Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
- triconja
#176 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Ako bas bude razmjena ko prosli svjetski ratovi ne gine vecini raje katil ferman 
- starii
#177 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
ja kod punice na dobrinju 
- animals
#178 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Od sudbine ne mozes pobjeci..tako, da dakle..nema bjezanja..ionako smo svi mrtvi, samo cekamo da nas ukopaju 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#179 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Tebe baš briga, ti imaš putovnicu, tiš u Hrvatskuanimals wrote:Od sudbine ne mozes pobjeci..tako, da dakle..nema bjezanja..ionako smo svi mrtvi, samo cekamo da nas ukopaju
- animals
#180 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Vjeruj da je nemam..KatarinaKosaca wrote:Tebe baš briga, ti imaš putovnicu, tiš u Hrvatskuanimals wrote:Od sudbine ne mozes pobjeci..tako, da dakle..nema bjezanja..ionako smo svi mrtvi, samo cekamo da nas ukopaju
-
scooby-doo
#181 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Sa zenom sve dogovorio.. Nakon duge rasprave inzinjera sa pravnikom sabrali smo da je u Evropi najsigurniji Island.. Ali globalno Australija! Imamo nekih evri zastekani za karte, i tog trenutka kad bude vijest da je Raptor F-22 VS Shukoi PAK u zraku je znak da mi krecemo ka Becu na avion za australiju, eventualno prema Francuskoj, Engleskoj pa za Australiju ako ovdje u AT zatvore aerodrome 
Tamo negdje iz australijske pustinje na miru gledati desavanja, a bjezao bih iz tog razloga jer ovo nije moj rat niti me se tice nikakav nuklearni rat
Tamo negdje iz australijske pustinje na miru gledati desavanja, a bjezao bih iz tog razloga jer ovo nije moj rat niti me se tice nikakav nuklearni rat
-
hAZNADAR
#182 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Pa nije bas bio svugdje rat i u dva svjetska rata ni u samoj Evropi, a kamoli sire.podzakonski akti wrote:ništa od toga. treba bježat đe nema ljudi. jer đe su ljudi biće i rata. jal onih što hoće da idem s njima da puca jal onih što hoće pucat na mene.hAZNADAR wrote:Ramsko jezero - opcina Prozor
Par sela okolo naseljenih uglavnom starijim osobama, mnostvo napustenih imanja i kuca, plodna zemlja okolo, blaga klima bez prevelikih mrazeva, voda bogata ribom gdje iako vodostaj varira - stalni je dotok vode, manja hidrocentrala,,..
Dakle dobra mogucnost za obradu zemlje, plastenike, uzgoj ribe, mjesto izolovano,... znam porodicu iz Sarajeva koja je skoro kupila jeftin plac u jednom muslimanskom selu na obali jezera i sve sredila za jedan dan. Da imam kakvih para sutra bi kupio jedno od napustenih imanja tu, i nastancao podrum konzervama ribe i graha, plus spakovan plastenik.
jedini problem je mozda odbrana u slucaju da i to bude na udaru.
pričamo o 3. svjetskom znači da je svuda rat.
lakse je pobjeci od metaka nego od gladi.
- rtmper44
- BHCluster
#184 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Titov bunker u Konjicu

Aerodrom Željava kod Bihaća

Aerodrom Željava kod Bihaća

-
stari grad Visegrad
#185 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Smijesne teme: sta bi bilo kad bi bilo?
Sta bi bilo kad bi sutra padale ribe s neba?
Uopste nepoaznato gdje ce biti 3. svjtski rat i gdje. Evropa je okusila 2. svjetski rat i ne podrzva nove svjetske ratove. Ratovao, ne ratovao opet moras sjesti da razgovaras.
Sta bi bilo kad bi sutra padale ribe s neba?
Uopste nepoaznato gdje ce biti 3. svjtski rat i gdje. Evropa je okusila 2. svjetski rat i ne podrzva nove svjetske ratove. Ratovao, ne ratovao opet moras sjesti da razgovaras.
- shbc
#186 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Gdje nasi politicari, tu i ja. Likovi imaju nevjerovatnu sposobnost prezivljavanja, k'o zohari jebote 
-
golman
#187 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Zar nije najbolje u onaj Titin podzemni grad kod Konjica.
- Jack Be Nimble
#188 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Nisam znao ali zivim 60km od nuklearne baze. Ako bude nuklearni rat onda mi nema spasa, al nema nikome prema tome OK je
.
Definitivno u neko malo selo blizu rijeke/jezera/mora. Treba znati upecati ribu i ubiti kojeg jelena. Amerika/Kanada i Antartika to su najbolje destinacije. Mozda Novi Zeland/Australia. Moglo bi se naci i mjesta u Africi.
Definitivno u neko malo selo blizu rijeke/jezera/mora. Treba znati upecati ribu i ubiti kojeg jelena. Amerika/Kanada i Antartika to su najbolje destinacije. Mozda Novi Zeland/Australia. Moglo bi se naci i mjesta u Africi.
-
nihoniho
#189 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
E , da je otkrit onu pecinu dje su Bruce Lee, Jim Morrison, Tito i ta ekipa 
- Logovan
#190 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
shbc wrote:Gdje nasi politicari, tu i ja. Likovi imaju nevjerovatnu sposobnost prezivljavanja, k'o zohari jebote