Ej, manite se teskih tema...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

grbavica70

Post by grbavica70 »

Dzaba pokusavas da se pravis pametna...ne uspijeva ti.
kijametdedo

Post by kijametdedo »

dodjiiiiiiiiiiiiiiiiii najdraziiiiiiiiiiiiiiiii, sidji s brda svjetlostiiiiiiiiii... :D

pa sto jadan ne bio da dolazis medju balije, pored tolikog lijepog CAPAJEBA? ups, zaboravih, to je sada sarajevo-istok... :D

poveo bih te ja u obilazak raznih znamenitih objekata poput Vijecnice, da procitas mozda nesto, ali avaj, tvoji istomisljenici je spalise. :(

doduse, to niste VI zapalili, mi smo sami sebe ubijali... :roll:

helem, nadam se da te necu prepoznati na ulici. ne zelim da steknes ruzan utisak o meni iz naseg prvog kontakta... :D
missA

Post by missA »

grbavica70 wrote:Dzaba pokusavas da se pravis pametna...ne uspijeva ti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ti moras biti otvoren i za drugacija misljenja od tvog, ti se moras nauciti poslusati jos nekoga osim svoje podsvjesti, ti bi mogao meni priznati da imam pravo, na normalan, a ne na ovakav nacin. Ti se moras nauciti i osvojiti norme koje su nuzne za komunikacijske procese, ti moras promijeniti sebe...
Ja se ne pravim, ja sam ja! Ja sam pametna! :lol: :lol: :lol: Ili ti je to nacin da priznas da grijesis, i da si unisti image s ovim djecijim :lol:
Maverick_

Post by Maverick_ »

Ja ne znam grbavice koji ces moj po Sarajevu,kad nas toliko vec mrzis....ili bi ti ono opet "raja" da budes? Prosla su ta vremena frajeru,mozes ti doci na blic,ko zna ko si ti i sta si, u SA. Al hajd udji s ljudima u pricu,kao ovdje na forumu,pa ces da vidis kako ces da prodjes. I naravno da su nam trebe extra,al ima i vasih dobrih,al onih pravih srbijanki,beogradjanki ili novosadjanki,a ne ovih vasih papanki. Ovdje imam jednu prijateljicu iz Novog Sada. I koliko sam shvatio iz njene price,oni vas ne gotive nesto posebno tamo u NS i BG,kazu da ste papci :roll: . Dok pravo je interesuje da dodje u SA...cula cura da je super zivot u SA 8)
grbavica70

Post by grbavica70 »

Pametna cura !
Svaka ide gdje joj je bolje i svaka zeli nesto novo...to je normalno. Isto tako, ima pravo na svoje misljenje koje ne osudjujem sekunde.

Sto se tice "raje"....niti imam zelji niti imam namjeru, jer su se moji kriterijumi, "prijatelj", od 1992 pa na ovamo znato promjenili i poostrili, tako da neka stoka ili neki primitivac ne moze nikako ni u snu, da dodje u obzir da prica sa mnom i o cemu, a kamoli o politici. "Raja" je izginula davno a mene danas ne moze vise niko trpati ni u kakvu kategoriju...ja sam taj koji trpa druge u kategorije kojima pripadaju.

O tim temama pricam iskljucivo sa obrazovanim ljudima, koji su prosli svijeta i koji se razumiju u mnogo toga, a sa marginalcima ne vrijedi...
missA

Post by missA »

grbavica70 wrote:Pametna cura !
Svaka ide gdje joj je bolje i svaka zeli nesto novo...to je normalno. Isto tako, ima pravo na svoje misljenje koje ne osudjujem sekunde.
Ne osudjujes, nego im epitete tipa glupa, ili manje pametna dajes bez ustrucavanja. Jadna ti je ova taktika koju si izabrao!
kijametdedo

Post by kijametdedo »

dodjiiiiiiiiiiii najdraziiiiiiiii... jesil cuo tu pjesmicu grbavac? :D nadasve poucna... :D
violentjack

Post by violentjack »

Grbavica ja nisam 70 godiste..kad je rat krenuo bio sam u osnovnoj

:oops:
violentjack

Post by violentjack »

Za neko gradsko dijete iz ''Sarajeva''.pravis previse gramatickih gresaka..

Epiteti su ti vise onomatopeje..a ponekad i sam se ne znas izraziti kako treba, prca te fragmentacija..

Zar ce ti jedan Krajiski seljak to reci..e moja ''edukacijo''..sisao si i zivio u gradu..ali nista nisi naucio

:oops:
grbavica70

Post by grbavica70 »

missA wrote: Ne osudjujes, nego im epitete tipa glupa, ili manje pametna dajes bez ustrucavanja. Jadna ti je ova taktika koju si izabrao!
Samo sam maragreti rekao da je glupa, nikome vise.

Tebi sam rekao da se ne pravis pametna...jer ti ne ide. To ne znaci da si glupa.
kijametdedo

Post by kijametdedo »

ne. to samo znaci da nije pametna. a kad neko nije pametan, on je? :D

nemoj vise, radovana ti... :lol:
grbavica70

Post by grbavica70 »

Pa zene nisu nikada glupe ( izuzev Margarete) , one su jednostavno - zene !

E, ko zna shvatice a ko ne zna...
brkus vulgaris

Post by brkus vulgaris »

tema je mante se težine...
šta ko glup ko pametan
hajmo svi na sex i ljubav
i svi po jedno iskustvo

8-)
missA

Post by missA »

grbavica70 wrote: Tebi sam rekao da se ne pravis pametna...jer ti ne ide. To ne znaci da si glupa.
Il' si kapitulir'o, pa ti je neugodno, pa onda radije degradiras suparnika, oduzmes mu vrijednost, da bar malo izgledas bolji :lol: :lol: :x
grbavica70

Post by grbavica70 »

Nikada meni nije neugodno a protivnike degradiram rijecju i pamecu. Nikada psovkama i vredjanjima, jer to rade samo primitivci koji nemaju sta da kazu, niti znaju kako da se izraze.

Sad, psovka, u sali je prihvacena, volim ja nas humor !
grbavica70

Post by grbavica70 »

Eh, da vidim koji ce sad prvi da potrci da mi opsuje mater u sali...; :D
missA

Post by missA »

grbavica70 wrote:Nikada meni nije neugodno a protivnike degradiram rijecju i pamecu. Nikada psovkama i vredjanjima, jer to rade samo primitivci koji nemaju sta da kazu, niti znaju kako da se izraze.

Sad, psovka, u sali je prihvacena, volim ja nas humor !
"pamecu" - neskromno receno.
Protivnik je degradiran samo ako stupi u kontakt s tobom.
Vrijedjao si! Znaci jos i lazes!
Pamet ti nije posebna. Samo si napumpan nekom ideologijom, (za tebe je jos 1992), oko koje se vrte sve tvoje debate. Iz tebe govori mrznja, nisi nista napredovao niti promijenio plocu,a bio bi red. I ako to sve nazivas pamecu, ntvarno si nerealan i neskroman :lol:
violentjack

Post by violentjack »

To se odavno zna

Imas perfidniji nacin da se spusti osoba bez psovanja i neartikulisanih rijeci koje naklapas Grbavica
RiBBiCa071

Post by RiBBiCa071 »

U sta se pretvori tema!!
Evo onda jedno pitanje od mene – po logici da smo mi koji smo otisli I uzeli strana drzavljanstva ipak STRANCI I TURISTI, zasto se prema nama ne ponasate kao I prema ostalim strancima?????
Da je kojim slucajem neko na nekom drugom jeziku pitao gdje moze da izadje, odmah bi nudili raznorazna mjesta, da ljudi vide kako je kod vas dole fino…
Ta suplja je davno postala providna, razlog vise da niko I ne dolazi dole.
Samo mi nije jasno gdje u gradu izlaze ljudi koji nisu muslimani??
Mora biti bar jedno mjesto, znam da je dole jos srba I hrvata, I to dosta!
Dakle, isto pitanje kao I na pocetku topika, samo malo drukcije formulisano –
Gdje u Sarajevu izlaze ljudi koji nisu optereceni nacionalizmom, srbi I hrvati, I ostali stranci kad dodju u posjetu?
grbavica70

Post by grbavica70 »

Hehee, prica mi drugar koji isao na odmor u SA i u Ljubljani mu izgubili prtljag...Prijavio on to kod aerodromskih radnika, rekao da zivi u Njemackoj i sve to, medjutim, ljude boli uvo....Pokusa on jos koji put, molio, govorio kako dolazi poslije duzeg vremena i dzaba...nijedan ni da se pocese...;E onda momak fino izvadi Njemacki pasos i sve se promjeni u sekundi...

Rastrcase se radnici, traze prtljag, to telefoni zvone, i u roku od nekoliko sati nadjose prtljag i isporucise covjeku na adresu koju je ostavio !!!

Eto ti miseva misevskih, kada dodjes - ko te jebe, a cim imas pasos strane zemlje, oooooooooo, gdje si gospodaru...Tipicno.
Harmonika

Post by Harmonika »

grbavica70 wrote:Pa zene nisu nikada glupe ( izuzev Margarete) , one su jednostavno - zene !

E, ko zna shvatice a ko ne zna...
Po odlazku Margarete, uredno sam prijavila sve podatke o sebi koji nisu tajna za razliku od tebe koji se bojis svoje sjene.
Simptomaticno je da najbolje suradjujes sa violetnjakom !?
Mislis da sam glupa kao drugi te da ne znam da djelujete sinhronizirano u tandemu !?
Stvarno si pored starosne dobi jos mnogo zelen.
Prozirna je ta igranka tebe i violetnjaka , kao dvije "suprotstavljene" frakcije SDA :x SDS ali izuzetno bezuspjesno hinjite protivnike i inscenirate verbalne sukobe.
Drugi su tu samo da nasjednu na vas jadni izazov.
Zanimljivo je kako sa Margaretom niste htjeli NIKAKO komunicirati, obilazili ste je u sirokom luku , zasto ?
Zato jer nije imala vasu nacionalnu ideologiju a "harmonika" vam je odgovarala jer se pokazala kao zeleno obojena.
Nisam na moju radost ta na koju ste se doduse s' rezervom nasukali, ali
ipak vase primitivne strasti su jace od racionalnosti.
Znas da ti i TVOJ violetnjak ne mozete me nicim uvrijediti. Dva ortodoksna lazova nikako i nicim me ne mozete uvrijediti.
Imam i ja svoje podjele ljudi na dobre i lose.
Ko ste vi ?
NIKO.
violentjack

Post by violentjack »

Harmonika uclanila si se 27 Septembra juce..necu reci ko si?

Naime ja te nikad nisam vrijedao.. u bilo kojem kontekstu

Ne znam zasto se smatras uvrijedenom..mislim da si ti jedna pametna Bosanska zena,..slabijih zivaca..ali nikad ne bih vrijedao Bosansku poput tebe..jer prvenstveno ne zelim da se spustim tako nisko

Naime ,,da ne slazem se sa tobom..otvoreno cu ti reci

Ne mrzim te..daleko je od to od mrznje..vec odavno se zalazem za Bosnjastvo..i rekao sam ti u prethodnom postu..ja se zalazem za Bosnjastvo i nisam politicki afirmisan..

Znaci nisam Sda kadr....zato molim te da me ne spominjes u tako negativnom svjetlu

Tvoja politika je strana za mene..ali te ne mrzim i smatram da imas sta reci..na forumu..iako sam ja ovdje u Manjini jer sem mene vrlo malo Bosnjaka je ovdje..sve Bosanci ili Muslimani

Hvala lijepa cuvaj se :D
grbavica70

Post by grbavica70 »

Daj bolan otvorite sebi topice pa kukajte do ujutro...kod mene ste nasli, jeli, da se zalite kako ste jadni neshvaceni :-) :lol:
missA

Post by missA »

grbavica70 wrote:Daj bolan otvorite sebi topice pa kukajte do ujutro...kod mene ste nasli, jeli, da se zalite kako ste jadni neshvaceni :-) :lol:
i ti si na to ponosan :lol: :lol: :lol: :lol: , ti doslovce uzimas ono, da zivot cine male stvari :lol: :lol: :lol: :lol:
grbavica70

Post by grbavica70 »

Ja doslovce uzimam samo onu : "nije sve u parama, ima nesto i u zlatu" :-) 8) :lol:
Post Reply