Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chakany wrote: ↑05/02/2026 11:04
Zaista ne znam šta se sa njima desilo, ali kao da se preko noći sve ugasilo. Njihovi proizvodi su bili u skoro svim tržnim centrima. Isto tako mi je bio dobar kikiriki puter iz Vispaka, Dorodo mislim da se zvao. Baš je bio upržen i gust. Povukli su ga. Kad sam slao upit da ih pitam gdje je nestao kikiriki puter, samo su mi odgovorili da se sprema nova receptora. Nažalost, evo do dana današnjeg kikiriki puter nije vraćen.
Oaza je isto imala jedno vrijeme one obične vode sa ukusima, ali za vrijeme covida su ih ukinuli. Bile su zaista dobre.
izgleda da je bosnaplod lego, a oni su pravili i te kulin sokove:
chakany wrote: ↑05/02/2026 11:04
Zaista ne znam šta se sa njima desilo, ali kao da se preko noći sve ugasilo. Njihovi proizvodi su bili u skoro svim tržnim centrima. Isto tako mi je bio dobar kikiriki puter iz Vispaka, Dorodo mislim da se zvao. Baš je bio upržen i gust. Povukli su ga. Kad sam slao upit da ih pitam gdje je nestao kikiriki puter, samo su mi odgovorili da se sprema nova receptora. Nažalost, evo do dana današnjeg kikiriki puter nije vraćen.
Oaza je isto imala jedno vrijeme one obične vode sa ukusima, ali za vrijeme covida su ih ukinuli. Bile su zaista dobre.
izgleda da je bosnaplod lego, a oni su pravili i te kulin sokove:
nepass1 wrote: ↑09/02/2026 11:47
Kulina nema 5g mozda i duze.znam da je penny bio prepun njihovih marmelada i sokova 1+1 gratis. Kad je to otislo vise nije bilo nigdje
pa cijene su im bile ko da su sa zlatom punili...a ne polu propalim vocem. Znalo se da to nece biti duga vijeka..
Ajdinn4 wrote: ↑13/02/2026 23:47
AS uništi sve što dotakne.
Meni samo nije jasno kako te firme nastave poslovati i kako ovaj AS napreduje, a maltene nema proizvoda iz te grupacije da nije mrtvo smece. Ja stvarno ne znam taj Tešanj, drag mi je grad al taj AS, Madi i Hifa, pravo su mi simpatični
Meni samo nije jasno kako te firme nastave poslovati i kako ovaj AS napreduje, a maltene nema proizvoda iz te grupacije da nije mrtvo smece. Ja stvarno ne znam taj Tešanj, drag mi je grad al taj AS, Madi i Hifa, pravo su mi simpatični
Još samo da nekako So uspiju sjebat.
Prema najnovijim podacima sa Indikator.ba, dionice Solane Tuzla (SOLTR) zabilježile su pad cijene na Sarajevskoj berzi (SASE), nakon što su prethodno imale period rasta - https://indikator.ba/TR%C5%BDI%C5%A0TE- ... lane-Tuzla
Sjebace sa cijenomnako nista, eno 20pf skuplja od paske soli u bingu
Sjebace sa cijenomnako nista, eno 20pf skuplja od paske soli u bingu
Nisam obracao paznju. Likovi su mađioničari, skupo loše i uspijeva im da se šire. Neki dan kupio farmer nakon dugo, prešao sam na onaj MBA Raženi. A užasa, raspada se, dva dana do isteka roka. Da ne bude da je sve užas kupio sam neki dan Klas neke keksiće s cokoladom pravo dobri. Osim toga ne mogu se sjetiti ama baš ničega da je dobro u toj grupaciji. I Maza je meh, a pogotovo za cijenu. Tops bude zilav, kent necu ni komentarisati.
Prema najnovijim podacima sa Indikator.ba, dionice Solane Tuzla (SOLTR) zabilježile su pad cijene na Sarajevskoj berzi (SASE), nakon što su prethodno imale period rasta - https://indikator.ba/TR%C5%BDI%C5%A0TE- ... lane-Tuzla
Bog te, ova SASE cesto ima manji promet nego malo veci Bingo.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑13/02/2026 23:37
Samo što sad to nije više ni Z od zeničkog ZIM-a, nego je tešanjski AS i upropašten je do kraja.
Čime ga je upropastio, kako, ako jogurt ima standardnu tehnologiju, ako mlijeko ima kontinuitet u svojoj preradi masnoće?
Raznorazne "uštede".
Jeftinije (lošije) sirovine iz uvoza, smanjenje masnoće, skraćen proizvodni proces itd.
Nisam stručan ali mi to prvo pada na pamet.
Vidiš da ljudi govore da sve što je AS preuzeo mijenja kvalitet, na lošije. Nažalost.
I to je činjenica.