e forumasi sad meni treba savjet....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
mozda nece cuti ali zato ce vidjeti.

- cHupjahalic@
znaci mi tako finemostarac wrote:ako vas dvije vidi ne sekiram se, ima da pobjegne pravo u moj harem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ontario_layde
lolita_xx wrote:hehe..cuj nisam fer???lijepo me tjesio??zar on to moze?? procitaj boljeOntario_layde wrote:Cuj nista od parfema e vala lolita nisi fer,a on te tako lijepo tjesio i cak na kaficu pozivao..prleitihi wrote:nikad..prije će hare ukinuti rs..:D
... al bit ce parfem,obecala sam..jel te to on nagovorio da ovo napises:D..nisam se pomirila...svaki dan sam sve vise sretnija...hvala sto pitas
-
Ontario_layde
Prle vjerujem ti nisam ni sumnjala u tvoje sposobnosti zavodnikaprleitihi wrote:druga je žena....otkako ima mene na msn-u..
:D
cccc
-
SA
Naletila si na pogresnog i to je jasno.Naime,on zna da ga volis i da moze manipulirati tobom a ti mu to tako dugo tolerises.Prekida svaki put kada ima neke planove nevezane za tebe i onda te se otarasi da mu nebi postavljala pitanja gdje je i sta radi a onda kada pozeli sex ili tvoje pare ponovo dodje i dobije sve.Mislim da ti je veza totalno nezdrava i da pravis veliku gresku jer si dozvolila da ti zabranjuje da izlazis,druzis se i jednostavno te sputava da zivis normalan zivot.Moj ti je savjet kao muskarca da se otarasis tog posesivnog nasilnog interezdjije jer od toga nema nista.Samo sebi pravis gore i prolazi ti vrijeme koje bi mogla provesti sa nekim ko te zasluzuje.Ne treba da dozvolis da te neko udara i da ti trazi novac,to je previse nisko od njega i mislim da ti to ne treba.Sto se tice tvog buduceg zivota,razumijem da vrijeme koje si provela sa njim cini da mislis kako ce se svijet srusiti ali vjeruj mi da to nije tako,naprotiv uz njega ti se rusi sve iz dana u dan 
-
migole
Lolita bona pa sta bi
Pametna dijevojka ,koja studira ima osnovno ali ne dovoljno ljubavi
Tvoj tata je izgleda puno zauzet svojim stvarima tebe ni nevidi ni nesaslusa.
Matrijalnoscu je tebe kupovao a sad ti sve oko sebe.Ispitaj sebe.
Prava ljubav sto ti trazis nemoze da se kupi ,zar nemislis?
Izvini ja bi mu sad platila god. odmor da se covjek odmori od tebe i cestitala kako je uspio tako lako da te izmanipulise.
A izvini zaboravih ti si se zaljubila hahahahahaha .Moram da te pitam jeli ti to tata platio da preskocis osnovnu i srednju skolu ,odmah te upisao na fax.
Nevjerujem da se takvo zaljubljivanje desava vise ni u osnovnoj.Cuj bosanca/ku tako zajebati.
Pametna dijevojka ,koja studira ima osnovno ali ne dovoljno ljubavi
Tvoj tata je izgleda puno zauzet svojim stvarima tebe ni nevidi ni nesaslusa.
Matrijalnoscu je tebe kupovao a sad ti sve oko sebe.Ispitaj sebe.
Prava ljubav sto ti trazis nemoze da se kupi ,zar nemislis?
Izvini ja bi mu sad platila god. odmor da se covjek odmori od tebe i cestitala kako je uspio tako lako da te izmanipulise.
A izvini zaboravih ti si se zaljubila hahahahahaha .Moram da te pitam jeli ti to tata platio da preskocis osnovnu i srednju skolu ,odmah te upisao na fax.
Nevjerujem da se takvo zaljubljivanje desava vise ni u osnovnoj.Cuj bosanca/ku tako zajebati.
- fantom slobode
Valjda si do sada shvatila da treba da prestanes da ga volis i da odustanese od tih mazohistickih fazona.