Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
photo wrote:kada vam pridje neki tip:
jos jedan koji hoce da me jebe; sta sada ovaj hoce; da ga iskoristim i plati mi pice; vidi budale; oh, ne opet; pa mogla bih mu i dati; e voljela bih da me ovaj rasturi; kako se ovoga otarasiti; papak, naletio si na opasnu macku.....
ili bilo sta slicno.
ozbiljno, sta vam prvo padne na pamet kada vam pridje tip? molim odgovore za one tipove koji vam se svide na prvi pogled i za one koji vam i nisu bas simapticni.
Dvije varijante
Prva, ako nema dobru guzu: De ba trsi mi se, vidiš da sam ters danas....
Druga, ako ima dobru guzu; Wow....
Zavisi ko mi pridje i na koji nacin. Po faci se da jako puno zakljuciti o nekome. Zene su prirodno nadarene da mogu zakljuciti kakav bi ko mogao biti otrilike.
Ako mi pridje neki gabor pomislit cu "uh, sta je bas mene nasao" i jednostavno ga ignorisati. Ako mi pridje neki slatkis necu nista pomisliti vec cu mu dati priliku pa sta bude naravno ako mi srce nije zauzeto. A kako jeste da mi pridje sam Ben Aflekovic razmjenila bih par uctivih rijeci i to bi uglavnom bilo to. Ne bi nista pomislila.
sta mi prvo padne napamet
ufff
pa vako, sve zavisi od situacije i naravno od toga kakav mi tip prilazi
ako je zgodan pomislim uh gledaj ovog komada moglo bi se ovo i pokupiti
a ako je bezveze i npr. kad mi pride i pita jesam li ja vesna
ja odgovorim ne pogrijesio si hahaha vozdra
sta mi prvo padne napamet
ufff
pa vako, sve zavisi od situacije i naravno od toga kakav mi tip prilazi
ako je zgodan pomislim uh gledaj ovog komada moglo bi se ovo i pokupiti
a ako je bezveze i npr. kad mi pride i pita jesam li ja vesna
ja odgovorim ne pogrijesio si hahaha