e forumasi sad meni treba savjet....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
vidi ga ode spavat sad...a tek se zahuktala noc...sta ce prle sad rec? 
- Hantraga
NAjmanje treba da brines sta ce drugi reci, jel to je problem nasih ljudi. Ne treba da dozvolimo da nam drustvo kontrolise zivote.
KAd smognes toliko snage da drustvu opalis samar, onda se povedi svojim srcem i uradi onako kako te ono vodi.
KAd smognes toliko snage da drustvu opalis samar, onda se povedi svojim srcem i uradi onako kako te ono vodi.
- lolita_xx
znam da ne treba da brinem..al sam brinula..a sad me vec boli nesto sta ce drugi reci....Hantraga wrote:NAjmanje treba da brines sta ce drugi reci, jel to je problem nasih ljudi. Ne treba da dozvolimo da nam drustvo kontrolise zivote.
- lolita_xx
haha...sve sam nasla..a nisam nista:)evy wrote:lolita_xx wrote:znam da ne treba da brinem..al sam brinula..a sad me vec boli nesto sta ce drugi reci....Hantraga wrote:NAjmanje treba da brines sta ce drugi reci, jel to je problem nasih ljudi. Ne treba da dozvolimo da nam drustvo kontrolise zivote.
sto ti je rec mladost![]()
za 2 dana sve probleme rijesila i plus novog sponzora i pjesnika nasla
e da mi se vratit jedno 5 godina unazad
-
Zenith
I za dobro i za zlo,covjek moze i treba samo sebe krivit.Moje misljenje je da za sve postoji razlog,a ti ih vjerovatno znas.Isto tako,kada licno sudim nekome,a mada to nema niko pravo,saslusam obe osobe,kao u sudnici,pa se ponasam u sluzbi porote i donesem zakljucak.Nego dovedi ti svog momka na forum neka on napise svoju verziju pa da ti sudimo 
- lolita_xx
vidis,ne bi bilo lose,al ga ne mogu dovesti.....i ne zelim...ovako bi bilo..on bi se zalio da hocu da izadjem s prijateljicama ponekad,a njemu se to ne svidja...peglam kosu i to mu se ne svidja...ponekad obucem maicu s dekolteom..pa mu se i to ne svidja..bla bla bla..i ja bih bila kriva za sve....a ne bih rekao sve lijepe stvari sto sam uradila za njega...al to necu sad nabrajat,stid me,a i prle ce me prozivatZenith wrote:I za dobro i za zlo,covjek moze i treba samo sebe krivit.Moje misljenje je da za sve postoji razlog,a ti ih vjerovatno znas.Isto tako,kada licno sudim nekome,a mada to nema niko pravo,saslusam obe osobe,kao u sudnici,pa se ponasam u sluzbi porote i donesem zakljucak.Nego dovedi ti svog momka na forum neka on napise svoju verziju pa da ti sudimo
-
Ontario_layde
Bila sam odsutna pa da vidim sta bi na kraju,prvo da te pitam jesi li izdrzala da se ne pomiris sa njim???
A drugo dobi li prle ikad taj parfem
A drugo dobi li prle ikad taj parfem
-
Ontario_layde
Cuj nista od parfema e vala lolita nisi fer,a on te tako lijepo tjesio i cak na kaficu pozivao..prleitihi wrote:nikad..prije će hare ukinuti rs..:D
- lolita_xx
hehe..cuj nisam fer???lijepo me tjesio??zar on to moze?? procitaj boljeOntario_layde wrote:Cuj nista od parfema e vala lolita nisi fer,a on te tako lijepo tjesio i cak na kaficu pozivao..prleitihi wrote:nikad..prije će hare ukinuti rs..:D