saljem iz sarajeva do bosanskog petrovca. zanimalo me koliko dana treba da stigne. nazvao sam postu i rekose mi da to ide preko BL jer je BP u RS.(tako da je u subotu u BL paket al dalje ne znaju).
e sad, BP nije u RS koliko ja znam a kako u posti rade ne znam pa da preupitam ovde. molim za brz odgovor, hvala
i ako neko vec salje tom relaciom , koliko traje da stigne ako danas (petak) posaljem paketic?
(ako ide direktno sa-bp onda znam da mogu poslati paket danas, jer mi je hitno)
Slanje poste u bih
Moderator: anex
-
nedzadrk
#2 Re: Slanje poste u bih
B Petrovac je u USK...jedino ako salju preko BL
Seeeeeeeee wrote:saljem iz sarajeva do bosanskog petrovca. zanimalo me koliko dana treba da stigne. nazvao sam postu i rekose mi da to ide preko BL jer je BP u RS.(tako da je u subotu u BL paket al dalje ne znaju).
e sad, BP nije u RS koliko ja znam a kako u posti rade ne znam pa da preupitam ovde. molim za brz odgovor, hvala
i ako neko vec salje tom relaciom , koliko traje da stigne ako danas (petak) posaljem paketic?
(ako ide direktno sa-bp onda znam da mogu poslati paket danas, jer mi je hitno)
-
akcija007
#3 Re: Slanje poste u bih
mozda dva do 3 dana max. kad predas u posti u SA, paket dolazi do glavne sortirnice pisama u posti 2 na stanici, odlazi do centra posta bihac, onda iz bihaca se sortira i odlazi za bos. petrovac.
-
quarterback
#4 Re: Slanje poste u bih
bosanski petrovac je federacija (manjim dijelom pripada RSu ali ne sam grad)
-
maximus68
#5 Re: Slanje poste u bih
Sarajevo - Bihać: ako pošalješ popodne, već ujutro je u Bihaću.
Do Petrovca možda isti taj dan, najkasnije sutra.
Dosta su brzi, imam dobra iskustva.
paket ide 2 dana duže ako ide na teritorij gdje rade Srpske Pošte, ili HPT jer ide onda prvo BL,ili MO, pa teko nda na odredište
Do Petrovca možda isti taj dan, najkasnije sutra.
Dosta su brzi, imam dobra iskustva.
paket ide 2 dana duže ako ide na teritorij gdje rade Srpske Pošte, ili HPT jer ide onda prvo BL,ili MO, pa teko nda na odredište