Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FortunaBela wrote:
Dvije varijante
Prva, ako nema dobru guzu: De ba trsi mi se, vidiš da sam ters danas....
Druga, ako ima dobru guzu; Wow....
E neku noc...wow
Detalje molim....
Ma nema detalja...prijateljica mi pokazivala tipa sto joj se svidja...ja se okrenem da ga ziknem...a kako se on taman okrenuo ja sam uspjela da ziknem taj dio ...dobar (zacudo jer sjedi u kancelariji nije jos poprimio oblik stolice...ili moze biti da mu valja stolica )...
photo wrote:kada vam pridje neki tip:
jos jedan koji hoce da me jebe; sta sada ovaj hoce; da ga iskoristim i plati mi pice; vidi budale; oh, ne opet; pa mogla bih mu i dati; e voljela bih da me ovaj rasturi; kako se ovoga otarasiti; papak, naletio si na opasnu macku.....
ili bilo sta slicno.
ozbiljno, sta vam prvo padne na pamet kada vam pridje tip? molim odgovore za one tipove koji vam se svide na prvi pogled i za one koji vam i nisu bas simapticni.
Pa zavisi od tipa i namjera. Logicno..
Ukoliko nam taj neko nije simpatichan, odesh.
Simpatije su nekad vizualne, a nekad osjecajne, intuitivne prirode.
photo wrote:kada vam pridje neki tip:
jos jedan koji hoce da me jebe; sta sada ovaj hoce; da ga iskoristim i plati mi pice; vidi budale; oh, ne opet; pa mogla bih mu i dati; e voljela bih da me ovaj rasturi; kako se ovoga otarasiti; papak, naletio si na opasnu macku.....
ili bilo sta slicno.
ozbiljno, sta vam prvo padne na pamet kada vam pridje tip? molim odgovore za one tipove koji vam se svide na prvi pogled i za one koji vam i nisu bas simapticni.
eh, posto je tema otisla u vraga, da doprinesem...
pomislim JAO KAKVA RUZNA IZRASLINA NA KOORTZU
shala...
Ma nema detalja...prijateljica mi pokazivala tipa sto joj se svidja...ja se okrenem da ga ziknem...a kako se on taman okrenuo ja sam uspjela da ziknem taj dio ...dobar (zacudo jer sjedi u kancelariji nije jos poprimio oblik stolice...ili moze biti da mu valja stolica )...
Ah to, ja sam se neki dan morala opaliti po rukama...uf same lete, a bome odavno nisam vidila takve guze...kud se lupi, mogla sam to i opipati.....
Ma nema detalja...prijateljica mi pokazivala tipa sto joj se svidja...ja se okrenem da ga ziknem...a kako se on taman okrenuo ja sam uspjela da ziknem taj dio ...dobar (zacudo jer sjedi u kancelariji nije jos poprimio oblik stolice...ili moze biti da mu valja stolica )...[/quote]
Ah to, ja sam se neki dan morala opaliti po rukama...uf same lete, a bome odavno nisam vidila takve guze...kud se lupi, mogla sam to i opipati..... [/quote]
Ah to, ja sam se neki dan morala opaliti po rukama...uf same lete, a bome odavno nisam vidila takve guze...kud se lupi, mogla sam to i opipati..... [/quote]
Pa vala si i mogla...slucajno kao [/quote]
Ma, šta bona ko slučajno, to se dobro trebalo....uh đe mi pamet bi.....
Ja se samo zaebavam, i onda ako ne pobjegne, pocnem da se pitam sto li je on jos uvijek tu i malo ga bolje osmotrim Ako valja, onda budem malo fina, ako ne valja, onda se il' jos vise zaebavam, il' ja pobjegnem
[quote="FortunaBela
Ma, šta bona ko slučajno, to se dobro trebalo....uh đe mi pamet bi..... [/quote]
Joj...prije par godina moja prijateljica je vidjela tipa sa odlicnom guzom i rekla nama svima...kako je tko prosao tako je odmjerio i dobacivao komentare njoj zato sto smo mislili da je tip stranac..
Kad je istu kolega sa odjela zovnuo da je upozna sa kolegom otkrile smo zasto se decko crvenio kao semafor...bio nas Bosanceros