ELEKTROPRIVREDA - Pljacka
Moderator: anex
-
moee
#5751 Re: ELEKTROPRIVREDA - Pljacka
Simpatije nestaju sa dividendom?
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
-
peca777
#5753 Re: ELEKTROPRIVREDA - Pljacka
hahahahahahahaCi-Nick wrote: ↑29/04/2026 09:39 Četiri godine najlošijeg upravljanja Elektroprivredom, četiri godine gubitaka. Nijedan projekat nije mrdnuo sa mjesta, odustalo se od HE Janjići, HE Vranduk, HE na Neretvici, cijena projekata i poklona lokalnim zajednicama iznad 20 miliona.
Odustalo se u ovom mandatu i od Bloka 7. I to je koštalo 20 miliona maraka
Uz to uništavanje Elektroprivrede neznanjem i neradom ova vlast je smanjila najniže penzije na 430 maraka, ova vlast je uspjela zaustaviti gradnju autoputa, u njihovom mandatu gase se Koksara Lukavac, Željezara Zenica, pada namjenska industrija, rastu zaduženja i od naslijeđenog suficita u budžetu pređoše u deficit, iako su imali značajan rast prihoda. Pokušali su kupiti i Telemach po 2 puta većoj cijeni od realne, sad pokušavaju prodati priču o neophodnosti ulaganja u Aerodrom Sarajevo, ulaganja koja se mogu riješiti samo davanjem aerodroma pod koncesiju, iako aerodrom ostvaruje dobit od 27 miliona maraka sa trendom rasta.
Od 1990. sam uvijek glasao za SDP i Našu stranku i sad sam totalno razočaran Očekivao sam da će priliku dobiti najsposobniji a priliku su dobili totalni diletanti, stranački paraziti, sa još manje sposobnosti od SDA parazita.
hahahaha
hahahahaha
kakva je ba ovo sada prica? hahahahah kako frajer promijeni pricu za godinu dana nevjerovatno.
-
Ci-Nick
#5754 Re: ELEKTROPRIVREDA - Pljacka
Sta sam promjenio?peca777 wrote: ↑29/04/2026 17:22hahahahahahahaCi-Nick wrote: ↑29/04/2026 09:39 Četiri godine najlošijeg upravljanja Elektroprivredom, četiri godine gubitaka. Nijedan projekat nije mrdnuo sa mjesta, odustalo se od HE Janjići, HE Vranduk, HE na Neretvici, cijena projekata i poklona lokalnim zajednicama iznad 20 miliona.
Odustalo se u ovom mandatu i od Bloka 7. I to je koštalo 20 miliona maraka
Uz to uništavanje Elektroprivrede neznanjem i neradom ova vlast je smanjila najniže penzije na 430 maraka, ova vlast je uspjela zaustaviti gradnju autoputa, u njihovom mandatu gase se Koksara Lukavac, Željezara Zenica, pada namjenska industrija, rastu zaduženja i od naslijeđenog suficita u budžetu pređoše u deficit, iako su imali značajan rast prihoda. Pokušali su kupiti i Telemach po 2 puta većoj cijeni od realne, sad pokušavaju prodati priču o neophodnosti ulaganja u Aerodrom Sarajevo, ulaganja koja se mogu riješiti samo davanjem aerodroma pod koncesiju, iako aerodrom ostvaruje dobit od 27 miliona maraka sa trendom rasta.
Od 1990. sam uvijek glasao za SDP i Našu stranku i sad sam totalno razočaran Očekivao sam da će priliku dobiti najsposobniji a priliku su dobili totalni diletanti, stranački paraziti, sa još manje sposobnosti od SDA parazita.
hahahaha
hahahahaha
kakva je ba ovo sada prica? hahahahah kako frajer promijeni pricu za godinu dana nevjerovatno.
Nisam nikad rekao da dobro upravljaju.
Na stranu to sto je struja prejeftina i što je iste cijene kao ugalj. Ali to je dio uslova za dobro poslovanje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5755 Re: ELEKTROPRIVREDA - Pljacka
Cijena dionice predje 10.3 km
Opet se neko nadje s 5 dionica da je obori
E to je pljacka i muljaza
Opet se neko nadje s 5 dionica da je obori
E to je pljacka i muljaza