nisam pogledala, ako vrijedi da idem?rashid wrote: A sta kazes na Tesko je biti fin?
hvala na informaciji, bas me je zanimalo kako se igra zove.Karabaja wrote: ono je tavla papanko
p.s.
Moderator: _BataZiv_0809
bandit wrote:Poceo gledati ali nisam se mogao natjerati da sagledam do kraja.... nadam se da ce nesto biti od obnove zicare ...
o nedzadu bi moglo. mislim covjek je bio direktor, narodni poslanik, clan 3 -4 upravna odbora, gradio kucu na bjelasnici i na poljinama, otkupljivao i uredjivao stan na ciglani, kresao novinarku sa ftv, pisao magistarski tj. radio na njemu, ucestvovao u radu stranke, stizao da brine i o svom najvecem bogatstvu (o njegovoj porodici) i sve ovo u isto vrijeme. kad se moglo kako on sad kaze. e taj film o tome kako jedan "uspjesan menadzer i inzinjer" sve to stize bi bio jako dobar sf.basta sljezove boje wrote:da li da pisem scenarij o Fahri Radoncicu, Nedzadu Brankovicu ili Bakiru Izetbegovicu?
izgleda da se vozimo na istoj relacijikomi wrote:bio sam prisiljen u busu gledati
teško je biti fin i duhove sarajeva
problem je da su folovi naljepljeni kao kolaz, masa fazona izvucena sa raznih strana, recimo lozinka "Cvijece, cvijece, kupite cvijece" izvucena iz "Valter brani Sarajevo", film je, u principu, radjen kao nesto duzi spotSijuksA wrote:I otrcana aluzija na 'Ovo malo duse' u dijalogu je jadna ispala.