Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
16.8 mi je paket otisao na carinu da ga carine. U petak 19.6 mi je na kucnu adresu stigao onaj papir da im dostavim dokaz o placanju (sto sam odmah uradio u jutarnjim satima - oko 10:30h).
Danas je 22.8 i posljednja poruka koju imam sa Tracking brojem je:
16.08.2016 08:00:18 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Evidentiranje carinskih podataka o pošiljci - UVOZ
Ne razumijem sta idiotima nesposobnim ovoliko treba da ocarine jebeni telefon vec evo 7 dana...
toure123 wrote:16.8 mi je paket otisao na carinu da ga carine. U petak 19.6 mi je na kucnu adresu stigao onaj papir da im dostavim dokaz o placanju (sto sam odmah uradio u jutarnjim satima - oko 10:30h).
16.08.2016 08:00:18 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Evidentiranje carinskih podataka o pošiljci - UVOZ
Ne razumijem sta idiotima nesposobnim ovoliko treba da ocarine jebeni telefon vec evo 7 dana...
Nazovi ih, provjeri jesu li dobili dokaz o plaćanju.
toure123 wrote:16.8 mi je paket otisao na carinu da ga carine. U petak 19.6 mi je na kucnu adresu stigao onaj papir da im dostavim dokaz o placanju (sto sam odmah uradio u jutarnjim satima - oko 10:30h).
Nazovi ih, provjeri jesu li dobili dokaz o plaćanju.
Sad sam ih zvao, bog te vidio kad ih nazovem pocne da im zuji onaj modem k'o na Dial-up-u prije 20 godina
Ima li im neko broj mozda jos neki... Ja sam ih zvao na onaj sto dodje sa papirom, i gle cuda ne javlja se niko, samo starinski modem