Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
topcam wrote: ↑05/10/2024 19:05
Bio bih prvi koji tuzi banku za oko 100 i nesto maraka.
ako je sve dokazivo, to je fina prilika advokatu da klepi lovu na sastavu tužbe što ih ne bi tužio?
ja sam se žalio Agenciji za bankarstvo jer su moj zahtjev za povećanje limita rješavali u nerazumno dugom roku.
Sta se dalje desavalo? Imam par bliskih osoba koje su radile i rade u bankarskom sektoru. Neki su bili veoma dobro rangirani pa su imali dosta saradnje sa FBA.
Ljudi obicno ne vjeruju, ali banke se bas boje Agencije tako da nemam sumnje da su i tvoj zahtjev odmah zavrsili.
Inace, sa UniCredit nisam imao nikad problema i bas bih morao da imam dobar razlog da mijenjam banku. Meni su odlicni.
topcam wrote: ↑05/10/2024 19:05
Bio bih prvi koji tuzi banku za oko 100 i nesto maraka.
ako je sve dokazivo, to je fina prilika advokatu da klepi lovu na sastavu tužbe što ih ne bi tužio?
ja sam se žalio Agenciji za bankarstvo jer su moj zahtjev za povećanje limita rješavali u nerazumno dugom roku.
Sta se dalje desavalo? Imam par bliskih osoba koje su radile i rade u bankarskom sektoru. Neki su bili veoma dobro rangirani pa su imali dosta saradnje sa FBA.
Ljudi obicno ne vjeruju, ali banke se bas boje Agencije tako da nemam sumnje da su i tvoj zahtjev odmah zavrsili.
Inace, sa UniCredit nisam imao nikad problema i bas bih morao da imam dobar razlog da mijenjam banku. Meni su odlicni.
Javila se sefica poslovnice da se izvini i da je svjesna da su imali hiljadu opcija od jednsotavno nekontaktiranja mene i totalnog ignorisanja. Jer likovi su izgubili ugovor koji sam imao po tom osnovu. I kao to je stopiralo. Pa to nije moj problem msm... to je bilo u ASA banci.
Uglavnom rijesilo se tako sto sam ja u medjuvremenu izgubio strpljenje i presao u unicredit, sto nije bilo tek tako jer je trebalo stambeni prebaciti. Ali rijesio sam i naravno odmah uletio u rate na kreditnoj
Na m-ba mi se pojavila,pored ove sto koristim, dodatna kartica (vjerovatno ova nova o kojoj se pisalo) Mastercard Clasic. Al niko me nije ni zvao niti obavjestio da trebam doci po nju. I ova stara koju još koristim važi 2 godine još...a na ovoj novoj piše da važi do 2029 godine.
Jel trebam otici u poslovnicu ili ce oni zvati?
anex wrote: ↑07/10/2024 08:43
Na m-ba mi se pojavila,pored ove sto koristim, dodatna kartica (vjerovatno ova nova o kojoj se pisalo) Mastercard Clasic. Al niko me nije ni zvao niti obavjestio da trebam doci po nju. I ova stara koju još koristim važi 2 godine još...a na ovoj novoj piše da važi do 2029 godine.
Jel trebam otici u poslovnicu ili ce oni zvati?
oni ce zvati kad dodjemo na red. bar je meni tako objasnila zena u banci.
@Benjo34 ako si vise puta i ucestalo dizao na njihovim bankomatima moguce da su te upratili po broju Pioneer kartice i stavili zabranu podizanja gotovine s tim brojem kartice na svojim bankomatima.
To sam cuo da Banke mogu uraditi jer skontaju da nisi turist.
Zagrebacka banka u Hrvatskoj podize naknade za vodjenje paketa usluga od Nove godine za 2 eur/ mj. Hoce li ova nasa UniCredit Bank slijediti vidjet cemo
tap3ah75 wrote: ↑15/10/2024 21:37
Promjenjen mob
Je li se mora ići u banku radi aplikacije jer piše da se treba aktivirati.
Mozes aktivirat sa karticom i brojem telefona.
Nije ništa zjbano?
Izaberes u aplikaciji "aktivacija putem unicredit kartice", upises broj kartice (5352 74XX XXXX XXXX), nakon tog upises broj telefona (bit ce da dopunis 4 cifre broja). Ako je SIM kartica u tom telefonu automatski ce se potvrdit i zavrsio si. Ako nije samo upises kod sa SMS-a i to je to.
vanjki wrote: ↑18/10/2024 06:23
Trenutna promocija od vracanja 10KM od kupovine Online u odabranim radnjama je super.
koliko sam ja shvatio , to se tiče MasterCarda , nevezano za banku koja ju je izdala , i kupovina-plaćanje mora biti 1.utorkom, 2.online , 3.samo za odabrane radnje i 4.preko 50 KM
vanjki wrote: ↑18/10/2024 06:23
Trenutna promocija od vracanja 10KM od kupovine Online u odabranim radnjama je super.
koliko sam ja shvatio , to se tiče MasterCarda , nevezano za banku koja ju je izdala , i kupovina-plaćanje mora biti 1.utorkom, 2.online , 3.samo za odabrane radnje i 4.preko 50 KM
Jeste! U pitanju su GLOVO, DM, Sportvision i jos neke. Ako kupis nesto u iznosu od 50 KM vrate ti brzo 9.99 KM. Samo je utorak u pitanju i mozes do 5 puta. Jeste,samo Mastercard bilo koje banke
Prošla dopunjiva kartica mi je bila vidljiva u aplikaciji kao i sve ostale kartice i za to nisam pravila nikakav dodatni zahtjev.
Danas pokupim novu karticu, nemam je u aplikaciji. Kako sad do kartice kroz aplikaciju, moram zvati podršku?