Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
apexovac
#27201 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ne bi ti bilo pametno. Ne vjerujem da si prvi kome je to palo na pamet. Ne bi bio ni zadnji kojeg bi banovali zbog toga sigurno 
- semsasuljakovic
#27202 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
A da se registrujem koristeći VPN i uvijek ulazim koristeći isti, tako da mi je IP adresa od prvog do zadnjeg dana američka? 
-
maida95
#27203 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pa, znaš kako, možeš ti uvijek pokušati, al' ako dobiješ bananu nemoj da se čudiš 
- natazamlata
#27204 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Semso predvidjam ti kratku karijeru u ovom poslu 
- semsasuljakovic
#27205 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Frustriran sam jebte, trebaju mi 34 pitanja za 1. level gdje se otvara mnogo više poslova, al' taska ni na mapi...

- deSTAR5
#27206 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja sam koristio to, radio sam za Svedsku i dosta sam zaradio.Al' to jos pre dve, dve ipo godine kad nije bilo levela i kad su uveli to novo pravilo i kad sam im se zalio sto ne dobijam lvl, samo su mi rekli da mogu da se oprostim od akaunta, jer nije dozvoljeno koriscenje toga ...semsasuljakovic wrote:De mi recite jel se iko od vas igrao sa VPN-ovima?
Koristeći zenmate i američki IP izbacilo mi je jedno 20-ak poslova za null rank, a koristeći svoj IP nema niti jednog. Nisam uradio niti jedan task sa VPN-om jer pretpostavljam da bi mi sljedovala banana. Al' ipak zanima me jel neko pokušavao i jel vam prolazilo?
-
Error404
#27207 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
E moja Semsosemsasuljakovic wrote:Frustriran sam jebte, trebaju mi 34 pitanja za 1. level gdje se otvara mnogo više poslova, al' taska ni na mapi...
15 dana taska video nisam.... Bice ti nocas posle 12
- maxx91
#27208 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja od jula mjeseca levela nisam mogao da dobijem..tek u petak kad je sva zbrka nastala sa TW dobijem levelError404 wrote:E moja Semsosemsasuljakovic wrote:Frustriran sam jebte, trebaju mi 34 pitanja za 1. level gdje se otvara mnogo više poslova, al' taska ni na mapi...
Meni je tako falilo 11 znaci quiz + 1 task i ojha
15 dana taska video nisam.... Bice ti nocas posle 12
-
brano20
#27209 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ljudi otvarali vama Ooopsove, kod mene vrti na refreshu, nešto slabo otvara, danas mi jedan otvorio na ekstenziju, pa sam je isključio.
-
maida95
#27210 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja sam uradila možda 5-6 al' svi od po 3-4 koraka.
-
el gancho
#27211 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Danas su počeli vrtiti ooopsevi ali niti jednog TW ni za lijeka da se uradi.brano20 wrote:Ljudi otvarali vama Ooopsove, kod mene vrti na refreshu, nešto slabo otvara, danas mi jedan otvorio na ekstenziju, pa sam je isključio.
-
Error404
#27212 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Slabo ide danas TW pre jedno sat dva je otvaralo al sad totalna tisina
Valjda praznik pa cute, mada je juce oko 8 krenulo pa do 1 bacalo samo tako
-
brano20
#27213 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nek nema one famozne poruke: You have...., nek vrti Ooopsove valjda će otvori neki, ja ih držim na refreshu, koristišli ti ekstenzijuError404 wrote:Slabo ide danas TW pre jedno sat dva je otvaralo al sad totalna tisina
-
mirza1h
#27214 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ako može neko da objasni neke stvari bio bi veoma zahvalan.Vidim da se slabo spominju clixsense i neobux zbog kojih je valjda ovaj topic i zapocet, pa ako nije problem da napisete na kojim to tačno sajtovima radite.I sta vam je tw,oops,rf i kakva je ekstenzija u pitanju.
-
maida95
#27215 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Spominju se neobux i clixsense. Radimo preko njih, ali i preko još dva kanala - crowdflower elite i instagc.
A tw ti je zadatak za level 1 - test a web application using any browser, pa mi skratimo na TW. Ooops je poruka koju dobiješ ako nema trenutno zadatka
rf je rainforestqa, platforma koja daje TW zadatke, i razvila je ekstenziju koja odma' otvara posao ako ima
ne znam kol'ko ti je ovo jasno, al' eto 
A tw ti je zadatak za level 1 - test a web application using any browser, pa mi skratimo na TW. Ooops je poruka koju dobiješ ako nema trenutno zadatka
- shadowchaser
#27216 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
elite crowdflower, clixsense, neobux, a te skracenice su sve od jednog zadatka koji se zove test a web application, daleko si ti jos od togamirza1h wrote:Ako može neko da objasni neke stvari bio bi veoma zahvalan.Vidim da se slabo spominju clixsense i neobux zbog kojih je valjda ovaj topic i zapocet, pa ako nije problem da napisete na kojim to tačno sajtovima radite.I sta vam je tw,oops,rf i kakva je ekstenzija u pitanju.
P.S. ko nas cita sa strane vjerovatno mu nista nije jasno i misli da smo kolektivno ludi
-
mirza1h
#27217 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala puno.A ovaj elite je sklopu crowdflowera, il se na njeg mora posebno registrovati? I jel se na njemu i na instagc može više zaraditi nego na cs i neobuxu?maida95 wrote:Spominju se neobux i clixsense. Radimo preko njih, ali i preko još dva kanala - crowdflower elite i instagc.
A tw ti je zadatak za level 1 - test a web application using any browser, pa mi skratimo na TW. Ooops je poruka koju dobiješ ako nema trenutno zadatkarf je rainforestqa, platforma koja daje TW zadatke, i razvila je ekstenziju koja odma' otvara posao ako ima
-
Error404
#27218 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bojim se da instaliram, imam na jednom mailu 4 RF kanalabrano20 wrote:nek nema one famozne poruke: You have...., nek vrti Ooopsove valjda će otvori neki, ja ih držim na refreshu, koristišli ti ekstenzijuError404 wrote:Slabo ide danas TW pre jedno sat dva je otvaralo al sad totalna tisina
Inace sad mogu samo na jednom da radim al odradim jedan pa odma zatvaram i menjam brojeve na oops i odmah instant otvori 3-4 za redom sto mu dodje kao da radim na 4 kanala samo sto se mnogo vise zaradi sada.
Elite placa 100% pa sve i da smanje malko obim posla zaradjivacemo iste pare sto je super
Edit.
Sinoc je oko 8 proradio TW i pustalo je zadatak za zadatkom od 8-12/1 sam uzeo 15$
sad samo da krenu da pustaju ceo dan zadatke i bice super
Iako smo jednom nogom bili na ''ulici'' opet nas nova pravila nece ostaviti gladne
Last edited by Error404 on 26/11/2015 18:59, edited 1 time in total.
-
brano20
#27219 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
shadowchaser wrote:elite crowdflower, clixsense, neobux, a te skracenice su sve od jednog zadatka koji se zove test a web application, daleko si ti jos od togamirza1h wrote:Ako može neko da objasni neke stvari bio bi veoma zahvalan.Vidim da se slabo spominju clixsense i neobux zbog kojih je valjda ovaj topic i zapocet, pa ako nije problem da napisete na kojim to tačno sajtovima radite.I sta vam je tw,oops,rf i kakva je ekstenzija u pitanju.
P.S. ko nas cita sa strane vjerovatno mu nista nije jasno i misli da smo kolektivno ludi![]()
![]()
ima još i intsaGC kanal za raditi taskove i Test webove, svi mi pričamo o istoj stvari ovdje, neko radi na jednom kanalu
-
mirza1h
#27220 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma bavim se ja taskovanjem vec nekih 20-ak dana i naravno kad sam poceo pratio sam ovaj topic do neke 50. str i kad sam prebacio na ove zadnje stranice vidim nigdje veze sa onim na pocetku.shadowchaser wrote:elite crowdflower, clixsense, neobux, a te skracenice su sve od jednog zadatka koji se zove test a web application, daleko si ti jos od togamirza1h wrote:Ako može neko da objasni neke stvari bio bi veoma zahvalan.Vidim da se slabo spominju clixsense i neobux zbog kojih je valjda ovaj topic i zapocet, pa ako nije problem da napisete na kojim to tačno sajtovima radite.I sta vam je tw,oops,rf i kakva je ekstenzija u pitanju.
P.S. ko nas cita sa strane vjerovatno mu nista nije jasno i misli da smo kolektivno ludi![]()
![]()
-
brano20
#27221 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
i mi smo vremenom napredovali i proširili poslovanje na više kanala i usavršili smo tehnike zarade do krajnih granica, čak ponekad smo na granici legalnih poslova na ovim kanalimamirza1h wrote:Ma bavim se ja taskovanjem vec nekih 20-ak dana i naravno kad sam poceo pratio sam ovaj topic do neke 50. str i kad sam prebacio na ove zadnje stranice vidim nigdje veze sa onim na pocetku.shadowchaser wrote:elite crowdflower, clixsense, neobux, a te skracenice su sve od jednog zadatka koji se zove test a web application, daleko si ti jos od togamirza1h wrote:Ako može neko da objasni neke stvari bio bi veoma zahvalan.Vidim da se slabo spominju clixsense i neobux zbog kojih je valjda ovaj topic i zapocet, pa ako nije problem da napisete na kojim to tačno sajtovima radite.I sta vam je tw,oops,rf i kakva je ekstenzija u pitanju.
![]()
-
maida95
#27222 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
brano20 wrote:ponekad smo na granici legalnih poslova na ovim kanalima
Jeste u sklopu crowdflowera, ali se moraš posebno registrovati preko stranice elite.crowdflower.commirza1h wrote:Hvala puno.A ovaj elite je sklopu crowdflowera, il se na njeg mora posebno registrovati? I jel se na njemu i na instagc može više zaraditi nego na cs i neobuxu?maida95 wrote:Spominju se neobux i clixsense. Radimo preko njih, ali i preko još dva kanala - crowdflower elite i instagc.
A tw ti je zadatak za level 1 - test a web application using any browser, pa mi skratimo na TW. Ooops je poruka koju dobiješ ako nema trenutno zadatkarf je rainforestqa, platforma koja daje TW zadatke, i razvila je ekstenziju koja odma' otvara posao ako ima
Na elite je najbolje po meni, jer ne uzimaju sebi nikakav procenat zarade. Instagc volim jer mogu povući pare kada hoću i koliko hoću i odma' mi budu na paypalu, na neobuxu sam blokirana za TW pa ne radim nikako, a clixsense mrzim, al' radim, pa eto..
-
kako_kad
#27223 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Gusto ce biti do samog kraja

-
brano20
#27224 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nedaj se zemljače uz tebe smo 
-
maida95
#27225 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Šta radiš ti toliko čovječe
Sretno ti bilo
Sretno ti bilo