e forumasi sad meni treba savjet....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
prleitihi

Post by prleitihi »

jebi ga..ja pišem pjesme samo silajdžiću.. :D:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

jebo te tito kad citas savjetodavce bi reko sve savrseno, niko nije greske u zivotu napravio, niko nije ucinio pogresan korak, niko se nigdje nije zajebao u procjeni, niko nigdje nije ispusio foru k'o levat najveci, svi su pametni, niko sebi ne bi dozvolio tako nesto...a ko su onda svi ti ljudi koji imaju ovakve i slicne probleme?

Cary Grant - potpisujem!

Jebaji ga sad kako je doslo do toga, potrudi se da nesto shvatis iz toga, da naucis lekciju koja ce ti biti jako vazna kasnije u zivotu...cini mi se da si dosta mlada i da ti je ovo prvo ozbiljnije iskustvo i time je vaznije da sada naucis.

Svi pravimo greske, neki vise, a neki manje i neke te greske kostaju skuplje nego neke druge...sve je stvar neke srece ili sudbine. Ne dozvolio da ti greske, a samo je malo njih koje se ne daju ispraviti (sve dok je ziva glava dobro je), diktiraju buducnost. Oslobodi se toga, ne krivi sebe za nesto sto nije tvoja krivica nego krivica nekog psihopate i bolesnika koji je iskoristio tvoju ljubav na najpogubniji nacin.

Smogni snage da okrenes svoj zivot u novom smjeru, mlada si i puno divnih stvari je pred tobom...zivi nesto drugo i vjeruj mi doci ce puno drugih ljudi koji ce te uciniti sretnom. A iz ovoga nauci vaznu lekciju u zivotu, da se moras postovati iako je nekada zaista tesko napraviti jasnu granicu gdje nastaje ljubav a nestaje samopostovanje.

Ima ovdje dobronamjernih ljudi, ljudi koji sigurno (ponekad nespretno) zele pomoci ili bi voljeli pomoci...

A ovi koji te kritikuju kako si kao glupa, puno ces takvih sresti u zivotu...ne pridaji im nimalo paznje jer nisu je vrijedni. Zapamti, oni vole da osudjuju a takvi uzivaju da vide da je nekome nesto lose i to ih hrani...

oni ne mogu razumjeti, nego samo osuditi...oni su savrseni, oni ne prave greske ali vjerovatno zato sto i ne zive zivot nego blijedu kopiju istoga...nepogresivi sveci ciji su zivoti jebo te svicarska i dino merlin pa tako uzivaju u kritikovanju drugih ljudi!

Od mene, iskreno puno srece i nadam se da ces prebroditi ovu krizu! Zapamti, jest zajebano al ima mnogo lijepih stvari zbog kojih se vrijedi boriti!!!

pozdrav,

S_J
lolita_xx

Post by lolita_xx »

vidis kako je mrki romantican....a pogledaj temu hram zenskih osjetila..zna covjek kako treba :D
mrki62

Post by mrki62 »

lolita_xx wrote:vidis kako je mrki romantican....a pogledaj temu hram zenskih osjetila..zna covjek kako treba :D
Haj dok nisam otišao spavati da ti još šta napišem , samo reci o čemu Image
prleitihi

Post by prleitihi »

idi spavaj..usrat ćeš stvar k'o da gledam.. :D:D:D
mrki62

Post by mrki62 »

prleitihi wrote:idi spavaj..usrat ćeš stvar k'o da gledam.. :D:D:D
To znači da ipak ne gledaš :-)
Svemirski_Jebach

sad sam napisao kilometarski post...i nestade.

posto mi se ne da ponovo pisati..ukratko

ima ovdje dobronamjernih ljudi koji bi htjeli i hoce pomoci (nekad nespretno)...

a ove ostale, sto te kritikuju kako si kao glupa i slicno, odjebi u troskocima...

to su ti znas, savjetodavci koji su savrseni, njihovi zivoti su jebo te svicarska i dino merlin savrseni. oni nikad nisu napravili gresku, oni nikad nisu ispusili foru kao levati, njih nikad niko nije zajebao, oni su jednostavno nepogresivi sveci...uzivaju da vide kako se ovo drugima desava i onda kao, dusebriznicki, se pitaju "kako ti se to moglo desiti" i "bas si glupa, ja sam pamet(n)a i meni se to nikad ne bi moglo desiti" i slicna sranja.

Svakome od nas se desavaju razliciti problemi, svako od nas pravi greske koje nekoga kostaju vise a nekoga manje.

vidim ti si mlada, ovo ti je prvo ozbiljnije iskustvo i jebi ga, desilo se sto se desilo...i nikad nemoj sebe kriviti za ovo, nije tvoja krivica i nisi glupa sto si osjecala nesto prema debilu, idiotu, bolesniku i psihopati koji je tvoju ljubav tako iskoristio. nemoj napraviti tu gresku...

ti si bila onako kako normalan covjek i treba biti, nije nista do tebe nego je do njega. nemoj dozvoliti da te ovi kriticari ko fol zabrinuti za tvoju sudbinu bace u fol da sama sebe krivis sto si glupa i sto ti se desila takva situacija. Oni ne prave greske jer i ne zive, kod njih se nista i ne desava, nema zivota.

Jebi ga, bilo je sto je bilo...sad moras prebroditi ovo, kao da ga nije ni bilo, shvatiti da je on idiot i bolesnik koji ti je pravio pakao od zivota i da je vrijeme da ga se rijesis za sva vremena! Nauci lekciju - zivotno vaznu iz ovoga i kreni dalje - uzivaj u zivotu. On nije vrijedan nicega a toliko je drugih stvari zbog kojih vrijedi zivjeti...a vidjeces, polako...doci de i neko drugi koji ce te uciniti sretnom!

Imas moju podrsku.

puno srece i drzi se!

pozdrav

S_J

PS ako je dzenana pokrenula temu neka je, mozda ce neko ko je zaista u ovakvoj situaciji procitati ovo :D
prleitihi

Post by prleitihi »

mrki ba..ona ne voli te romantične..vidiš da moraš nekad i ruku podići na nju.. :D:D ..to su oni folovi..ko se tuče taj se voli.. :D:D:D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

mrki moze li opet nesto romanticno?? :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Svemirski_Jebach wrote:sad sam napisao kilometarski post...i nestade.

ima ovdje dobronamjernih ljudi koji bi htjeli i hoce pomoci (nekad nespretno)...

a ove ostale, sto te kritikuju kako si kao glupa i slicno, odjebi u troskocima...

to su ti znas, savjetodavci koji su savrseni, njihovi zivoti su jebo te svicarska i dino merlin savrseni. oni nikad nisu napravili gresku, oni nikad nisu ispusili foru kao levati, njih nikad niko nije zajebao, oni su jednostavno nepogresivi sveci...uzivaju da vide kako se ovo drugima desava i onda kao, dusebriznicki, se pitaju "kako ti se to moglo desiti" i "bas si glupa, ja sam pamet(n)a i meni se to nikad ne bi moglo desiti" i slicna sranja.

Svakome od nas se desavaju razliciti problemi, svako od nas pravi greske koje nekoga kostaju vise a nekoga manje.

vidim ti si mlada, ovo ti je prvo ozbiljnije iskustvo i jebi ga, desilo se sto se desilo...i nikad nemoj sebe kriviti za ovo, nije tvoja krivica i nisi glupa sto si osjecala nesto prema debilu, idiotu, bolesniku i psihopati koji je tvoju ljubav tako iskoristio. nemoj napraviti tu gresku...

ti si bila onako kako normalan covjek i treba biti, nije nista do tebe nego je do njega. nemoj dozvoliti da te ovi kriticari ko fol zabrinuti za tvoju sudbinu bace u fol da sama sebe krivis sto si glupa i sto ti se desila takva situacija. Oni ne prave greske jer i ne zive, kod njih se nista i ne desava, nema zivota.

Jebi ga, bilo je sto je bilo...sad moras prebroditi ovo, kao da ga nije ni bilo, shvatiti da je on idiot i bolesnik koji ti je pravio pakao od zivota i da je vrijeme da ga se rijesis za sva vremena! Nauci lekciju - zivotno vaznu iz ovoga i kreni dalje - uzivaj u zivotu. On nije vrijedan nicega a toliko je drugih stvari zbog kojih vrijedi zivjeti...a vidjeces, polako...doci de i neko drugi koji ce te uciniti sretnom!

Imas moju podrsku.

puno srece i drzi se!

pozdrav

S_J

PS ako je dzenana pokrenula temu neka je, mozda ce neko ko je zaista u ovakvoj situaciji procitati ovo :D
ukratko - najjači si! :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

prle....krajnje je vrijeme da prestanes:)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

mrki,samo molim te nemoj da bude kao ovo sto si sad napisao na temu 'lizanje' :D
mrki62

Post by mrki62 »

lolita_xx wrote:mrki moze li opet nesto romanticno?? :D
Može , aaaaaa što ne bi moglo :lol:

Image

Samo da znaš ; pogledom pratit ću te

Dodirom mazit ću te

Zagrljajem branit ću te

Poljubcem hranit ću te

Suzama tješit ću te

Zauvijek voljet ću te

Image
Svemirski_Jebach

prleitihi wrote:
Svemirski_Jebach wrote:sad sam napisao kilometarski post...i nestade.

Imas moju podrsku.

puno srece i drzi se!

pozdrav

S_J

ukratko - najjači si! :D
jebi ga, ponese me...nisam kontroliran kao ti :-)
mrki62

Post by mrki62 »

lolita_xx wrote:mrki,samo molim te nemoj da bude kao ovo sto si sad napisao na temu 'lizanje' :D
Ma mogu ja još i bolje od onog na lizanju :D
prleitihi

Post by prleitihi »

mrki..mojne dalje..povratit ću pred spavanje.. :D:D
mrki62

Post by mrki62 »

prleitihi wrote:mrki..mojne dalje..povratit ću pred spavanje.. :D:D
Ma nisam ja biseksualac - ne brini :-)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

nemoj,ja se topim :D
Neelix

Post by Neelix »

mrki62 wrote:
pogresno si shvatio, on bi zelio da jesi :D
prleitihi

Post by prleitihi »

mrki..haj da ti sredimo gostovanje kod semke torlak..ono ti..semka..silajdžić.. :D:D:D ..100% poezija.. :D:D:D
mrki62

Post by mrki62 »

Neelix wrote:
mrki62 wrote:
pogresno si shvatio, on bi zelio da jesi :D
Baš sam zbog toga i napisao , jer sam shvatio odakle vjetar puše :-)
Neelix

Post by Neelix »

goni politiku sa ovog podforuma :oops:
mrki62

Post by mrki62 »

prleitihi wrote:mrki..haj da ti sredimo gostovanje kod semke torlak..ono ti..semka..silajdžić.. :D:D:D ..100% poezija.. :D:D:D
Daleko sam ti ja, daleko i to dosta
preko jedne rijeke , koja nema mosta :-)
Svemirski_Jebach

on je vjetar zaljubljeni...by prle and tihi(c) :D

a mrki ,deder nam jos te kvalitetne poezije...da se radujemo za tebe i prleta :D :D
mrki62

Post by mrki62 »

Društvo , laku vam noć - odoh ja na Zzzzz :-)
Post Reply