ne da bez placanja 100%.

Fino Senciju mjenicu traziti ili bankovnu garanciju. To je najlakse za iskorjenit nelikvidne.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

uglavnomja wrote: 31/05/2021 20:01
Snake Eyes wrote: 31/05/2021 19:30 Bakir je usrao državu jer je narod ovdje takav, vrlo je lako naći osobu koja je u stanju da se proda za malo para. Skontao čovjek da su većina ovdje oportunisti. Ako neko misli da je Senad drugačiji neka mu da vlast pa neka provjeri.
Nema veće svetinje i emaneta od duga, isporučiš Senadu čestito robu, plaća ti u reklama.
pa tuzi ga, ima inspekcija, zzakoni ... ako je to u pitanju

a da bi neko bio na vrhu mora imati ego, a i pamet
ma kome ćeš bolan tužiti? :D

ne interesuje me ovaj sukob, zapravo me boli kurac, ali ko je radio sa Senadom i sinčinom (i pisao sam ovo već) zna kakav je to lik.
Ludzak

#18150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ludzak »

:run:
Nema veće svetinje i emaneta od duga, isporučiš Senadu čestito robu, plaća ti u reklamama.
Kakvu državu je usrao??
Locked