Duge veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
macica
#26 Re: Duge veze
Moja veza traje vec 3 godine i 3 mjeseca..jako sam sretna i ludo zaljubljena u svog decka, obozavam ga..znaci i nakon 3 godine ima toliko strasti, pozude, želje, ljubavi itd.kod oboje..Tako da ne znaci uvijek da je duga veza osudjena na propast...Bit je u tome da pronadjes srodnu dusu, ljubav svog zivota...to kad ti se desi-tu nema kraja..TNX GOD!!! 
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#27 Re: Duge veze
A sta kada se dogodi suprotno...tj. ona njega ostavi...sto uvijek muskarac mora biti taj koji ostavlja?ladyblue18 wrote:A godina dana je duga veza?![]()
Ne volim duge veze, ja nikada ne bih bila u vezi 5,6 i vise godina jer vecina takvih veza zavrsi tako sto je on ostavi, i nakon 2 mjeseca se ozeni drugom.
Imala nekoliko takvih primjeraka u okolini, govorila da ce tako zavrsiti, ali sam ispadala ljubomorna kucka.
I danas imam takvih, ali sutim...jer necu da budem ljubomorna kucka...![]()
Ljudi ne vole kada im kazes istinu, to je cudo jedno...
Naravno ko moze svaka cast. Ima i izuzetaka, ali malo.
@anais
-
duboka_misao
#28 Re: Duge veze
i jesu se uzeli na kraju?macica wrote:Moja veza traje vec 3 godine i 3 mjeseca..jako sam sretna i ludo zaljubljena u svog decka, obozavam ga..znaci i nakon 3 godine ima toliko strasti, pozude, želje, ljubavi itd.kod oboje..Tako da ne znaci uvijek da je duga veza osudjena na propast...Bit je u tome da pronadjes srodnu dusu, ljubav svog zivota...to kad ti se desi-tu nema kraja..TNX GOD!!!