"džip" mister džirlo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- olensoner
#26 Re: "džip" mister džirlo
ma nema zadnja rijec tehnike Luksuzni SUV sa max. brzinom od nevjerovatnih 140km/h 
-
Hule_Sarajevo
#27 Re: "džip" mister džirlo
ovo je najjace "Osvijetljena instrument tabla"

-
zippo
#28 Re: "džip" mister džirlo
samo polako bit ce džirlo džipčina na cesti, sreca ima "dobre" kocnice
- amrica
#29 Re: "džip" mister džirlo
Motor: Turbo dizel 110 KS 2771ccm Isuzu
Koliko kg ima taj dzip da ga moze povuci 110 ks, narocito uzbrdo?
-
shadow
#30 Re: "džip" mister džirlo
ko je reko da uopste moze uzbrdo?amrica wrote:Motor: Turbo dizel 110 KS 2771ccm Isuzu![]()
![]()
![]()
![]()
-
chaos158
#32 Re: "džip" mister džirlo
A jeste li vidjeli izvršnu direktoricu? Almasa (Mery) Prezime Zaboravi(J)o. 
Ja dekoltea, naušnica, frizure... face... jao majko draga. Možel' to neko skenirat'?
Čim vidiš njihove face... sve ti bude jasno...
Ja dekoltea, naušnica, frizure... face... jao majko draga. Možel' to neko skenirat'?
Čim vidiš njihove face... sve ti bude jasno...
- VR6
#33 Re: "džip" mister džirlo
Da mozda nije ovo? Gonow Troykaranana wrote:evo ako uzmu trojica odjednom onda je 24,999. hahahaha, koja zajebancija...hahaha, na nekim slikama toyota landcruiser i samo fotoshopom stavio mister dzirlo preko znaka...

Ne vidjeh reklamu tu, al kad Toyotu spomenu, reko garant je ovaj kinez, jer jako lice. Ima doduse jos jedan kinez sa slicnim izgledom, mogu i njega naci. Ajd nek neko skenira tu stranu il fino uslika, dosta nas ovdje ne kupuje Avaz. Ovaj Troy gore je inace prava smijurija od auta, jedno je po snijegu zabavan kad je ukljucen samo straznji pogon, da se fino zabacivati straznji kraj
-
mirz@
#34 Re: "džip" mister džirlo
Nisam baš siguran da li je to to. Kasnije cu slikati ove iz Avaza pa postaviti, pa da vidimo. 
- Prolaznik
#35 Re: "džip" mister džirlo
...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 22:21, edited 1 time in total.
- Panthera
#36 Re: "džip" mister džirlo
sad ce one reklame...dok sam vozio mercedesa ledja su me salno bolila od kad sam sjeo u dzirlo nit ledja vise bole a i a i doso sam u liniju...a u pozadini dzirlo dzip i dvije u minicama do tangi sa 12kom petom i turbo folk...cccc
nisi lola ako ne vozis Dzirlo...
nisi lola ako ne vozis Dzirlo...
- Panthera
#37 Re: "džip" mister džirlo
a na granici EU, cika policajac ti kaze gospodine vi mozete ali mr.dzirlo nemre

-
Hendrix
#38 Re: "džip" mister džirlo
Da ne bude na kraju ...
Poštovani , u Vašem paketu opreme MINI Džirlo BiTurbo koji ste izabrali nema uključenog motora , za njega morate doplatiti još 10.000KM i mi ćemo vam ga besplatno ugraditi , do tada možete vašeg džipa parkirati uz pomoć prijatelja ili rodbine u vašu garažu i uživati u DVD playeru i osvijetljenoj instrument tabli , naravno ako uplatite dodatni paket koji sadrži akumulator i elektro-instalacije kablova , ako naručite odmah mi smo spremni ponuditi vam i MegaTurbo paket koji uključuje i ručnu kočnicu sa kojom možete naprimjer parkirati u brdu gledajući unazad sa savremenom kamerom. I na kraju ako želite uživati u prirodi i offroad vožnji sa vašim novim vozilom zašto ne odmah naručiti i ULTRAGIGA paket sa reduktorom i savremenom transmisijom sa 32 veoma precizno izrađena zupčanika koji omogućava prenos pogona sa prethodno kupljenog motora na vaše točkove koji su u ovom paketu besplatni.Ručni mjenjač u osnovnom paketu dolazi sa dvije brzine, uz doplatu moguće je kupiti još brzina do maksimalnih 4 i užitak u vožnji će biti nevjerovatan. Važna napomena , uz sve pakete opreme nudimo besplatnu doživotnu zalihu Čang-Šlang čajeva uz malu doplatu.
Poštovani , u Vašem paketu opreme MINI Džirlo BiTurbo koji ste izabrali nema uključenog motora , za njega morate doplatiti još 10.000KM i mi ćemo vam ga besplatno ugraditi , do tada možete vašeg džipa parkirati uz pomoć prijatelja ili rodbine u vašu garažu i uživati u DVD playeru i osvijetljenoj instrument tabli , naravno ako uplatite dodatni paket koji sadrži akumulator i elektro-instalacije kablova , ako naručite odmah mi smo spremni ponuditi vam i MegaTurbo paket koji uključuje i ručnu kočnicu sa kojom možete naprimjer parkirati u brdu gledajući unazad sa savremenom kamerom. I na kraju ako želite uživati u prirodi i offroad vožnji sa vašim novim vozilom zašto ne odmah naručiti i ULTRAGIGA paket sa reduktorom i savremenom transmisijom sa 32 veoma precizno izrađena zupčanika koji omogućava prenos pogona sa prethodno kupljenog motora na vaše točkove koji su u ovom paketu besplatni.Ručni mjenjač u osnovnom paketu dolazi sa dvije brzine, uz doplatu moguće je kupiti još brzina do maksimalnih 4 i užitak u vožnji će biti nevjerovatan. Važna napomena , uz sve pakete opreme nudimo besplatnu doživotnu zalihu Čang-Šlang čajeva uz malu doplatu.
Last edited by Hendrix on 06/09/2008 13:27, edited 1 time in total.
- sinus
#39 Re: "džip" mister džirlo
Selmo Selmić
Gornji Buzanovići
45632 Suhinje
"Vozeći" Džipčinu Mister Džirla za samo tri mjeseca smršao sam sa nevjerovatnih 145 Kg na 107 Kg. Od kako sam prvi put počeo da guram Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima osjećam se pun snage, energije, moja jetra je ojačala i imam uspjeha kod žena. Zahvaljujem se Mister Džirlu na ovako odličnom proizvodu. Nastaviću i dalje gurati Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima kako bi oslabio još koji kilogram i dobio idealnu težinu.
P.S:
Molim vas da mi pošaljete i jednu Muštiklu Mister Džirla jer me cigare sjebaše dok guram Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima.
Vaš Selmo Selmić
Gornji Buzanovići
45632 Suhinje
"Vozeći" Džipčinu Mister Džirla za samo tri mjeseca smršao sam sa nevjerovatnih 145 Kg na 107 Kg. Od kako sam prvi put počeo da guram Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima osjećam se pun snage, energije, moja jetra je ojačala i imam uspjeha kod žena. Zahvaljujem se Mister Džirlu na ovako odličnom proizvodu. Nastaviću i dalje gurati Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima kako bi oslabio još koji kilogram i dobio idealnu težinu.
P.S:
Molim vas da mi pošaljete i jednu Muštiklu Mister Džirla jer me cigare sjebaše dok guram Džipčinu uz brdo, niz brdo, po ravnici, livadama i off-road terenima.
Vaš Selmo Selmić
- sffovac
#40 Re: "džip" mister džirlo
"stanite, vama sigurno treba softly, - ma ne meni treba dzip dzirlo"
-
AdnanSA
#41 Re: "džip" mister džirlo
Prvi put da se na forumu svi slože oko nečega.
Hvala ti Mr. Džirlo.
Hvala ti Mr. Džirlo.
-
vnm
#42 Re: "džip" mister džirlo
vama je kriza ta reklama, medjutim imaju negdje tu kod dzipcine slike zaposlenika mister dzirla.
pogledajte generalnu direktoricu...vise nemam da kazem.
- sffovac
#43 Re: "džip" mister džirlo
de nek' to vise neko skeniravnm wrote:vama je kriza ta reklama, medjutim imaju negdje tu kod dzipcine slike zaposlenika mister dzirla.
hebem ti havaz i to sto ga ne citam, a vako funny stvari izlaze u njemu
-
chaos158
#44 Re: "džip" mister džirlo
Dok ne nabavimo kakvu bolju sliku direktorice, valjda će poslužiti i ova...

Svaki komentar je suvišan...

- Bullet Tooth Tony
#45 Re: "džip" mister džirlo
hahha jedva sam nasao novine,a kad sam ugledao DŽIPČINA hahahahah
,pa ne mogu da vjeujem
a najjace nabraja opremu,kad pise KOCNICE hahahahah
hvala ti dzirlo,uljepsa mi dan

a najjace nabraja opremu,kad pise KOCNICE hahahahah
hvala ti dzirlo,uljepsa mi dan
-
luciferino
#46 Re: "džip" mister džirlo
posluziti....za sta?chaos158 wrote:Dok ne nabavimo kakvu bolju sliku direktorice, valjda će poslužiti i ova...
potpale?
-
vnm
#47 Re: "džip" mister džirlo
ma mery je beton. dodje mi da dignem kredit, narucim dzipcinu i zaletim se sa nekih 60 na sat u prvi zid. 
-
d2
#48 Re: "džip" mister džirlo
dzirlo je izuzetno pametan tip
- karanana
#49 Re: "džip" mister džirlo
....il su njegove musterije izuzetno glupi ljudi?d2 wrote:dzirlo je izuzetno pametan tip
-
d2
#50 Re: "džip" mister džirlo
dzirlo je izuzetno pametan tip.karanana wrote:....il su njegove musterije izuzetno glupi ljudi?d2 wrote:dzirlo je izuzetno pametan tip