U slučaju neke katastrofe, teško da se može otići dalje od trenutnog prebivališta. Tako da, počnite tražiti loge po lijepoj našoj!
Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
- Aquatic B
#126 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Samo da nam se ova masovna zayebancija ne obije o glavu.. Gdje god se čovjek okrene, ljudi se šale na račun novog svijetskog rata.
U slučaju neke katastrofe, teško da se može otići dalje od trenutnog prebivališta. Tako da, počnite tražiti loge po lijepoj našoj!
- _mufljuz_
#127 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
ne sjecam se dobio sam i glaukom i demanciju i alzhajmeraCoCoLoCo wrote:aj iskreno reci, jaranski, kolko nisi guzio alahat
- triconja
#128 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
U slucaju rata idemo svi na proteste ispred predsjednistva!!!Aquatic B wrote:Samo da nam se ova masovna zayebancija ne obije o glavu.. Gdje god se čovjek okrene, ljudi se šale na račun novog svijetskog rata.![]()
- gnjev
#129 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
U Vareš eno na temi najjadnija mjesta u bih kazu da tamo gore ne moze
- triconja
#130 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Evo sad bez zajebancije sta bih ja uradio u slucaju WW3:
-budim se i citam na klixu amerika objavila rat rusiji
-odem na jos par portala da provjerim
-momentalno odlazim u granap i kupujem hljeb, dodjem kuci, jedem ko covjek
-odem u setnju po sarajevskim planinama i gledam imal dje nekakva pecina
-skupljam informacije o uzgoju biljaka i zivotinja
-u slucaju bilo kakvih sukoba po bosni bjezim u tu pecinu
-cekam dok ne prodje rat ili
- _mufljuz_
#131 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
ja ne znam koliko ste vi stari sto postirate na ovoj temi - ali meni je 3 rat otvoreno poceo zajedno sa objavom rata kad sam dosao sa bicikla kuci popodne nekad prije 12,5 godina i vidim crveni ogroman headline na TVu AMERICA UNDER ATTACK!
gledam ja gledam, trljam oci, pise isto, vidim jedan "twins" gori pa kontam mozda je neki film - al vidim CNN, vidim datum danasnji, vrijeme bas americko jutro.... e tad sto sam se smrz'o.......
i mislim da je rokada svjetskog poretka sa puno poteza pocela bas tad = 3. svj. rat.... sam 9/11 nikad nisam mogao da svarim kao moguce izvodiv napad pored ultramasinerije americkog odbrambenog sistema... i najmanje sto sam mogao da mislim je da to nema sanse da je djelo nekih pecinara iz AFG i SA - te da to ni u kom slucaju nisu cista posla....
ljudi misle da je to tako jednostavno ispalit balisticki interkontinentalni projektil a da ne postoje snage brze reakcije koje za takve stvar reaguju odmah preskacuci kompletan lanac komandovanja....
u sustini - mislim da je Rusija prepoznala americku politicku slabost i napravila klasicnu invaziju uz podrsku domacih izdajnika.... i to je sve....
gledam ja gledam, trljam oci, pise isto, vidim jedan "twins" gori pa kontam mozda je neki film - al vidim CNN, vidim datum danasnji, vrijeme bas americko jutro.... e tad sto sam se smrz'o.......
i mislim da je rokada svjetskog poretka sa puno poteza pocela bas tad = 3. svj. rat.... sam 9/11 nikad nisam mogao da svarim kao moguce izvodiv napad pored ultramasinerije americkog odbrambenog sistema... i najmanje sto sam mogao da mislim je da to nema sanse da je djelo nekih pecinara iz AFG i SA - te da to ni u kom slucaju nisu cista posla....
ljudi misle da je to tako jednostavno ispalit balisticki interkontinentalni projektil a da ne postoje snage brze reakcije koje za takve stvar reaguju odmah preskacuci kompletan lanac komandovanja....
u sustini - mislim da je Rusija prepoznala americku politicku slabost i napravila klasicnu invaziju uz podrsku domacih izdajnika.... i to je sve....
- rtmper44
#132 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Jaro ovim postom nam dokazuješ da si ti picke, a kamol rata, preko tva jedino vidio.
_mufljuz_ wrote:hajmo zene navalite na kitu ionako vam picka nece nizasta trebat k'o ni safun kad bukne....
nemojte bit skuturke
ha ja
- _mufljuz_
#133 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
pa vidio uglavnom - dok jos nisam imo glaukom - sad samo pjevam Zerinu - "Stizu me sjecanja"....rtmper44 wrote:Jaro ovim postom nam dokazuješ da si ti picke, a kamol rata, preko tva jedino vidio.![]()
_mufljuz_ wrote:hajmo zene navalite na kitu ionako vam picka nece nizasta trebat k'o ni safun kad bukne....
nemojte bit skuturke
ha ja
- gnjev
#134 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
E nek ste vi jebaci
- _mufljuz_
#135 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
ma nije meni sto su oni bolji jebaci nego sto ljudi majneju smisla za zajbanciju.... al ajdgnjev wrote:E nek ste vi jebaci
- gnjev
#136 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
https://www.youtube.com/watch?v=Lyj-ebb ... ata_player_mufljuz_ wrote:ma nije meni sto su oni bolji jebaci nego sto ljudi majneju smisla za zajbanciju.... al ajdgnjev wrote:E nek ste vi jebaci
- _mufljuz_
#137 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
gnjev wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Lyj-ebb ... ata_player_mufljuz_ wrote:ma nije meni sto su oni bolji jebaci nego sto ljudi majneju smisla za zajbanciju.... al ajdgnjev wrote:E nek ste vi jebaci
"al u jedan sam dejstvovo"
- Logovan
#138 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
A sta ako ne nadjes nikakvu pecinu?triconja wrote:Evo sad bez zajebancije sta bih ja uradio u slucaju WW3:
- Joe McCarthy
#139 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Koji češ vrag u Zenicu?Teletubbies wrote:Pacifički otoci,u stilu Robinzonaili Mongolija,mislim da svi misle da tamo nema ljudi...ili na kraju,gas masku u ruke i pravac Černobil
- Skijaš
#140 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Život nije puki zbir dana i sati i koliko se sjećam, na bijeg i sakrivanje u rupu se nikad nije gledalo kao na nešto pozitivno.
-
Objektivni navijac
#141 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Afrika majka.podzakonski akti wrote:dajte ljudi realne prijedloge. kakva svedska. to je skupo, a u eventualnom trecem svjetskom tesko da ce biti posla tamo i pogotovo ne socijale.
Poneses 100 $ ,da imas za par godina ,dok se ne snadzes i lagano
- triconja
#142 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Ta mogucnost ne postoji ako je stvarno ovako kako sam napisao, pa stvorio bih jeLogovan wrote:A sta ako ne nadjes nikakvu pecinu?triconja wrote:Evo sad bez zajebancije sta bih ja uradio u slucaju WW3:
- Jack Be Nimble
#143 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Dobro mi je gdje sam i moje naselje ima par podruma pod zeljom iz 50tih napravljeni u slucaju nuklearnog rata.
-
udar 99
#144 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
hajmo ljudi ! sexajte se , cugajte , uzivajte kao da je zadnji dan !
prigodna pjesma , i trazite sex bombe ne nuklearne
prigodna pjesma , i trazite sex bombe ne nuklearne
-
spacek
#145 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:36, edited 1 time in total.
- hatemondays
#146 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Mogu zamisliti da smo imali ove forume negdje na pocetku 92 kakvih bi bilo sprdnji na racun rata.Nazalost ovim jadnicima u Ukrajini se crno pise nema veze na kojoj su strani, nisu ni svjesni toga kao ni mi nismo bili svjesni koja nam se igranka spremala. Ako dodje do 3.svjetskog najradije bih otisao u tri materine nakon naseg rata trebala bi mi jos ova bjelosvjetska pizdarija,
-
kosava
#147 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Handzar ti kod da samo gledas "Doomsday Preppers " i spremas se za krizu ,
Jack u svakoj carsiji imas atomska sklonista u manjim mjestima ( towns ) ulazi su u pravilu na glavnoj ulici , u vecim gradovima oko privrednih zona ( commercial zones ) i u vecim naseljima , podatci su javni i mozes naci na web site svoje carsije ili pitaj u gradskoj upravi .
Ja po navici imama nesto hrane za par mjeseci -godina , a ima se i nesto oruzija i municije a malo i bascice onako domacinski
Jack u svakoj carsiji imas atomska sklonista u manjim mjestima ( towns ) ulazi su u pravilu na glavnoj ulici , u vecim gradovima oko privrednih zona ( commercial zones ) i u vecim naseljima , podatci su javni i mozes naci na web site svoje carsije ili pitaj u gradskoj upravi .
Ja po navici imama nesto hrane za par mjeseci -godina , a ima se i nesto oruzija i municije a malo i bascice onako domacinski
-
kosava
#148 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Ma tebi je lako pun outback divljih koza , ovaca , magaraca , zeceva , samo jos da kupis pusku i ti mozes preziviti 100 godina .hatemondays wrote:Mogu zamisliti da smo imali ove forume negdje na pocetku 92 kakvih bi bilo sprdnji na racun rata.Nazalost ovim jadnicima u Ukrajini se crno pise nema veze na kojoj su strani, nisu ni svjesni toga kao ni mi nismo bili svjesni koja nam se igranka spremala. Ako dodje do 3.svjetskog najradije bih otisao u tri materine nakon naseg rata trebala bi mi jos ova bjelosvjetska pizdarija,
- Jack Be Nimble
#149 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
U mom gradu svako naselje je imalo 2-3 sklonista. Sada su izgradjene zgrade/shoping centri nad tim sklonistima ali se jos moze uci. Pojedina sklonista imaju i mrtvacnice.kosava wrote:
Uvijek mi je bilo smjesno slusati starije Amerikance (39-49 godiste) kada pricaju o nuklearnom ratu i kako se dan danas toga najvise boje. Dok su bili djeca samo su o tome slusali kako ce Rusi napasti sutra i nikada nisu izbili taj strah iz sebe.
-
kosava
#150 Re: Đe bježat i đe se sakrit u slučaju Trećeg Svjetskog Rata
Pa rekao sam ti commercial zones