BOSNET DOO
Moderator: anex
-
razmazena
#51 Re: BOSNET DOO
Ja imam info, a koliko je tacna, ne znam, da su radnicima plate 500KM (SSS i VSS), radnici nisu prijavljeni i nema karte, te da je jedan od sefova ili direktora sklon "pipkanju" zena, zbog kojeg su neke vec dale otkaze...
-
Mrso
#52 Re: BOSNET DOO
Vezano za Bosnet, mogu prenijeti iskustva nekoga ko je imao tu nesrecu da posluje sa tom firmom i svakome bih preporucio da ih u sirokom luku zaobidje. Osim ako niste spremni da se povlačite po sudovima, placate advokate i gubite zivce i vrijeme da biste nakon par godina naplatili svoja potrazivanja.
Ne znam kako je biti zaposlenik u toj firmi, ali ako su spremni da varaju svoje poslovne partnere sumnjam da je radnicima bajno.
Svima vama koji trazite posao zelim puno srece, ali trazite je u zdravim i postenim firmama.
Ne znam kako je biti zaposlenik u toj firmi, ali ako su spremni da varaju svoje poslovne partnere sumnjam da je radnicima bajno.
Svima vama koji trazite posao zelim puno srece, ali trazite je u zdravim i postenim firmama.
- vjesticanametli
#53 Re: BOSNET DOO
Mrso je napisao istinu i ova firma radi.......nikakvog govora o otvaranju ove nema jer rade i dugujuuuuuuuuu
-
ajlam
#54 Re: BOSNET DOO
Prošle godine sam se prijavljivala...a vidim i ove godine da iste konkurse izbacuju .KATASTROFA. Bog zna kakve su malverzacije u pitanju.
- dadoka84
#55 Re: BOSNET DOO
Uzeo si mi slova sa tastatureMrso wrote:Vezano za Bosnet, mogu prenijeti iskustva nekoga ko je imao tu nesrecu da posluje sa tom firmom i svakome bih preporucio da ih u sirokom luku zaobidje. Osim ako niste spremni da se povlačite po sudovima, placate advokate i gubite zivce i vrijeme da biste nakon par godina naplatili svoja potrazivanja.
Ovo je 100% istina. Isti slučaj kod mene. Nadam se samo da im je radnicima bolje.