Da li to može biti problem,zašto mi ne dobijamo Hitove
Moderator: anex

malo prije mi pustilo 6 za redom, a sad isto i ko tebe smjenjuje se oops i you havevucha wrote:I dalje se nesto cudno desava. Non stop mi se smenjuju poruke oops i you have. Evo vec 30min nista ne otvara.
Jel svima prestalo da pusta ili je to samo kod mene ( mislim na ove kojima je pustalo malo pre ) ?
pa jel ti izbacuje zadatke kao mikru i ekipino99 wrote:begsoone meni je popodne pre nego sto je pocelo ovo radilo da ostavim 'unsubmitted' na miru bar par minuta i prebacivao mi ga je onda u ooops. Tako i sad. Ne znam da li sam 'utripovala', ali se poklapa sa tim tvojim.
da, kao ludo. Sad je malo stalo, samo ooopseve vrti.begsoon1510 wrote:pa jel ti izbacuje zadatke kao mikru i ekipino99 wrote:begsoone meni je popodne pre nego sto je pocelo ovo radilo da ostavim 'unsubmitted' na miru bar par minuta i prebacivao mi ga je onda u ooops. Tako i sad. Ne znam da li sam 'utripovala', ali se poklapa sa tim tvojim.
Jesi li danas nešto mijenjala? Koristiš li onu njihovu ekstenziju? Od kada su ti oopsovi? Jesu li orginalni ili ovi ''naši''? Koliko puštaš ooopsova da ti vrti i da li puštaš samo 1 kanal?no99 wrote:da, kao ludo. Sad je malo stalo, samo ooopseve vrti.begsoon1510 wrote:pa jel ti izbacuje zadatke kao mikru i ekipino99 wrote:begsoone meni je popodne pre nego sto je pocelo ovo radilo da ostavim 'unsubmitted' na miru bar par minuta i prebacivao mi ga je onda u ooops. Tako i sad. Ne znam da li sam 'utripovala', ali se poklapa sa tim tvojim.
Nesto debelo ne valja kod ovih iz RF. Ja od 20.11. nisam ni 1 jedini uspela da uhvatim. do veceras.

ja radim 10 i to prvi put radim ovave zadatke, na 25 sam i 90 acc, nije lose, 5 min po tasku treba.nanab wrote:El Gancho, ja izleteh na batch 10 sa 40%, a uradih ihaaaj na stotine batcheva, ludilo od ispravki na ovom13 je vec malo bolja, ali opet glupe isravke ima, ja sam googlala tacne firme al oni koriguju
izbacila mi extenzija jedan oops, sad ga vrtim da vidim bas sta ce bitiJel ne izbacuje sledeci dok s eovaj ne odradi? Uh sto sam glupa za ovu extenziju, zlo i naopako
5 mincarlosvela wrote:ja radim 10 i to prvi put radim ovave zadatke, na 25 sam i 90 acc, nije lose, 5 min po tasku treba.nanab wrote:El Gancho, ja izleteh na batch 10 sa 40%, a uradih ihaaaj na stotine batcheva, ludilo od ispravki na ovom13 je vec malo bolja, ali opet glupe isravke ima, ja sam googlala tacne firme al oni koriguju
izbacila mi extenzija jedan oops, sad ga vrtim da vidim bas sta ce bitiJel ne izbacuje sledeci dok s eovaj ne odradi? Uh sto sam glupa za ovu extenziju, zlo i naopako
Au, svaka cast!kako_kad wrote:
Uspio sam ga nekako stici, bio mi uteko jebo oca, al ovaj ukrainac se primice opasno
svaka cast, al kao sto rekoh prvi put radim ovakav zadatak, pa ide polako, malo vjezbe i ici ce to ako Bog da.kako_kad wrote:5 mincarlosvela wrote:ja radim 10 i to prvi put radim ovave zadatke, na 25 sam i 90 acc, nije lose, 5 min po tasku treba.nanab wrote:El Gancho, ja izleteh na batch 10 sa 40%, a uradih ihaaaj na stotine batcheva, ludilo od ispravki na ovom13 je vec malo bolja, ali opet glupe isravke ima, ja sam googlala tacne firme al oni koriguju
, meni 2 trebaju, 71 odradio, sutra nastavljam
ovaj iz bangladesa ce ubrzo nastaviti raditi, sad ce njima dan, al zato ja sutra nastavljam, samo ako budu recommended businesses aktivni i daljeError404 wrote:Au, svaka cast!kako_kad wrote:
Uspio sam ga nekako stici, bio mi uteko jebo oca, al ovaj ukrainac se primice opasno
Drzi se zelim ti tih 50$
Imam predlog.kako_kad wrote:ovaj iz bangladesa ce ubrzo nastaviti raditi, sad ce njima dan, al zato ja sutra nastavljam, samo ako budu recommended businesses aktivni i dalje
hvalaError404 wrote:Au, svaka cast!kako_kad wrote:
Drzi se zelim ti tih 50$
hehehe, hvala puno, ma nema ovdje neke pomoci osim rad rad i radno99 wrote:Imam predlog.kako_kad wrote:ovaj iz bangladesa ce ubrzo nastaviti raditi, sad ce njima dan, al zato ja sutra nastavljam, samo ako budu recommended businesses aktivni i daljeSve sto mozemo da pomognemo da te ubrza i da resavamo javljaj pa da nam osvetlas svima obraz i da budes prvi.