mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
Izgleda da šta god da izaberem prihvati. Je li neko probao ovaj? Da se ne zavalim..
Samo lakapo, nemoj zuriti, ne idi submit prije 20-30 sekundi
Moderator: anex
mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
Izgleda da šta god da izaberem prihvati. Je li neko probao ovaj? Da se ne zavalim..
Koji je id?Slo Burner wrote:mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
Slo Burner wrote:mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
555855jaseregistrovao wrote:Slo Burner wrote:mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
jel moze id?
555855jaseregistrovao wrote:Slo Burner wrote:mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
jel moze id?
Hvala hvala, vidim večeras ima posla i to sve dobri zadaci... test web me posebno radujeSlo Burner wrote:mv960 wrote:Evaluate content for local merchants
Sophie'sWorld wrote:Web 709746
Ko čeka, taj nedočeka.drugtito2011 wrote:Ima li šta od tih web testova, ili ove![]()
dijelte nadajući se testovima?
Ti si dobar! Ja sam od svakog zadatka koji se pojavio odradio po 1 do 2 kom. možda kad sve saberem izađe 9drugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.
i ja sam zapeo na 9, nisam znao da imas bonus za 10 zadatakadrugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.
Pa kako. Imas vina 708953, pa godista 708166, pa lovaj lagani 702068..ostavi sve nek refreshamv960 wrote:Ti si dobar! Ja sam od svakog zadatka koji se pojavio odradio po 1 do 2 kom. možda kad sve saberem izađe 9drugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad sam pristavio na RELOAD pa šta bude
na jednom imam 9, na drugom 1 a i na jos jednom2, hocu li dobiti bonusMerengues wrote:pa fazon za bonusa je odradit 10+ pa makar to bilo na 10 razlicit ID brojeva
Nemoj zaboraviti da pored zadataka moraš posjetiti forum, igrati igrica, klikate reklame... tri dana održiš taj ritam i imaš bonus...Medolinooo wrote:i ja sam zapeo na 9, nisam znao da imas bonus za 10 zadatakadrugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.koliko dobijes
10+ 10%Medolinooo wrote:i ja sam zapeo na 9, nisam znao da imas bonus za 10 zadatakadrugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.koliko dobijes
ma ne pricam za clixksense nego za test webmv960 wrote:Nemoj zaboraviti da pored zadataka moraš posjetiti forum, igrati igrica, klikate reklame... tri dana održiš taj ritam i imaš bonus...Medolinooo wrote:i ja sam zapeo na 9, nisam znao da imas bonus za 10 zadatakadrugtito2011 wrote:Ja sam zapeo na 9 komada, ne daju 10. nikako. Čini mi se ništa od bonusa.koliko dobijes
imao samo vise puta preko 10 dnevno uradjenih na test web, sinoc oko 20, i evo danas 12 jos nikad nisam dobio takvu poruku, evo gledam i one poruke sto salju nemaMerengues wrote:pa u roku od 24h fazon je da uradis 10+ zadataka i dobijas 10% na ono sto si zaradio. to ti se obicno isplati nekad oko 3 ili 4 ujutro cini mi se. ako odradis 100 u roku od 24h dobijas 20% na ono sto uradis(to nisam jos dozivio )
Dobijes ovako jednu poruku :
"Congratulations, you were bonused 0.49 $ for your work on Test a web application using any browser! Hey xxxxxxx, Good news. You earned $4.88 for 21 approved tasks you completed between 2015-03-26 00:00:00 UTC and 2015-03-26 23:59:59 UTC. Today we're bonusing you $0.49 (10.0%) as you did 10 or more tasks, and we liked your work! Great job! If you do over 100 tasks tomorrow, you'll earn a 20.0% bonus!" Rainforest / we-pay-you-fast team Paid reward: $4.88 Bonus: $0.49 Total: $5.37"