??? FAC konkurs

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
suzy_24

#1 ??? FAC konkurs

Post by suzy_24 »

Možda nisam na pravom mjestu, ali ipak... Interesira me da li je netko od vas aplicirao za posao u FAC ( Ford Auto Centru). Kakva je firma?? Kakvi su uvjeti rada?? Plaće??? U principu sve :) . Znam da su zastupnici za Ford, Mazdu i Land Rover mislim, i to je sve što znam. Hvala
drndalo

#2 Re: ??? FAC konkurs

Post by drndalo »

Bilo je prica da ako si zgodna nema sta da brines... :roll: I raspolozena da radis svasta...

Na srecu ne znam iz prve ruke, posto cuo, po to prod'o, ali sam to cuo s par strana... Moze biti da je i zavist ljudi u pitanju...
suzy_24

#3 Re: ??? FAC konkurs

Post by suzy_24 »

Hvala, drndalo, već sam se zabrinula zašto me svi ignirišu :roll: Ko će znati danas je prava premija naći posao. Znači treba igrati na šarm :-D
suzy_24

#4 Re: ??? FAC konkurs

Post by suzy_24 »

drndalo wrote:Bilo je prica da ako si zgodna nema sta da brines... :roll: I raspolozena da radis svasta...

Na srecu ne znam iz prve ruke, posto cuo, po to prod'o, ali sam to cuo s par strana... Moze biti da je i zavist ljudi u pitanju...
nadam se da ovo tvoje "svašta " ne uključuje baš SVAŠTA. A imaš li kakve informacije vezane za uslove rada, plaće, radno vrijemr itd???
drndalo

#5 Re: ??? FAC konkurs

Post by drndalo »

Ne ocekuj previse, plate bi im trebale biti relativno pristojne, ali to ne znam tacno... Radno vrijeme im je standardno za tu bransu, mada sigurno zavisi od konkretnog radnog mjesta... Kancelarija vjerovatno ne radi iza 17.00, i subotom, a salon, tj. prodaja radi i duze, i subotom...

Ako nemas posao, nemas sta nego probati, pa vidjeti... U svakom slucaju, ne ocekuj puno, da se ne razocaras, a ako se pozitvno iznenadis, tim bolje...

Sa srecom...
akcija007

#6 Re: ??? FAC konkurs

Post by akcija007 »

ja sam cuo da u FAC-u plate kasne koliko je tacna info ne znam
howyesno

#7 Re: ??? FAC konkurs

Post by howyesno »

ja znam nekoliko ljudi dole i ne znam da su se bas zalili.
u svakom slucaju zahtijeva se ozbiljnost i krajnje profesionalan odnos prema poslu.
mislim da price "da si spremna na svasta" i ne stoje bas, bar koliko ih ja poznajem.
Post Reply