Ako misliš ti da obaraš konkurs, da se onda i ja ''grohotom nasmijem''RahatHurmašica wrote:ako ti se ne sviđa nemoj ni čitati i svoje "dobronamjerne" savjete zadrži za sebe. bolje bi ti bilo da se spremiš da tražiš nazad pare koje si dao za štelu, jer konkurs bezbeli pada.kontrolor wrote:@thepatriot
Dosadan si pravo sta ovdje palamudis o svojim zalbama, tuzbama fino sjedi i napisi ili zovi advokata nek ti on pise ako imas dovoljno pride..Smaras covjece sa svojim dokazima, nisi ni svjestan koliko glup ispadas, informisi se malo sa nekim advokatom kako i sta a ne ovdje trazis pomoc za dokazivanje i obaranje konkursa po forumu, od lica koja nisu uspjela proci ni test općeg znanja. Jedino ako ocekujes da drugi se i zali i tuzi pa si toliko navalio na forum. Tipa ono, ako nekoga navucem i on eventualno dobije ja se samo prislonim... za tuzbu plati advokata a ne huskaj druge da to cine za tebe kad skoro nikakve argumente ne posjedujes (plati pa riskiraj). Nije čudno nimalo zasto nisi prosao citajuci tvoje postove, nemogu da vjerujem koliko si slijep pored slova na papiru sta ti tacno pise.. Poz
Zasto mislis da je uvjek neko dao pare ?? Zasto mislis da drugi ne moze nauciti materiju ?? Ako ti nemozes nauciti ne mora značiti da drugine moze
Takvo razmiljanje i utjeha da je drugi dao pare i da je primljen je nisko i nekorektno, ali ako ces vlastiti neuspjeh i neposobnost na taj način umanjiti kako bi ti bilo lakše psihički prihvatiti vlastiti poraz, onda razumijem
Da si tako pametan da oboriš konkurs, bio bi na listi među prvih 20 što znači- da si naučio Zakone koje si trebao za testiranje nebi ovakve nebuloze pricao i pisao po forumu, nemas pojma kako se dokazuje na Sudu, nije to ko u filmu
Procitaj malo Zakon o parničnom postupku pa uvidi sam sa cime raspolazes za ono ''bezbeli pada''