Hvala ne odgovorima
Transfer novca
Moderator: anex
-
dobar,ti?
#1 Transfer novca
E ovako ja imam Visa debitnu karticu, izvadio je u raifaisen banci, da li neko moze neko iz inostranstva da mi uplati novac na nju, preko banke mislim. Ja veze nemam kako to ide
Hvala ne odgovorima
Hvala ne odgovorima
-
dobar,ti?
#3 Re: Transfer novca
kako ?
moze objasnjenje, samo ne preko w. union jer znam da oni deru..
moze objasnjenje, samo ne preko w. union jer znam da oni deru..
- likce
#4 Re: Transfer novca
To za internet neznam kako da ti uplati,al western union dere al najmanje toako da je i najisplativiji prema mojim saznanjima!Otidi brate u banku i vidi koliko uzimaju po transakciji,na 100 eura oni uzimaju ......?Neznam tacno,al otidi i provjeri na salteru kod tete!dobar,ti? wrote:E ovako ja imam Visa debitnu karticu, izvadio je u raifaisen banci, da li neko moze neko iz inostranstva da mi uplati novac na nju, preko banke mislim. Ja veze nemam kako to ide![]()
Hvala ne odgovorima
- drndalo
#5 Re: Transfer novca
Moze, odes u banku i trazis da ti izracunaju tvoj licni IBAN (cini mi se da se tako zove) broj... To je sifra koja je jedinstvena za tebe i tvoj broj racuna u toj banci...
Taj neko pri transferu para iz vana navede da je ta lova za IBAN: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (taj broj)...
Troskovi transfera mogu biti razliciti, moze sve troskove platiti posiljalac, moze pola-pola cini mi se, ili da sve placa primalac... Te detalje saznajes isto u banci, i jeftinije je po troskovima od Western Uniona... Dosta... Doduse, Westernom imas pare za 15 minuta, ali je i cijena "vruca"... Ovako uplatom obicno treba 2 radna dana da ti legne lova....
Taj neko pri transferu para iz vana navede da je ta lova za IBAN: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (taj broj)...
Troskovi transfera mogu biti razliciti, moze sve troskove platiti posiljalac, moze pola-pola cini mi se, ili da sve placa primalac... Te detalje saznajes isto u banci, i jeftinije je po troskovima od Western Uniona... Dosta... Doduse, Westernom imas pare za 15 minuta, ali je i cijena "vruca"... Ovako uplatom obicno treba 2 radna dana da ti legne lova....
-
dobar,ti?
#6 Re: Transfer novca
hvala,sutra idem da vidim kako je najisplativije
-
talić
#7 Re: Transfer novca
najisplativije ti je sa računa na račun, samo traži u banci broj i za dva dana ti je lova na računu.
-
ProBank
#8 Re: Transfer novca
talić wrote:najisplativije ti je sa računa na račun, samo traži u banci broj i za dva dana ti je lova na računu.
Slazem se
- jazzer
#9 Re: Transfer novca
Uzmi full podatke u svojoj banci..nemoj da pogrijesis ti ili oni (banka) u platnoj instrukciji,
jer bi to moglo kostati i do EUR 50,00.
Uzmi IBAN broj, swift code svoje banke i uplatiocu dostavi svoje pune podatke
(ime, prezime, adresu, grad). Neka ti ne bude lijeno sve to uredno obaviti. S potpunom
instrukcijom mozes imati pare za 48 sati..moze i za 24 ali uplatioc placa
vecu naknadu.
jer bi to moglo kostati i do EUR 50,00.
Uzmi IBAN broj, swift code svoje banke i uplatiocu dostavi svoje pune podatke
(ime, prezime, adresu, grad). Neka ti ne bude lijeno sve to uredno obaviti. S potpunom
instrukcijom mozes imati pare za 48 sati..moze i za 24 ali uplatioc placa
vecu naknadu.
-
doboj
#10 Re: Transfer novca
dobar,ti? wrote:E ovako ja imam Visa debitnu karticu, izvadio je u raifaisen banci, da li neko moze neko iz inostranstva da mi uplati novac na nju, preko banke mislim. Ja veze nemam kako to ide![]()
Hvala ne odgovorima
Moze .saljem tako redovno.
Moras dati broj svog racuna ,i broj banke.Mene kosta 11 dolara ,bez obzira koliko posaljem,po transakciji.