e forumasi sad meni treba savjet....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mrgud@
Ova tema je k'o Fenix, ja mislila nema vise... lolita, svaka cast... puuuuuno si vedrija od tvog prvog javljanja pri otvaranju teme
Samo nastavi tako... s prletom ce "bivsi" biti definitvno OTPISAN!!! Samo taj problem sa parfemom rijesi zivota ti...
Samo nastavi tako... s prletom ce "bivsi" biti definitvno OTPISAN!!! Samo taj problem sa parfemom rijesi zivota ti...
- cHupjahalic@
¨mostarac wrote:eto vidis, covjek je pohvali a ona ovako. Pa ti zivi s njimadanas wrote:razguli ba![]()
![]()
![]()
imas gdje lec`, imas sta jest`. sta hoces vise?
- cHupjahalic@
pa ni Djeda mraz ti ne bi mogao ostvariti zelju.mostarac wrote:cHupjahalic@ wrote:zenu, a ne dva krokodilamostarac wrote:imas gdje lec`, imas sta jest`. sta hoces vise?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
koliko taj tvoj san vise traje?
jutro je, budjenje. 
- lolita_xx
pa tebi izgleda i odgovara da te proganjaju...volite vi te zmijemostarac wrote:dusa moja najdrazalolita_xx wrote:mogla bi lolita???? pa mogla bih..ja sam prava zena mostarac..nisam ni zmija ni krokodil
Ti mi dodjes ko melem na ranu nakon sto me ove dvije zmije progone po cijeli dan i hoce da me maltretiraju
- cHupjahalic@
lolita, ti budi zmijica
samo kad zatreba. 
-
mostarac
bona kako nisam. Nego odmakni se ti od choopke i ove zmije sa njom da i ti ne bi bila zrtva, a onda ti je kasno mene trazit i pitat me "daj malo" kad vidis da gutam antidepresivelolita_xx wrote:pa tebi izgleda i odgovara da te proganjaju...volite vi te zmijemostarac wrote:dusa moja najdrazalolita_xx wrote:mogla bi lolita???? pa mogla bih..ja sam prava zena mostarac..nisam ni zmija ni krokodil
Ti mi dodjes ko melem na ranu nakon sto me ove dvije zmije progone po cijeli dan i hoce da me maltretirajunemoj glumiti zrtvu kad nisi