Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko je IDDEEA i njen sistem pouzdan? Da li ga redovno azuriraju. Pratim izradu pasosa i vec 4 dana mi pise DOKUMENT U TRANSPORTU. jel to ide pješke iz Banja Luke?
Koliko je IDDEEA i njen sistem pouzdan? Da li ga redovno azuriraju. Pratim izradu pasosa i vec 4 dana mi pise DOKUMENT U TRANSPORTU. jel to ide pješke iz Banja Luke?
Samo odredjenim danima dolazi u odredjene gradove.. Tako da ako u tvoj grad dolazi npr. petkom onda tako i treba.
Samo odredjenim danima dolazi u odredjene gradove.. Tako da ako u tvoj grad dolazi npr. petkom onda tako i treba.
Hvala. U pitanju je Tuzla. Mislim bas nam je gusto. Idemo na put uskoro. A dokument u transportu 4 dana..