Dovdzenja!
DANI Jergovic
Moderator: anex
-
Yes & No
Iz ovog zadnjeg inervjua se moze primjetiti da se Je(r)gulja nije promijenio ni za jotu od onog starog koji je pisao za Nedjeljnu Dalmaciju, Globus i ine opskurne tiskovine koje su bile servis Franje Tudjamna. .I tako jos jednom potvrdio tezu da se covjek ne moze promijeniti.To se najbolje vidi kada slozis mozaik iz interjua kao sto ti uradila .Dalje , ja nikad nisam bas vjerovao ljudima koji na postavljeno novinarsko pitanje pocnu odgovor sa :Vingo wrote:Volim kad se vratim na poziciju s koje sam i krenula....Pocelo s Picetom ...doslo do Brege...dakle kljucni problem i inicijalna kapisla pojedinih Miljenkovih ispada je peetchka vulgaris...odnosno nedostatak vs. raspolaganje istom.
Dovdzenja!
Dragi Semezdine ...ili u sred odgovora Moj Semezdine ...ili na kraju odgovora ....Eeeeh tako ti je to bilo dragi moj Semezdine .....to mi je bez veze , stalno i konstantno onoga koji ti postavlja pitanja smeksavas i baris , kontas i mazis da ti ne bi u po intervjua bubno neko nezgodno pitanje koje ce te podsjetiti na " slavne " dane kada si bio vodonosa HDZ-u i kada ti je Viktor Ivancic derao kozu kao sto Musa dere jarca .